Нямам нищо против,че Литекс е шампион-даже се радвам,че все пак има някаква интрига в първенството,а не сме като в Шотландия само с 2 отбора а другите пълнеж...Дразня се на начина по който,това се случи-след невъобразимо,страхотно подпиране от съдии в 90% от мачовете им...отделно с лобито им в разните комисии към творческия колектив на Българския финансово-брокерски съюз,както каза Батков дано да прескочат кръговете на квалификациите за ШЛ,поне в ЛЕ да играят
От БФС да приемат някакви ясни правила за лицензирането и да не се допускат компромиси всяка година,да се премахне абсолютното безумие с 2-те Б групи,да заемат някакви по - ясни позиции по стабилизирането на стадионите,да вземат адекватни мерки с програмите на първенствата,а не всяка година всички да мрънкат,да намалят ако трябва абсурда А група с 16 отбора и да намалят или редуцират до 10-12 с дерби всеки кръг и суперсилна Б група от която влизат само най-силните...Общо взето Боби Перуката и гениите около него разтуриха и националния отбор с мега простотиите и там които сториха не ми се пише и за това...
Общо взето извън тези мои анализи,моя любим Левски се представи на ниво в определни части от сезона,не през целия-даже имам чувството че даже сами абдикирахме от спечелването и на титлата и на купата...Изиграхме страхотни мачове в Лига Европа(пазя страхотни спомени,още ми става драго на душата като се сетя за мачовете с Калмар,АИК,Гент,Лил(шампиона на Франция,който малшанса ни попречи да победим,а там ни биха много трудно)Спортинг...най ме е яд,за мача с цска дето го загубихме на Герена,също така и мача за купата с Литекс там...Иначе,нищо лично бихме шампиона по шампионски и завършихме с много силна серия,но пак останахме без трофей,а както се очертава май догодина ще бъде още по неясно с оглед на разпродажбата на звездите на отбора.Не разбрах доколко Ясен беше треньор на отбора или фигурант на Гонзо.Спортния ни директор пък заяви,че догодина ще напусне отбора,ако пак останем насухо ама май така се очертава...просто нямам идея как ще се развият нещата при нас