За кожата на един Гонзо- римейк

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: За кожата на един Гонзо- римейк

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 юни 2011 17:39

Pro-European написа:къде е авторът да поддържа дискусията по нескопосаната си тема?

В мишата си дупка. наблюдава кой му се връзва, ако не броим феновете на по-малките клубове, засега се намери един "верен левскар"
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 юни 2011 17:43

BLUE CHAMPIONS написа:
Pro-European написа:къде е авторът да поддържа дискусията по нескопосаната си тема?

В мишата си дупка. наблюдава кой му се връзва, ако не броим феновете на по-малките клубове, засега се намери един "верен левскар"

Какво значи за теб "верен левскар" :roll: Такъв,който подържа и подкрепя безхаберното управление на Левски :roll: :?: :?: :?:
Последна промяна от CTAHKO на 19 юни 2011 17:44, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 19 юни 2011 17:44

CTAHKO написа:
Lavinata-1914 написа:Oставете го на мира!!!За мен лично това са провокативни мнения на псевдо левскари!Докара най-обещаващите футболисти от БГ и пак плюене!!Оставете го него и ЛЕВСКИ на спокойствие!По делата ще ги познаем!!!!Само ЛЕВСКИ!!!

Пак той не докара ли и "най-обещаващия" треньор Радко Достанич :roll: ;)

Ти никога ли не си правил грешки през живота си :shock: ?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 юни 2011 17:47

svence написа:
CTAHKO написа:
Lavinata-1914 написа:Oставете го на мира!!!За мен лично това са провокативни мнения на псевдо левскари!Докара най-обещаващите футболисти от БГ и пак плюене!!Оставете го него и ЛЕВСКИ на спокойствие!По делата ще ги познаем!!!!Само ЛЕВСКИ!!!

Пак той не докара ли и "най-обещаващия" треньор Радко Достанич :roll: ;)

Ти никога ли не си правил грешки през живота си :shock: ?

Всеки е правил грешки ;) Безгрешни хора няма.Въпроса е,че съм си плащал доста скъпо за грешките.Е те това тук го няма ;) Ако забеляза неговите грешки се плащат от феновете на Левски,а не от Гонзо :!:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 юни 2011 17:50

Началото на сезона наближава и клакьорите започнаха да се размърдват.Създаването на напрежение е техният специалитет.В момента няма как да го правят в отбора,затова се опитват сред запалянковците.
Нека си пишат.Кучетата си лаят сговорно,[offtopic]прасета квичат[/offtopic]но слепи ги раждат :lol:
Дали им олеква като он***ират посредством клавиатурата?
Поне да изкарат някой и друг клас,за да се научат как се пише такъв материал.
Защото иначе се превръща в римейк за един драскач..
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 юни 2011 17:52

CTAHKO написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

Какво значи за теб "верен левскар" :roll: Такъв,който подържа и подкрепя безхаберното управление на Левски :roll: :?: :?: :?:

Безхаберно управление наблюдавам в много от българските клубове но не и в Левски! Що се отнася до твоя мироглед, имаш 2 варианта:
1. Оставаш си левскар и плюеш до края на живота си.
2. Сменяш клубната си принадлежност и съответно продължаваш да си плюеш.
Пожелавам да откриеш за себе си правилния път!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 юни 2011 17:54

blue magic написа:Нещо не мога да разбера логиката - щом Гонзо ни е треньор значи футболът ни бил в криза! След като противниците ни критикуват за това решение, то значи сме направили точния избор. Защото не коментирате Любо Пенев, на когото Гришата купи куп мачове за да стане шампион, определихте Милен Радуканов за велик треньор, макар че отборът му остана трети при това на 11 точки от Левски на "некадърния" Гонзо, хвалехте до безкрай Илиян Илиев - нищо че отборът му си стои от години все в диапазона 6-10 място. Нито една критична дума към тях за сметка на синята легенда. Да, Гонзо доведе Гарата - най-добрия трансфер в ЛЕВСКИ от привличането на Гонзо на Герена. Той доведе Грийн и Мулдер, той откри Пламен Илиев. Той допринесе за отстраняването на двата водещи шведски отбора и достойното представяне в ЛЕ. Тези негови успехи не могат да бъдат отнети. Когато някой ваш треньор, директор или мениджър не ви харесва, то коментирайте на воля. Но не виждам смисъл да дискутирате решението на синьото ръководство от фенове на противника. Това е нашият избор и за мен той е абсолютно правилен.

