Защо бе скрито края на първенството по футбол?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

PFK_Levski
Контакти:

Re: Защо бе скрито края на първенството по футбол?

Мнениеот PFK_Levski » 21 май 2011 11:38

POPCORN написа:
PFK_Levski написа:Повярвай ми ако ЦСКА победят довечера лично ще ти се извиня , но ако паднат ........... ????

ами ако паднат паднат бе човек!Как да ти го обесня!Кажи ми една причина за какво да играе ЦСКА!Да ЦСКА ще си играят и пак ще искат да бият просто са с резервите!ЦСКА 6 човека няма да ги има!ЛКокото са домакини!После ЦСКА горе долу винаги играе турдно на тоя стадион!ЦСКА мисли за купата!Дори ЦСКА ако спечели какво?Нито може да станем първи нито втори!ЦСКА излиза с резервите и се бори колкото може!Букмейкарите какво искаш да направят , като Локо са домакини, като ЦСКА излиза с 11 резерви и тоя мач за Локо Пд е адски важен, докато мача за ЦСКА е мач без значение!

Моля ти се ... ЦСКА-то щяха още миналия мач да излязат с резервите .... а нямаха и 1 резерва в титулярните 11 на мача ..........ЦСКА играе за публиката си предполагам ... не мисля че на публиката и ще и се хареса нейния отбор да не побеждава ..... Така както могат да се контузят на този мач "титулярите" ви , така можеха и на миналия с Пирин , нали така ? ЦСКА има за какво да играе ....... и то е за публиката си , но явно президентите ви са сметнали да изкарат някой лев от този мач ..... а защо не и някоя трансферна сделка с някой футболист от Локо Пловдив ...... както и да е ! На Локото им трябват точки , и вие ще им ги дадете ! Това е важното , а ако сбъркам и вие победите лично ще ти се извиня ..... Ама едва ли!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 21 май 2011 11:51

На Локото им трябвали точки , глупости ! Все едно се избиват за четвъртото място . Много им се иска да им се присмее футболна Европа . Май от борещите се за ТУЙ място , няма един със две - три поредни победи , ужасТ

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 май 2011 11:59

POPCORN написа:
peliforewer написа:Цяла есен и пролет по телевизията се нагледахме на безмислени мачове в българската ,така наречена професионална лига.Гледахме посред нощите срещи на които присъстваха само длъжностните лица.Телевизията собственик на правата,ни даваше по 5 мача на кръг.И сега когато трябваше да е кулминацията на футболната година ,черешката на тортата и т.н. първенството бе скрито.Последните 3 кръга телевизията дава по една среща и то не от тези,които са най-напечени ,където се играе за оставане в групата,където се решава титлата,а се дават ,тези които са безинтересни.Защо не се предават едновременно по Ринг и БТВ екшън поне по два мача директно.Може да се помисли и за комбинирани предавания,запис веднага след завършване на срещите и т.н.А сега оставиха спокойно съдии,президенти и състезатели да си уреждат мачовете,без да се притесняват че ги гледа цяла България.

говориш абсолютни глупости!Всяка година последните 3 кръга са по едно и също време и то не заради телевизията, а заради БФС!Ти какво искаш да направят като по закон е така?Може би да отидат да си разположат техниката във всеки град и да предават по 10 минути от всеки мач а?В тая финансова криза и като знаем про бг и ринг как са го закъсали какво искаш да стане?
Мислиш ли че не знам защо трите последни кръга се играят по едно и също време?В този кръг интересни са два-три мача ,а телевизията има възможност да ги дава ,защото има канали по които могат да се предават и всеки ще си избере какво да гледа.Това за икономии,едва ли е за коментар.След като цяла година си давал по пет мача на кръг ,сега да си оправиш положението от три-четири неизлъчени мача.За тези които ми дават пример с Англия,ще им напомня че там само последния кръг се играе по едно и също време,и за всички срещи от последния кръг има директно теливизионно излъчване.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 21 май 2011 12:01

Прав е човека какво се нахвърляте има Ринг има бтв-синема бтв-комеди можеше да се дават другите по интересни мачове по тези тв-та въпрос на желание ,някой е решил да спести кинти а не да си размърда мозъка, каквото и да говорим БТВ си е консервативна телевизия.

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 21 май 2011 12:09

PFK_Levski написа:А148

ЛОКОМОТИВ ПД - ЦСКА 1-1.70
X-3.00
2-3.25

Това ако не е уговорен мач , кое е ?

Няма да е уговорен мач, ЦСКА ще победи в този двубой, дори и с резервите. Ако изобщо някой допуска, че това ще бъде уговорен мач, то тогава би следвало да е за двойка при коефицент 3,25 ;).

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2011 12:11

PFK_Levski написа:Айде кажете ми как Локо Пловдив има по-малък коефициент от ЦСКА ?
Единствено щото е уговорен мача ?

мачът е уговорен защото....?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 май 2011 12:12

Според мен трябваше да направят пряко-комбинирано предаване на най-възловите мачове от тоя кръг
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 май 2011 12:14

Ами явно хората не се заблуждават за интереса към това първенство. Не че довечера след мача ще се прибера да гледам другите им суперинтересни предавания. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 21 май 2011 12:21

vaskonti написа:
PFK_Levski написа:Айде кажете ми как Локо Пловдив има по-малък коефициент от ЦСКА ?
Единствено щото е уговорен мача ?

мачът е уговорен защото....?

Пояснявам..... явно еврофутбол не играеш !
Коефициента пада , защото се смята ,че мача е уговорен ..... щом се намаля коефициента даже се знае , а не се смята само ! Пример дадох с Х-а на Парма който беше с 1.35 коефициент и резултата беше 0:0 . Имаше и още един мач , но не го помня него .. както и да е . От Еврофутбол са разбрали , че мача ще е уговорен и за да няма такива печалби намалят коефициента ! Защо мислиш коефициента е много по-малък за Локо Пловдив .... имаш ли обяснение ? Що не видиш примерно Нюкясъл - Манчестър Юнайтед 1/ 1.70 Х/ 2.80 2/ 3.30 ?
Последна промяна от PFK_Levski на 21 май 2011 12:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 21 май 2011 12:22

Mourinio написа:Според мен трябваше да направят пряко-комбинирано предаване на най-възловите мачове от тоя кръг

Точно това трябваше да е!

Върни се в “Футбол - България”