POPCORN написа:PFK_Levski написа:Повярвай ми ако ЦСКА победят довечера лично ще ти се извиня , но ако паднат ........... ????
ами ако паднат паднат бе човек!Как да ти го обесня!Кажи ми една причина за какво да играе ЦСКА!Да ЦСКА ще си играят и пак ще искат да бият просто са с резервите!ЦСКА 6 човека няма да ги има!ЛКокото са домакини!После ЦСКА горе долу винаги играе турдно на тоя стадион!ЦСКА мисли за купата!Дори ЦСКА ако спечели какво?Нито може да станем първи нито втори!ЦСКА излиза с резервите и се бори колкото може!Букмейкарите какво искаш да направят , като Локо са домакини, като ЦСКА излиза с 11 резерви и тоя мач за Локо Пд е адски важен, докато мача за ЦСКА е мач без значение!
Моля ти се ... ЦСКА-то щяха още миналия мач да излязат с резервите .... а нямаха и 1 резерва в титулярните 11 на мача ..........ЦСКА играе за публиката си предполагам ... не мисля че на публиката и ще и се хареса нейния отбор да не побеждава ..... Така както могат да се контузят на този мач "титулярите" ви , така можеха и на миналия с Пирин , нали така ? ЦСКА има за какво да играе ....... и то е за публиката си , но явно президентите ви са сметнали да изкарат някой лев от този мач ..... а защо не и някоя трансферна сделка с някой футболист от Локо Пловдив ...... както и да е ! На Локото им трябват точки , и вие ще им ги дадете ! Това е важното , а ако сбъркам и вие победите лично ще ти се извиня ..... Ама едва ли!