Какво е мнението ви за завършилия футболен шампионат ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Какво е мнението ви за завършилия футболен шампионат ?

Мнениеот shotgun blues » 29 май 2011 10:40

пегъзимузовски написа:Синьото БФС подари титлата на "КЪРПАЧЕВ"Ловеч,нали имат юбилей.

aha значи щом Левски или ЦСКА не са шампион (поредната им купена,нагласена,дадена от държавата,спечелена след ограбване на футболистите на другите отбори и така нататък......) първенството е слабо и нагласено :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
явно слугуването на държавата толкова години на тези 2 отбора ви влияе зле,когато не сте шампиони,това се отразява явно повече на сините :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

bokomilanista
Контакти:

Мнениеот bokomilanista » 29 май 2011 10:42

поредното пошло първенство в което шампионът се знаеше още преди да е започнал .....първия му кръг.единствената светла нотка е в лекото повишаване на качеството на играта в малките отбори.вижда се че дори и един свестен терен да си направиш започваш да играеш по друг начин.аз например се кефя на пирин и миньор.малко отстъпиха черноморец и берое.славия след като се класира за финала понапълни касата или си осигури точки за следващото първенство.иначе и при тях есента имаше проблясъци.евала на голмайсторът на първенството.ГОУЕМ Е.но и той като повечето чернокожи футболисти беше силен при температури над 15-20 градуса. всеки такъв футболист първите три години,ако изтрае толкова е такъв в българия.въпреки това ми напълни сърцето в иначе слабия ни отбор. п.п.- по стечение на обстоятелствата преди три години ми се наложи да се преместя да живея и в перник.оттогава отборът им потръгна,оправиха си града,направиха и магистрала до софия.приемам оферти и от други градове ако искат да оправят инфраструктурата и отборите си ;)

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 29 май 2011 10:53

Като цяло изобщо не ми хареса,с изключение на някои мачове,които се получиха,първенството ни беше слабичко.Вижда се лек напредък в ЦСКА,Левски и Литекс,но това не е достатъчно.Дано другата година нещата се променят към по-добро!
Изображение

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 29 май 2011 11:23

shotgun blues написа:
пегъзимузовски написа:Синьото БФС подари титлата на "КЪРПАЧЕВ"Ловеч,нали имат юбилей.

aha значи щом Левски или ЦСКА не са шампион (поредната им купена,нагласена,дадена от държавата,спечелена след ограбване на футболистите на другите отбори и така нататък......) първенството е слабо и нагласено :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
явно слугуването на държавата толкова години на тези 2 отбора ви влияе зле,когато не сте шампиони,това се отразява явно повече на сините :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Предлагам да се направят две А групи. Първа Софийска и Втора за останалата част от България. С отделни шампиони. За участие в лигите без участници, там сме само боксови круши. Гледам нашето първенство повече от 35 години и няма разлика от тогава. Винаги абсолютно винаги се подпират тъй наречените софийски грандове. Затова първенствата ни са измислени.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 29 май 2011 11:23

Нямам нищо против,че Литекс е шампион-даже се радвам,че все пак има някаква интрига в първенството,а не сме като в Шотландия само с 2 отбора а другите пълнеж...Дразня се на начина по който,това се случи-след невъобразимо,страхотно подпиране от съдии в 90% от мачовете им...отделно с лобито им в разните комисии към творческия колектив на Българския финансово-брокерски съюз,както каза Батков дано да прескочат кръговете на квалификациите за ШЛ,поне в ЛЕ да играят ;)

От БФС да приемат някакви ясни правила за лицензирането и да не се допускат компромиси всяка година,да се премахне абсолютното безумие с 2-те Б групи,да заемат някакви по - ясни позиции по стабилизирането на стадионите,да вземат адекватни мерки с програмите на първенствата,а не всяка година всички да мрънкат,да намалят ако трябва абсурда А група с 16 отбора и да намалят или редуцират до 10-12 с дерби всеки кръг и суперсилна Б група от която влизат само най-силните...Общо взето Боби Перуката и гениите около него разтуриха и националния отбор с мега простотиите и там които сториха не ми се пише и за това...

