Ексклузивно: Етър и Светкавица играят в петък

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Fantasmagoriev
Контакти:

Re: Ексклузивно: Етър и Светкавица играят в петък

Мнениеот Fantasmagoriev » 13 юни 2011 18:44

Само Етър оле!!!
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 юни 2011 18:45

Етър или са отчайващо слаби или не искат за Светкавица и децата в детската градина знаят че не искат и да чуят за А група иначе да са влезли 10 пъти, а Своге трябваше да си влезят това е , друг въпрос е що изобщо се игра баража оня ден , Севлиево не са ми симпатични но абсурда е пълен

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 13 юни 2011 18:50

Така като гледам резултатите и на двата отбора ми се струва, че и Етър и Светкавица не искат да играят в А група. Най-вероятно А група ще бъде съставена от 14 отбора. Въпроса е колко кръга ще се изиграят. В Молдова и Беларус групите са по 14 отбора, които играят по 39 мача.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 юни 2011 18:55

noi написа:Така като гледам резултатите и на двата отбора ми се струва, че и Етър и Светкавица не искат да играят в А група. Най-вероятно А група ще бъде съставена от 14 отбора. Въпроса е колко кръга ще се изиграят. В Молдова и Беларус групите са по 14 отбора, които играят по 39 мача.

И аз съм за да е от 14 отбора но да играят 39 мача като 3 ти мач да е на неутрален терен.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 13 юни 2011 18:58

Все пак мисля,че Светкавица-Винпром могат финансово да издържат отбор в А група,ако искат.Със сигурност и двата отбора не искат да влизат.

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 13 юни 2011 18:59

percival написа:
noi написа:Така като гледам резултатите и на двата отбора ми се струва, че и Етър и Светкавица не искат да играят в А група. Най-вероятно А група ще бъде съставена от 14 отбора. Въпроса е колко кръга ще се изиграят. В Молдова и Беларус групите са по 14 отбора, които играят по 39 мача.

И аз съм за да е от 14 отбора но да играят 39 мача като 3 ти мач да е на неутрален терен.
Това според мен е смешно и няма как да стане!
Money Over Bitches

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 юни 2011 19:07

losko написа:
percival написа:

Ми това си е разделяне по равно не по братски :)
Мислиш ли че примерно мач между Левски и ЦСКА в Бургас ще има по малко публика отколкото в София ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 13 юни 2011 19:09

losko написа:
percival написа:

Смешно, несмешно, по-добре ли е да се изиграят само 26 мача за един сезон. Съгласен съм, че една част от отборите ще е облагодетелствана за сметка на друга част, но при едно такова развитие на нещата какво да се прави

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 юни 2011 19:13

Харесвам Етър и Търново, но не е особено справедливо да влизат по този начин ;) Своге и Видима имат пълното право да се чувстват ощетени ;) А за отбора на бай Петко какво да кажем, те не искат да влизат в А група, но пък евентуална тяхна победа може да срине сума ти букмейкъри, пък и Етър май и те не горяха от желание за промоция, иначе едва ли щяха да допуснат да не бият Чавдарчетата от Етрополе и Бяла Слатина :lol: :lol: Ще гледаме поредният цирк, който и да победи, не ми е ясно има ли годен стадион, стабилен ли е финансово и така нататък :roll:
Кому е нужно отново да има 4-5 отбора, които ще са на ръба на фалита, само за да се начеше крастата на тези за тезата с футболните центрове ? Дано Етър победи и стегне сериозен отбор все пак, хората в Търново го заслужават :)
Изображение

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 13 юни 2011 19:18

Аз съм за 14 отбора, но да играят повече мачове. Идеята за 39 мача не е лоша.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Върни се в “Футбол - България”