А група се гледа повече от Шампионската лига и Премиършип

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: А група се гледа повече от Шампионската лига и Премиършип

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2011 15:54

ПР, ама слаб, до неузнаваемост. Хайде да се пребройм: Колко хора са гледали вчера мача Ман.Ю - Челси (първи и втори в Англия) и колко Левски - Летекс (първи и втори в България).
Тази вечер има възможност да се онагледи това пошло твърдение. Фулъм - Ливърпул или Черноморец - Калиакра.
Това с гледаемостта на родното първенство е лошо нагласена стакмистика. Гледат се само мачовете на Левски и ЦСКА и то защото имат много фенове извън София, които не могат да отидат на стадиона. Всичко друго е лъжа. Топ зрителски интерес ЦСКА - Левски => 600 хиляди. А колко гледаха вчера Диема? А мача Ман Ю - Ман Сити. Ливърпул? Арсенал? И това е само Англия. Ами Италия, Испания? Нашето първенство се гледа от мазохисти родолюбци по инерция.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 май 2011 15:56

Направо не мога да го повярвам това.. Аз примерно не съм гледал нито един цял мач от А група в който не играе Левски от години... И общо взето не познавам човек който да ми каже, че си пуска да гледа мач от А група без неговия отбор да играе...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 май 2011 15:56

Аз също гледам Бг футбол и не мисля, че съм много "луд". Виждам, че им доста такива хора. МЮ - Челси го гледах цели 3 мин. и то на части с прецъкванията, не че не играят футбол, просто не са ми интересни :lol:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 09 май 2011 15:59

Pupper_ написа:ПР, ама слаб, до неузнаваемост. Хайде да се пребройм: Колко хора са гледали вчера мача Ман.Ю - Челси (първи и втори в Англия) и колко Левски - Летекс (първи и втори в България).
Тази вечер има възможност да се онагледи това пошло твърдение. Фулъм - Ливърпул или Черноморец - Калиакра.
Това с гледаемостта на родното първенство е лошо нагласена стакмистика. Гледат се само мачовете на Левски и ЦСКА и то защото имат много фенове извън София, които не могат да отидат на стадиона. Всичко друго е лъжа. Топ зрителски интерес ЦСКА - Левски => 600 хиляди. А колко гледаха вчера Диема? А мача Ман Ю - Ман Сити. Ливърпул? Арсенал? И това е само Англия. Ами Италия, Испания? Нашето първенство се гледа от мазохисти родолюбци по инерция.

Дори и фен на Челси - вчера аз гледах 10-20 мин от мача, защото имаше мач, който мога да гледам на живо.А Левски - Литекс го гледах целия.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 09 май 2011 16:04

Аз ли нещо не виждам или е дадено колко е интереса към А група, но не и колко хора гледат ШЛ и Премиършип? Да не говорим, че тези статистики не включват хора като мен, които предпочитат да гледат Футбол по чуждите телевизии заради пошлия коментар по БГ програмите, особено на ШЛ.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 09 май 2011 16:12

Nе знам но в събота си гледах ЛОКО-пирин от 18 часа и не съжалявам макар че в момента имаше мачове от примиершип и бундеслига. Тези спорове ,кой какво гледал, са безмислени всеки има различен вкус но все ми се струва че един мач Левски-Цска осбенно ако се играе за титлата или купата ще събере повече зрители от чуждите първенства. Все пак не трябва да се забравя че последните 20 години качеството на А група падна значително а и постоянното втълпяване от журналисти че нашите футболисти са некадърници и че този мач е уреден че този съдия е хванат води до намаляване интереса към българските отбори .

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 09 май 2011 16:17

Аз твърдо гледам само нашето първенство.Разбира се най-много Левски,после ако дават мач на Локо Пд.Мачовете на цска почти не гледам /гледа ли се антифутбол?!?/ ,само поглеждам към края на мача за резултата.
Всички други първенства вкл. ШЛ и ЛЕ от няколко години не гледам,голяма скука ми е.
ЛЕВСКИ Е ОТБОРА!!!
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2011 16:20

bekono написа:Дори и фен на Челси - вчера аз гледах 10-20 мин от мача, защото имаше мач, който мога да гледам на живо.А Левски - Литекс го гледах целия.

Не измествай така темата! Респект, че си предпочел мач на живо! И аз изпуснах Ливърпул - Ман. Ю заради мач на живо на любимия отбор (тук не е позволено да произнасям името му ;) ). Аз като баща, работещ и социално ангажиран човек имам възможност да гледам 2-3 двубоя на седмица. От години не съм гледал цял БГ мач по телевизията. Няколко минути - да, но предпочитам красотата на играта на големите отбори. Когато плащам ( с времето си) за нещо, искам да получавам качествена продукция. Академик Сф - Видима Раковски е далеч от критерия ми за футбол.
С извинения към феновете на цитираните отбори!

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 09 май 2011 16:21

Pupper_ написа:ПР, ама слаб, до неузнаваемост. Хайде да се пребройм: Колко хора са гледали вчера мача Ман.Ю - Челси (първи и втори в Англия) и колко Левски - Летекс (първи и втори в България).

Я са наказах и го гледах нашия мач... верно повече като фон докaто гледах повторението на Юнайтед-Челси :D!!!
За таз вечер съм в смут дали пак да се накажа.. ма бие на мазохизъм и ще наблегна на "маде ин Ингланд"!!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 май 2011 16:22

Не мога да разбера,олигофрените,които влизат в тая тема и плюят хората които си обичаме и гледаме българкският футбол :roll: Влиза някаква мизерна свиня исира мнението "Българския футбол е жалък,а хора които го гледат са мазохисти" и си тръгва.Като не ви е интересен българският футбол,защо въобще влизате в тия теми бе некъдърници,че и коментари давате.Аз като не харесвам руски футбол,трябва ли да вляза в някаква такава подобна тема и да се исера,че руският футбол за мене боза ? И стига сте казвали,че вашите приятели не гледали български футбол,защото футбола не се гледа само от младите.По-възрастните хора гледам повече български футбол.В моето село,когато има какъвто и да е мач от българското първенство,хората се събират в кръчмата и си го гледат,ако ще по-същото време да играят Реал - Барселона.

Върни се в “Футбол - България”