Общо взето извън тези мои анализи,моя любим Левски се представи на ниво в определни части от сезона,не през целия-даже имам чувството че даже сами абдикирахме от спечелването и на титлата и на купата...Изиграхме страхотни мачове в Лига Европа(пазя страхотни спомени,още ми става драго на душата като се сетя за мачовете с Калмар,АИК,Гент,Лил(шампиона на Франция,който малшанса ни попречи да победим,а там ни биха много трудно)Спортинг...най ме е яд,за мача с цска дето го загубихме на Герена,също така и мача за купата с Литекс там...Иначе,нищо лично бихме шампиона по шампионски и завършихме с много силна серия,но пак останахме без трофей,а както се очертава май догодина ще бъде още по неясно с оглед на разпродажбата на звездите на отбора.Не разбрах доколко Ясен беше треньор на отбора или фигурант на Гонзо.Спортния ни директор пък заяви,че догодина ще напусне отбора,ако пак останем насухо ама май така се очертава...просто нямам идея как ще се развият нещата при нас ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 май 2011 11:25

Мисля, че не Левски, ЦСКА и Литекс трябва да напредват още. Според мен има доста посредствени отбори, които дърпат цялото първенство на долу. Ако повече отбори от 6-7-мо място надлу показват качествен и агресивен футбол - то класата на шампионата ще се вдигне със сигурност.
Силно се надявам Лудогорец и Ботев Вр. да са поне с две идеи по-добри от Академик и Сливен.
Надявам се и Локо Сф. да направи селекция зарад ЛЕ, а Черноморец и Черно море да са още по-добри.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 29 май 2011 11:33

dimitar59 написа:Футболният шампионат завърши.За мен това бе предното много слабо първенство.Като негово отражение бе и представянето на националния и клубните отбори на европейската сцена.Навсичко отгоре интрига изобщо нямаше.Шампионата много ми приличаше на едно току що завършило кулинарно шоу с предизвестен победител,а титлата на ''Литекс'' бе досущ като титлата на Сидония.Според мен нещо трябва незабавно да се промени.Дали да се намали състава на групата на 8-10 отбора и те да играят по 4 мача помежду си или подобно на други спортове да се въведат финални плейофи..? Ето защо ще ми е интересно и вашето мнение.

Напълно си прав. И за мен най-добре групата да се намали на 10 отбора с по 4 мача по между си. Първите 4 да играят в Европа, последните два да изпадат, а преди тях двата отбора да играят плейоф за оставане в групата. Една Б група максимум с 16 отбора.
ВДинев

irriducibile

Мнениеот irriducibile » 29 май 2011 11:34

marmi52 написа:8-)

Ще цитирам едно заглавие в Гонг: "Шампионатът ни - слаб, но интересен "
Мисля, че това е най-правилната оценка за първенството ни.

И аз съм съгласен. Не знам какво очаквате. Премиършип уж големите пари, големите футболисти с големите претенций и снощи кво стана? Не можаха да барнат топката да и се порадват поне. Едиственото което може да направи първенството ни по-добро е силната конкуренция.
Non Mollare Mai ! Merda AS !

irriducibile

Мнениеот irriducibile » 29 май 2011 11:36

претенции *
Non Mollare Mai ! Merda AS !

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 29 май 2011 11:38

грозно първенство последните 5кръга, докато има капути като Гигов и Венци първенството няма да го бъде! българина е алчен човек за пари гъза си дава!!! а Локомотив Сф и Славия за това явно нямат фенове! Иначе що годе бе равностойно първенстово най-голямото разочаровани бе Черноморец пролетта според мене :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Върни се в “Футбол - България”