Пореден абсурд с ТВ правата!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Пореден абсурд с ТВ правата!!!

Мнениеот kiko75 » 03 юни 2011 19:03

PFC Litex написа:
Thsmith написа:
PFC Litex написа:Сами на пазара е = само за права върху домакинските мачове, а гостуванията кой ще ти излъчи?

за гостуванията ще се договарят отделно на парче...

Къде го гледа този филм, защото ти нямаш права върху домакинският мач.
Левски и ЦСКА си договарят мачовете, но това могат да го сторят само върху домакинските такива.
Литекс не се договаря и негови мачове по ТВ не се излъчват, тогава и мача от Ловеч няма как да се излъчи, тъй като няма кой да пусне камери на стадиона и това важи не само за Ловеч, а за всеки един отбор.

kiko75, предполагам вземаш в предвид, че тази сума + разходите на екипите трябва да се избие и телевизията да излезе на печалба, а това с 15 мача как ще стане ми е много интересно при този малък телевизионен пазар в България.
реклама пич реклама цска и левски имат 7 милиона фенове и когато играе един от двата отбора 75% иот държавата гледа футбол така че моли се ЦСКА и левски да не тръгнат самостоятелно иначе ще вият като сибирски мечки отбори като славия локо софия и литекс няма кои да даде и 5 ст за тях
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 03 юни 2011 19:03

аз съм за вс мачове по бнт1.

А БТВ каква са мафия не е истина (ако си спомняте те промениха в закона каква е ддефиницията на обществено значими събития преди година специално заради тях, за да могат да изкарват повече пари от мачовете в А група...... :evil: )
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 юни 2011 19:05

kiko75 написа:реклама пич реклама цска и левски имат 7 милиона фенове и когато играе един от двата отбора 75% иот държавата гледа футбол така че моли се ЦСКА и левски да не тръгнат самостоятелно иначе ще вият като сибирски мечки отбори като славия локо софия и литекс няма кои да даде и 5 ст за тях

Определено си далече от тази материя и всякаква дискусия с теб по нея е безсмислена.
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 юни 2011 19:06

Alex написа:аз съм за вс мачове по бнт1.

А БТВ каква са мафия не е истина (ако си спомняте те промениха в закона каква е ддефиницията на обществено значими събития преди година специално заради тях, за да могат да изкарват повече пари от мачовете в А група...... :evil: )
натам върви пак да се приеме закон че футбола е от национално значение и бнт да дават по 5 до 6 милиона на година бате боико ще трупа девидети като с стаДИоните :lol:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 юни 2011 19:08

PFC Litex написа:
kiko75 написа:реклама пич реклама цска и левски имат 7 милиона фенове и когато играе един от двата отбора 75% иот държавата гледа футбол така че моли се ЦСКА и левски да не тръгнат самостоятелно иначе ще вият като сибирски мечки отбори като славия локо софия и литекс няма кои да даде и 5 ст за тях

Определено си далече от тази материя и всякаква дискусия с теб по нея е безсмислена.

ясен си ми ве защо несе хвана на бас когато ти предложих точно за ТВ правата 8-) ти както винаги се правише на разбирач няма да се очудя да си някои оператор в бтв

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 юни 2011 19:14

Благодаря за професионалното повишение което ми направи.

По темата:

Ето какво казват от БТВ:

500 000 лева глоба - за излъчване на дълги репортажи от други телевизии, като бТВ посочва конкретно БНТ, Нова тв и Канал 3.

200 000 лева глоба - за Черноморец - Сливен, който се игра на 13 септември 2010 година. бТВ глобява клубовете, тъй като срещата е изместена за друг час без съгласието на телевизията.

200 000 лева глоба - за Калиакра - Левски, който не се игра. бТВ предава целия цирк около двубоя пряко, не пуска камери на други ТВ, излъчва и реклами в паузата, която е съгласувана с домакините, но в последствие решава, че ще удържи сериозната сума от клубовете.

