Култови футболисти по българските терени
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ultralevski
- Контакти:
Re: Култови футболисти по българските терени
Матондо и той май спада към култовите с тоя танц.
Само феновете са важни!
Аз харесвам братята сърби
Няма да забравя на един мач Левски-ЦСКА култовия Гаи влезе много грубо на Саша Симонович,веднага се обзаложих с приятелите си от ЦСКА че няма да доиграе мача
Точно в 45 мин. култовия (поне за мен) Пажин подмина една контра на червените която не изглеждаше толкова опасна изчака Гаи на центъра и така го повдигна че краката му останаха на нивото на раменете и тогава падна...Изобщо не се появи за второто,брата сърбин беше отмъстен а аз спечелих доста бири
Култов момент които за съжаление ниама да се повтори
Няма вече маже във вечното дерби за съжаление
Точно в 45 мин. култовия (поне за мен) Пажин подмина една контра на червените която не изглеждаше толкова опасна изчака Гаи на центъра и така го повдигна че краката му останаха на нивото на раменете и тогава падна...Изобщо не се появи за второто,брата сърбин беше отмъстен а аз спечелих доста бири
Втори като Иво Димов не се е раждал. Няма да забравя как Петя от Канал 3 му дава телефона да говори със Сашо Диков:
- О Сашо, каква чест...
- Е, айде сега...
- Каква чест за теб да говориш с мен!
Оня ден го разминах в Морската. Беше се замислил нещо. Сигурно се беше отдал на дълбок философски размисъл.
- О Сашо, каква чест...
- Е, айде сега...
- Каква чест за теб да говориш с мен!
Оня ден го разминах в Морската. Беше се замислил нещо. Сигурно се беше отдал на дълбок философски размисъл.
-
valkaredgi
siniq_fen написа:blue avalanche написа:Айзък Куоки.
Тоя помня че веднъж ни набута хеттрит и мача свърши 4:4.![]()
![]()
в този мач ако имаше малко повече време престъпника /цветан георгиев малката баничка/ щеше още една дузпа да свири за берое и да реши мача.при 4;3 за левски цветан георгиев /малката баничка/ свири такава дузпа за берое че ми идваше да го прибия.
нека никога повече да няма рефери като момчил врайков,цветан георгиев и баща му георги цветанов,антон генов ,ДЕДО ЙОЦО и най вече като НЕДЯЛКО ЙОРДАНОВ.
Култови футболисти-е,тогава бившият играч на Левски Владислав Радимов няма конкуренция.Защо ли?-прочетете това,ако вече не го знаете http://www.sportal.bg/news.php?news=85047

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- фифи перото
valkaredgi написа:siniq_fen написа:blue avalanche написа:Айзък Куоки.
Тоя помня че веднъж ни набута хеттрит и мача свърши 4:4.![]()
![]()
в този мач ако имаше малко повече време престъпника /цветан георгиев малката баничка/ щеше още една дузпа да свири за берое и да реши мача.при 4;3 за левски цветан георгиев /малката баничка/ свири такава дузпа за берое че ми идваше да го прибия.
нека никога повече да няма рефери като момчил врайков,цветан георгиев и баща му георги цветанов,антон генов ,ДЕДО ЙОЦО и най вече като НЕДЯЛКО ЙОРДАНОВ.
НЕДЯЛКО ЙОРДАНОВ
не свири ,а пее понякога и пише стихове бре
Повечето от вас надали си спомнят Меци Веселинов.
Викаха му Конника без глава
Като бивш спринтьор,поемайки топката се засилваше по крилото,забол поглед в нея(имаше страхотен спринт) и спираше чак след..аутлинията
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Макар че не е много по темата : Какво се случи с Давид Силва ,който отиде в ЦСКА заедно с Руи Мигел от Локо Мз.Руи Мигел доколкото знам в момента е в Килмарнък
,но за Силва нищо не съм чувал.

Бернардо Редин и Карлос Пимиенто (ЦСКА)
Мансур Аянда-Халфът от Сенегал твърдеше, че е на 28 години, а изглеждаше на 38. По време на лагер в Белмекен му призляло от натоварването и припаднал в банята, удряйки си тежко главата в мивката.

Мансур Аянда-Халфът от Сенегал твърдеше, че е на 28 години, а изглеждаше на 38. По време на лагер в Белмекен му призляло от натоварването и припаднал в банята, удряйки си тежко главата в мивката.
YANTRA_FOREVER написа:Макар че не е много по темата : Какво се случи с Давид Силва ,който отиде в ЦСКА заедно с Руи Мигел от Локо Мз.Руи Мигел доколкото знам в момента е в Килмарнък,но за Силва нищо не съм чувал.
И той е при него в Килмарнък
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Silva_(Portuguese_footballer)
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Върни се в “Футбол - България”