Не ЦСКА,не Левски,а България е над всичко!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Не ЦСКА,не Левски,а България е над всичко!

Мнениеот hlucho » 29 дек 2008 17:53

«Целта ни в Българско е братство с всекиго, без да гледаме на вяра и народност.»
Васил Левски
Забравихме заветите на Апостола!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 29 дек 2008 18:01

Maлка страна сме за да има ЦЕЦКА, в какъвто и турнир да играят винаги ще съм срещу тях... няма причина която да ме накара да съм и 1% с тях, просто отбора трябва да се закрие!!!! Подкрепям всеки български отбор в Европа но не и тези мизерни мишки!!! в България има само един отбор и това е ЛЕВСКИ 1914!

Потребителски аватар
Borislove
Контакти:

Мнениеот Borislove » 29 дек 2008 18:03

Аве тикъде по-света омразата не е толкова голяма както между сини и червени. Айде да сключваме договор и да се обединим :D
Левски София(TM)

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 29 дек 2008 18:05

gun175 написа:Maлка страна сме за да има ЦЕЦКА, в какъвто и турнир да играят винаги ще съм срещу тях... няма причина която да ме накара да съм и 1% с тях, просто отбора трябва да се закрие!!!! Подкрепям всеки български отбор в Европа но не и тези мизерни мишки!!! в България има само един отбор и това е ЛЕВСКИ 1914!

Подкрепям ;)

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 29 дек 2008 18:18

и за6то подкрепя6 вси4ки без ЦСКА.ако толкова си краен неподкрепяи никого освен Левски

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 29 дек 2008 18:26

според мен тази година се видя 4е е само Левски.голям срам бе6е.но вместо да си приказвате глупости,коя била ЦЕЦКА,Уефски и тем подобни,подкрепяите си отборите но мислете като отидете на стадиона ,да си гледате ма4а спокоино без 4упене палене и ..............А БГ отборите независимо кои е трябва да се подкрепят

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 29 дек 2008 18:27

Borislove написа:Аве тикъде по-света омразата не е толкова голяма както между сини и червени. Айде да сключваме договор и да се обединим :D

Между другото всички ни се смеят и ни се чудят как може да сме толкова разединени ?! Аз съм "ЗА" да няма омраза,когато става въпрос за България ;) Иначе като си играем помежду си... Друга тема е тва :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
Borislove
Контакти:

Мнениеот Borislove » 29 дек 2008 18:39

Blue_Lion написа:
Borislove написа:Аве тикъде по-света омразата не е толкова голяма както между сини и червени. Айде да сключваме договор и да се обединим :D

Между другото всички ни се смеят и ни се чудят как може да сме толкова разединени ?! Аз съм "ЗА" да няма омраза,когато става въпрос за България ;) Иначе като си играем помежду си... Друга тема е тва :twisted:

мхм
сигрен съм че няма левскар който да няма за приятел чорбар и обратното
Левски София(TM)

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 29 дек 2008 18:40

абе пичове какво обединение на феновете, няма да забравя мисля че Томислав Русев беше на един лагер с националния и след което сподели: "Няма как да имаме национален отбор след като всички футболисти обядват нагрупички на едните маси левскари, на другите цесекари, на другите чужденците и после на самата тренировка същата картинка!" и според мен с това отношение между самите футболисти няма да имаме национален отбор скоро!
orlando написа:и за6то подкрепя6 вси4ки без ЦСКА.ако толкова си краен неподкрепяи никого освен Левски

пич на теб ще ти кажа че съм фен на Ливърпул, което означава че не мразя червения цвят- мразя ЦЕЦКА!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 29 дек 2008 18:45

Borislove написа:
Blue_Lion написа:

мхм
сигрен съм че няма левскар който да няма за приятел чорбар и обратното

Така е бе бате,ама ае малко го намали тоя аватар,че ми тряа 15 мин да превъртя надолу :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”