ЦСКА дължи лихви в размер на 84 хиляди лева

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: ЦСКА дължи лихви в размер на 84 хиляди лева

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2011 15:41

Щом Лече казва, значи е така ! ... :lol:

Дължаха ли червените пари, когато предния път каза - дължаха ! ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 02 авг 2011 18:24

stannn написа:Венци Стефанов мисля, че го сложи на мястото му. Няма нужда от повече коментари след неговия.

"За разлика от онова какаду, където е някакъв ръководител в БФС, няма да ме видите с къси гащи да се изтреса като папагал на заседание на БФС и да претендирам колко пари имам да взимам. А той колко има да дава? Някои отбори за 15-20 или 50 хиляди като Пирин ги изхвърляме, а той има да дава милиони и продължава да играе в професионалния футбол. И на нас ни дължи пари ЦСКА, но ще се разберем”, възмути се Венци след контролата на Славия с кипърския Аполон Лимасол.

Венци дали е виждал какаду някога?
Лечков може и да изглежда като папагал с дрехите си, ама точно пък какаду, което има гребен от пера на главата си... и не е плешиво.

Президентът на Славия Венци Стефанов твърди, че ЦСКА още не му е платил всичко за вратаря Райс Мболи. Според него "червените" имат да му дават още 300 000 евро от сделката. Сумата включва и натрупани лихви. "Чаках ги достатъчно, ама взе да ми писва вече", предупреди шефът на Славия.

Колегата му от ЦСКА Димитър Борисов обаче твърди, че дългът е много по-малък - три заплати от по 15 000 евро или общо 45 000 евро.

"Взе да ми писва" никак не ми прилича на спокойно изказване.

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 02 авг 2011 18:31

shumnaliq написа:
Срок за споразумение с държавата за погасяване на дълговете получи ОФК Сливен от частен съдебен изпълнител Милен Бъзински. До 15 август трябва да се стигне до договорка с НАП за публичните задължения на Сливен, които са в размер на 496539,86 лева. Воденият от Йордан Лечков клуб дължи тези суми за данъци и осигуровки.

Частен съдебен изпълнител е разпоредил до 15 август ОФК Сливен и НАП да изпратят уведомление дали има споразумение по изпълнителното дело и посочен ли е начин за изплащане на дължимите от длъжника публични вземания.

Писмото с уведомлението е изпратено и до БФС, които вече показаха, че могат да влияят на длъжниците, след като Изпълкома блокира трансферите на ЦСКА миналата седмица и ги пусна, след като „червените” оправиха дълговете си.

Въпреки погасените от ЦСКА дългове към Сливен, отборът на Йордан Лечков продължава да има сериозни задължения, които вече са към държавата. Всички останали дългове към футболисти ще бъдат погасени от парите, които плати ЦСКА.

.

ЧСИ-то май леко си превишава правата.. и все в полза на ЦСКА :roll: С какво законово основание той иска такава информация от служба, която не е в неговият район на действие?Или щом районът ти е на СОС, то можеш да шариш из цяла България?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 авг 2011 20:23

Днес преди края на работното време ми попадна един днешен вестник.В спортната му рубрика имаше интересна статия.Там пише,че ръководството на ЦСКА има документи,според които когато са взели футболистите от Сливен,клубът е дължал огромна сума да различни държавни организации.Обмислял се варианта да се съди БФС за неправомерно даден лиценз на Сливен и ако това дело бъде спечелено,да се осъди Лечков да върне внесените по трансферите пари.Ще е голям сеир,ако това е истина.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2011 21:03

Old_death написа:Днес преди края на работното време ми попадна един днешен вестник.В спортната му рубрика имаше интересна статия.Там пише,че ръководството на ЦСКА има документи,според които когато са взели футболистите от Сливен,клубът е дължал огромна сума да различни държавни организации.Обмислял се варианта да се съди БФС за неправомерно даден лиценз на Сливен и ако това дело бъде спечелено,да се осъди Лечков да върне внесените по трансферите пари.Ще е голям сеир,ако това е истина.

"Тема спорт"?!

Значи от ЦСКА са знаели, че ОФК Сливен са затънали в дългове, но не са сигнализирали, а са си извършили сделката.Обаче сега съвестта ги е загризала (2 години по-късно).
Някоя друга смешка дали няма да изтъкнат?А какво биха отговорили на въпрос от рода на :
-След като сте знаели, че ОФК Сливен са в нарушение на законите, защо сте сключили сделка с тях и не сте сигнализирали съответните органи веднага?
Не знам дали съм прав, но когато имаш доказателства за извършено закононарушение и не сезираш съответните органи, дали не ставаш съучастник.. ?Обикновено в такива случаи се изнудва, а не се завежда дело.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 03 авг 2011 23:11

жълт ламтурник написа:"Тема спорт"?!

Значи от ЦСКА са знаели, че ОФК Сливен са затънали в дългове, но не са сигнализирали, а са си извършили сделката.Обаче сега съвестта ги е загризала (2 години по-късно).
Някоя друга смешка дали няма да изтъкнат?А какво биха отговорили на въпрос от рода на :
-След като сте знаели, че ОФК Сливен са в нарушение на законите, защо сте сключили сделка с тях и не сте сигнализирали съответните органи веднага?
Не знам дали съм прав, но когато имаш доказателства за извършено закононарушение и не сезираш съответните органи, дали не ставаш съучастник.. ?Обикновено в такива случаи се изнудва, а не се завежда дело.

Егати изнудването с извинение. 2 милиона дадоха на Сливен. Искам и мен някой да ме изнудва по същия начин. Ако ония гологлавия не плямпаше толкова нямаше сега ТИТАН да му търсят цаката. Ама нали му е много голяма устата сега да го накиснат да разяснява как клуба му взема лиценз толкова години.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 авг 2011 06:26

т stannn на 03 Авг 2011 23:11

жълт ламтурник написа:
"Тема спорт"?!

Егати изнудването с извинение. 2 милиона дадоха на Сливен. Искам и мен някой да ме изнудва по същия начин. Ако ония гологлавия не плямпаше толкова нямаше сега ТИТАН да му търсят цаката. Ама нали му е много голяма устата сега да го накиснат да разяснява как клуба му взема лиценз толкова години.

[offtopic]Защо си губиш времето с една латерна с няколко регистрации?Убий глупака с мълчание!Вниманието е храната, заради която живее.Умори го от глад![/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - България”