Кой ще е последния български учасник в ЕКТ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще е последния български учасник в ЕКТ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

yavorescu
Контакти:

Re: Кой ще е последния български учасник в ЕКТ?

Мнениеот yavorescu » 25 май 2011 23:07

Sole написа:Ще се класира за съжаление този,който най-малко заслужава и е най-слабият от трите отбора.

Защо си в такова мрачно червено-черно настроение? :-)

Славия имат да си връщат за загубата от есента, а Локо Сф са им кръвен враг все пак. Ще искат и да се реваншират на публиката за загубата на финала за Купата.
Гочето ще се надява да завърши сезона по подобаващ начин, а и Локо Пд не са чак такова страшилище.
Но най-важното е ние сами да си помогнем като победим Берое. Пък после, каквото сабя покаже.
Последна промяна от yavorescu на 25 май 2011 23:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 25 май 2011 23:07

За съжеление Локо Сф , които са най-слаби в сравнение с другите отбори !!!

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 25 май 2011 23:09

Последният ще е този който реши да се набута финансово .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 май 2011 23:11

Иска ми се това да е Локо Пд... :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 май 2011 23:14

И аз предпочитам да е пловдивският Локомотив, но по всяка вероятност ще е софийският ми се струва ...
Изображение

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 25 май 2011 23:18

Пристрастен съм, но мисля, че за съжаление ще играе най-малко заслужаващият и най-слабият от четирите отбора (в това число включвам и Берое) - Локо София. И въпреки всичко - надеждата умира последна. В събота трябва да разбием Берое, пък каквото стане.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 25 май 2011 23:19

Имам един въпрос. Защо смятате, че Локо Пд няма традиции в Европа?? Ей това е най - интересното в цялата сметка. Едно момче каза, че Локо Сф имали по - добри традиции в Европа от пловдивския Локомотив. Да, ама нейсе.... Локомотив Пловдив е четвърти в България по изиграни мачове в Европа. 42 на брой, като балансът е 13 победи, 8 равни и 21 загуби. Така, че не говорете преди да сте се осведомили. Аз лично се моля класиралият се да е моят любим черно-бял отбор. Заради традициите, публиката и заради всичко хубаво, което се случва около този клуб. Яко щурмуваме Бургас!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 25 май 2011 23:21

Дано е Локо Пловдив
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

anton950
Контакти:

Мнениеот anton950 » 25 май 2011 23:21

Надявам се Локо Пловдив да играят в Европа,но това най-вероятно няма да стане.Аз не вярвам,че Славия ще играе за победа срещу Локо,тъй като ,,белите,, вече загубиха мача на сезона,а именно финала за купата на България срещу Цска(0:1),а и играчите сигурно вече за изморени и вече стягат куфарите за морето и за балкана и едва ли им е до този последен мач.И естествено най-голямата причина е че Венци Стефанов ще подари победата на Иво Тонев и дори Локо Пд да бие Черноморец в Бургас, ,,червено-черните,, ще се класират за Европа.

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 25 май 2011 23:22

anton950 написа:Надявам се Локо Пловдив да играят в Европа,но това най-вероятно няма да стане.Аз не вярвам,че Славия ще играе за победа срещу Локо,тъй като ,,белите,, вече загубиха мача на сезона,а именно финала за купата на България срещу Цска(0:1),а и играчите сигурно вече за изморени и вече стягат куфарите за морето и за балкана и едва ли им е до този последен мач.И естествено най-голямата причина е че Венци Стефанов ще подари победата на Иво Тонев и дори Локо Пд да бие Черноморец в Бургас, ,,червено-черните,, ще се класират за Европа.

Ще бъде уникален срам отбор с 20 човека публика да играе в Европа. Дано ако не сме ние, да са "моряците". Иначе по - добре никой, отколкото Локо София.

Върни се в “Футбол - България”