50 000 лева глоба - за допускане на телевизионни екипи на други телевизии на финала за купата между ЦСКА и Славия.

10 000 лева глоба - след мача Локомотив (София) - Пирин Иван Цветков от гостите отказва да даде интервю.

10 000 лева глоба - след мача Локомотив (София) - Пирин треньорът на домакините Диян Петков отказва да даде интервю.

10 000 лева глоба - на 20 март след мача Черно море- ЦСКА футболистите на гостите отказват да дадат интервюта.

10 000 лева глоба - след ЦСКА - Сливен футболистите на домакините отказват да дадат интервюта.

Това са наказание наложени на база сключеният договор и са залегнали в тях.
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 юни 2011 19:18

[quote="PFC Litex"]Благодаря за професионалното повишение което ми направи.

По темата:

Ето какво казват от БТВ:

[quote]500 000 лева глоба - за излъчване на дълги репортажи от други телевизии, като бТВ посочва конкретно БНТ, Нова тв и Канал 3.

200 000 лева глоба - за Черноморец - Сливен, който се игра на 13 септември 2010 година. бТВ глобява клубовете, тъй като срещата е изместена за друг час без съгласието на телевизията.

200 000 лева глоба - за Калиакра - Левски, който не се игра. бТВ предава целия цирк около двубоя пряко, не пуска камери на други ТВ, излъчва и реклами в паузата, която е съгласувана с домакините, но в последствие решава, че ще удържи сериозната сума от клубовете.

50 000 лева глоба - за допускане на телевизионни екипи на други телевизии на финала за купата между ЦСКА и Славия.

10 000 лева глоба - след мача Локомотив (София) - Пирин Иван Цветков от гостите отказва да даде интервю.

10 000 лева глоба - след мача Локомотив (София) - Пирин треньорът на домакините Диян Петков отказва да даде интервю.

10 000 лева глоба - на 20 март след мача Черно море- ЦСКА футболистите на гостите отказват да дадат интервюта.

10 000 лева глоба - след ЦСКА - Сливен футболистите на домакините отказват да дадат интервюта.[/quote]

Това са наказание наложени на база сключеният договор и са залегнали в тях.[/quote] :lol: :lol:
това за репортажите е якоооооооооооооооо и аз без грам юридически познание ти казвам че това пада на момета не проблем на клубовете да следят за репортажите а на носителя на правата другите несъм ги чел аматиорски претенци

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 юни 2011 19:25

Случайно да знаеш, че по-закон имаш право на 90 секунден безплатен репортаж, хайде сега ти кажи репортажи с какво времетраене се въртят по другите медии?

Какво правят камерите на спортал, гонг, livesport на стадионите, защото клиповете са на лице, при положение, че нямат право да снимат абсолютно нищо? - същото важи за камерите на БНТ, Канал 3, Нова ТВ и т.н?
Изображение

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 03 юни 2011 19:26

Не знам кой е крив и кой прав, но дано се стигне до някакъв консунсус и мачовете да си се излъчват. На мен определено много ще ми липсват ТВ излъчванията ако ги прецакат. Разни телевизиики купуват испански, английски и други първенства, дето са ми през оная работа, а за нашето не могат да се разберет. Искам си нашето първенство!!! А ако е по БНТ още по добре. Майната им на разни кабеларки, бтв-та и булсакоми...
Последна промяна от petrof на 03 юни 2011 19:28, променено общо 1 път.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 юни 2011 19:27

PFC Litex написа:Случайно да знаеш, че по-закон имаш право на 90 секунден безплатен репортаж, хайде сега ти кажи репортажи с какво времетраене се въртят по другите медии?

Какво правят камерите на спортал, гонг, livesport на стадионите, защото клиповете са на лице, при положение, че нямат право да снимат абсолютно нищо? - същото важи за камерите на БНТ, Канал 3, Нова ТВ и т.н?

Любителски кадри?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Футбол - България”