Приятелю, помниш ли кои щяха да акостират на Герена на мястото на Грийн и Мюлдер?Ако не бяха отказали на Гонзо щяхме в момента да сме отбор без нито един кадърен футболист.Просто явно късмета беше тогава с нашия диктатор и Наско Борносузов в последния момент отказа да дойде за да даде път на Сержо.А относно откриването на Илиев - момчето си беше откритие още преди да дойде в Левски.Единственото, което Гонзо направи, е да му даде шанс и то отново заради грешки на другите двама на позицията на Илиев - късмет?Може би.Така или иначе аз не виждам на къде върви този отбор.Продаваме играчи за 3 милиона евро, взимаме за половин.Това ли за теб е правилната политика провеждана до момента?Или може би раздаването на най-добрите ни юноши на други отбори само за да свалим 20-30 хиляди от цената на някой играч (Горанов в Берое например)?Гонзо винаги е бил сред любимците ми като играч, но като ръководител доказа, че не е мъж - избърса си ръцете с Достанич, Тони Здравков, Ясен Петров, а той продължава да ръководи всичко в клуба.Нали той беше мениджър, каквито са в Англия?Нали той отговаряше за селекция и така нататък?Тогава би ли ми отговорил защо толкова поредни години вината отнасят така наречените треньори, които са само пешки в неговите ръце?Само това ми кажи и спирам с критиката ...

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юни 2011 18:22

Пасквил на поредният комплексиран жълт журнал, който след поредните проби (не е трудно да се поредположи, че те са се провели на Герена, а нищо чудно да е пренебрегнат да речем пред Гонзо :mrgreen: ) в които треньорите му са му казали, че е спънат с двата крака и за футболист не става е решил, видиш ли, че ще стане журналист, понеже, то това е работа лесна и веднъж с пръсти на клавиатурата, думите се леят като песен...
Малки злобни човечета, кой ли ги учи на азбуката въобще?!
За редакторите позволяващи излизането на подобни кенефни писания...няма нужда да се казва, каквото и да е.
;)
Материалът според мен е платен и доста нискокачествен.
Съжалявам, че го прочетох.
"Селски герой", "ветеран от войните"?
Кой е тоя мърльо 'дето ще обижда хората?
Авторът на темата, който (ре)публикува текста цели провокация и създаване на дрязги.
Какво значи за теб "верен левскар" Такъв,който подържа и подкрепя безхаберното управление на Левски

А от Гонзо зависи кое?
Ако не си му виждал длъжностната му характеристика недей отговаря.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 юни 2011 18:59

BLUE CHAMPIONS написа:Безхаберно управление наблюдавам в много от българските клубове но не и в Левски! Що се отнася до твоя мироглед, имаш 2 варианта:
1. Оставаш си левскар и плюеш до края на живота си.
2. Сменяш клубната си принадлежност и съответно продължаваш да си плюеш.
Пожелавам да откриеш за себе си правилния път!

Убеден съм,че няма по-адекватна реакция на УПРАВНИЦИТЕ в клуба от това,да изпратят тримата най-добри футболисти(за времето си)през октомври месец да преговарят за трансфер с Рубин Казан точно преди мача с ЦСКА :)
Няма по-адекватна реакция на ръководството от това,Левски да е 12-13 място(нещо което аз през целия си съзнателен живот не съм виждал да се случва с този клуб) и след всяка загуба да слушам как от следващия кръг ще видим НОВ ЛЕВСКИ(думи на Гонзо)и как "Добро сме играли,але сме нямало шанс"(Достанич).Та аз дето не съм в ръководството на Левски съм си направил труда да разгледам визитката на този некадърник македонеца,но за тях не е проблем да го държат и пари му дават на всичко отгоре ;) От описаните до тук два случая,все с участието на сегашното ръководство,надявам се не виждаш нищо безхаберно :) :) :) Що се отнася до мирогледа твоя мироглед,имаш два варианта:
1.Или си оставаш подлога на Батков и Гонзо,да ги възхваляваш и продължаваш да си носиш сините очила и да се правиш,че нищо нередно не се случва
2. Оставаш си Левскар и си подкрепяш отбора,ВЪПРЕКИ Батков и Гонзо ;)

П.П.Първото изречение от поста ти е достойно за подпис :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 19:09

CTAHKO написа:
П.П.Първото изречение от поста ти е достойно за подпис :lol: :lol: :lol:

Любими са ми тея "слепите" фенове, дето се връзват на глупостите на ръководителЯ, че видиш ли всичко което се прави в Левски е 100% правилно :lol: Всичко, което се случва в Левски е кристално чисто, прекрасно! А, да, и да не забравяме"най-добрите футболисти в България играят в Левски" :lol: :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Футбол - България”