Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !

Мнениеот cska - maina » 14 юли 2011 19:04

Не знам за София, но в Пловдив след феновете на Ботев сме ние и тогава Локото[ако не броим и циганите де] ;)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 юли 2011 19:07

stannn написа:
Thsmith написа:Интересно :lol: би ли ми казал кои сезон сте били със по-голяма средна посещаемост от Левски :lol: ? Един сезон ми посочи само :lol:

Четеш ли или пак на автопилот. В София сте повече, но като бройка за страната сте много по -малко.

Покрай преброяването на населението си пуснал анкета и за футболни пристрастия? :roll:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 юли 2011 19:07

cska - maina написа:Не знам за София, но в Пловдив след феновете на Ботев сме ние и тогава Локото[ако не броим и циганите де] ;)

:lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 14 юли 2011 19:09

bianchi написа:
cska - maina написа:Не знам за София, но в Пловдив след феновете на Ботев сме ние и тогава Локото[ако не броим и циганите де] ;)

Мини кьм ЕСКАЛИБУР И СИ СЛОЖИ ФАНЕЛКАТА НА СПАС ДЕЛЕВ РЕЗУЛТАТА ЩЕ ГО ВИДИМ ПО НОВИНИТЕ :)

Е, това беше ебати абсурдното сравнение... То и пред стадион "Славия" да минеш с фланелка на Левски може да те дават по новините, пък камо ли тука :lol:

ПП - След мнението ти, че имаме повече фенове от вас, си връщам думите назад за теб. Прави ти чест, че си го признаваш ;)

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 14 юли 2011 19:14

В София конкретно повече са фенове на Левски,но в страната като цяло мисля че Цскарите сме повече :) :mrgreen:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 14 юли 2011 19:15

Tribune East 1912 написа:
bianchi написа:

Мини кьм ЕСКАЛИБУР И СИ СЛОЖИ ФАНЕЛКАТА НА СПАС ДЕЛЕВ РЕЗУЛТАТА ЩЕ ГО ВИДИМ ПО НОВИНИТЕ :)

Е, това беше ебати абсурдното сравнение... То и пред стадион "Славия" да минеш с фланелка на Левски може да те дават по новините, пък камо ли тука :lol:

ПП - След мнението ти, че имаме повече фенове от вас, си връщам думите назад за теб. Прави ти чест, че си го признаваш ;)

Аз съм ходил на Лаута и през бесика съм минавал с червената фланелка и нищо, щото ме познават повечето. Само един път някви 16-18г гомненца ми се правиха от 10метра, ама мина без инцеденти :mrgreen:

п.п. И на Ботев на мачовете си хода с червенана реликва и си сядам до официалната трибуна от към сектора за гости, но никой не се заяждал с нас!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 14 юли 2011 19:20

Левскарите са повече но Цесекарите са по предани и едини.Когато и двата отбора гостуват в евро турнирите Цесекарите винаги са повече и правят по голямо шоу.Така че какво излиза количество много качество малко :)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 14 юли 2011 19:20

stannn написа:
Thsmith написа:Четох, а ти? Човека казва, че на стадиона сте "били повече" което аз не помня да е било от както гледам футбол... и статистиката за средна посещаемост го показав :lol: :lol: ...

Пробвай пак. След като сте повече в София няма как по средна посещаемост да сме пред вас. Статистиката се отчита за ДОМАКИНСКИТЕ МАЧОВЕ. ВИЕ ИГРАЕТЕ В СОФИЯ. Нищо, че сте на една туба бензин от центъра.

Айде да не почваме темата защо Левски играят на Герена, къде са почнали да играят и къде им е бил стадиона, и какво се случва. Като не знаеш за какво става дума по-добре не дрънкай глупости.
По темата - пределно ясно е на всички. Левски. И авторът да си оправи заглавието. И, Й, пунктуация, голяма, малка буква, ала бала?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

zoomx
Контакти:

Мнениеот zoomx » 14 юли 2011 19:29

POPCORN написа:за пореден път адски тъпа тема!Интересно ти било :lol: :lol: не ти ли е по интересно, защо локо пд пада от 5 мача 5 пъти>?количеството незначи качество само да подчертаем!В Сф може да са почве но в другите градове не седят така нещата!

Чакай малко,аз доколкото знам вие сте софийски отбор.Би трябвало да се гледат феновете там.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 юли 2011 19:31

Имат в Ямбол, Сливен и Враца повече фенове от Левски. А и в Перник който не е от миньор е от ЦСКА :lol: Иначе сме в пъти повече от тях и в София, и в цялата страна.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Футбол - България”