Не е ли време за промени в БФС !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Не е ли време за промени в БФС !
Той,просто е неутрално прост и направи такъв гаф,че сега се опитва да се измъкне от ситуацията.Аз искам свалянето на БФС,защото на мача Монтана - Пирин,един от продавачатите на семки,продава своите стоки без касова бележка !
Защо прескачате темата лицензиране ? Май нещо не ви изнася ! Майната на осветлението, нищо че разминаването в позициите е голямо, както и лъжата на една от страните в спора. Едните казват има проблем с някакъв кабел, от ЕВН казват че всичко е ОК. Дали не е скрит бойкот , ще разберем по нататъка. Дали лицензирането на клубовете не е достатъчна причина ?Плащането на заплати под масата , това също не е причина , поне според вас ! Когато от НАП разкриха че освен 2 клуба, другите укриват данъци , което си е подсъдимо , как реагира БФС ? Абе те май за нищо не носят вина, сигурно ще бъдат виновни само ако Литекс не спечели първенството. Какво трябва да се случи още ? Има ли един кръг в който да няма скандали ? Стига приказвахте глупости, ако няма какво да кажете , не пишете глупости и обиди. Когато се събраха г-жа кметицата , МВР и перучко, какво каза той , нищо , просто се измъкна като пръдня за пореден път. Все едно не става въпрос за футбол, а за баскетбол. Иначе главните причини съм ги посочил поне 5 пъти. Най ми пречи "нищоправенето", специалитет на "изпълкома". Всяка седмица има по нещо , проблеми със уредени мачове, съдии , бойкот , за сега никаква реакция. Той за какво има мнение, освен за ку.ви и хубави пури с отлежало уиски. Много се радвах когато махнаха батето, сега едвам чакам да се махнат и тези, лошото е че нищо добро не идва, едни некадърници си отиват, други идват ! Кажете поне едно хубаво нещо което е направил Б. Михайлов за последните 4-5 години ?
Предлагам админите да сложат темата в коша !
-
dark_knight
- Контакти:
Айде на промените!! Всички искаме да е по-добре, ама не знаем как. Само се пищи по форумите.
Върни се в “Футбол - България”