ВАЖНО!Виж независимо на кого си фен!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Re: ВАЖНО!Виж независимо на кого си фен!

Мнениеот urbano » 22 дек 2008 00:18

Blue_Lion написа:
urbano написа:
Blue_Lion написа:Примери за преврати,започнати от футболни фенове колкото щеш ;) Най-яркия е когато става масов бой в Загреб между отборите и агитките на Цървена Звезда и Динамо Загреб и полицията...после след този пръв явен симптом на ненавист и желание за свобода,престава да съществува Югославия ! В Полша,комунизма пада,след като е дадено началото от агитката на отбора от Гданск (поправете ме ако бъркам) !!!:)

Гданск няма значима агитка в Полша за да е фактор. А примерите с Динамо Загреб и Звезда са много неудачни защото и двете агитки са послушни на силните на деня и са били винаги оръдие в ръцете на политичарите. Звезда е отбора на УДБА (сръбското КДС) и агитката е изцяло контролирана от службите (за справка виж ролята на Аркан в агитката), Динамо са изцяло финансирани от партията на Туджман.

Факт ! Делиje е фракцията от която Аркан взима хора,за да воюват ;) Тигрите на Аркан ! Идеята ми е,че те са използвани,защото са организирани ! А и те могат да поведат хората имам предвид като публичен пример или нещо от сорта...97ма зад Слави седеше Костов,сега пак имам съмнения за същото освен ако Славчо няма намерението да влиза в политиката,за което се говори в последно време :) Сега ще проверя от къде тръгва промяната в Полша ;)

На Слави Трифонов парите му даваха мултаците, а Делиjе са организирани с парите за на УДБА, колега! 25 000 марки му дават на Аркан за да направи финала в Бари през 1991 "впечатляваща реклама за Сърбия". Има един филм "Досие:Навиячи" горещо ти го препоръчвам, там ще откриеш доста неща от Югославия, които се отнасят и за нешего бара - бугарския навияч :D
Гданск са Лехия (Lechia) и не влизат в Топ10 на полската сцена (Арка Гдиня, Лех Познан, Легия Варшава, ЛКС, Видзев, Рух, Гурник, Висла, Краковия, Полония Варшава)
Аз лично бих участвал в протести против правителството, но никога с жълточерен шал увит!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 22 дек 2008 00:25

Покрепям предният коментар.Защо пък непременно с артикули на любимият ни футболен отбор.Ами като обичате толкова България, НЕКА БЪДЕ С НАЦИОНАЛНИЯТ ФЛАГ или с шалче на НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР примерно.Плюс това дайте да правим РАЗЛИКА МЕЖДУ РОДИНА И ДЪРЖАВА, защото разликата е огромна-Аз например ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ, но МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА СИ.Ако някой не знае разликата между двете нека да отвори и да се осведоми.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Мнениеот cesekar4o_the best » 22 дек 2008 00:31

Sunway написа:Покрепям предният коментар.Защо пък непременно с артикули на любимият ни футболен отбор.Ами като обичате толкова България, НЕКА БЪДЕ С НАЦИОНАЛНИЯТ ФЛАГ или с шалче на НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР примерно.Плюс това дайте да правим РАЗЛИКА МЕЖДУ РОДИНА И ДЪРЖАВА, защото разликата е огромна-Аз например ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ, но МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА СИ.Ако някой не знае разликата между двете нека да отвори и да се осведоми.

ами елементарно.циганите говежди не им пука за квото и да е освен за циганското им отборче.
целта е да се реанимират мъртъвците от говедоотбора преди ночолото но полусезона и за тази цел се действа по най-подъл начин.то тука всичко е съгласувано с журналята , които после ще ги изкарат ангели по медиите.

а лефски е доказал че не му пука за България-справка шампионската лига.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 дек 2008 00:34

Urbano,за това съм съгласен,че е глупаво да се изпъква само една фракция ! Сега е момента да са обединени и фракцийте,и народа като цяло ! Идеята е да си там ;)
Изображение

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Мнениеот cesekar4o_the best » 22 дек 2008 00:36

Blue_Lion написа:
urbano написа:Изображение

Не набърквайте футбола с политиката!!!Аз също съм против това правителство и против комунягите, обаче няма да тръгна да афиширам "бултрас против Станишев". Когато протестирам политически отивам като свободен гражданин на Републиката, а не като футболен запалянко!!! Да се използва паравана на агитката е супер подло и помиярско според мен.

Ще си позволя да не се съглася с теб,въпреки,че уважавам мнението ти ! 97ма година в София,също фракцийте бяха най-активни,и Левскарите като най-многобройни в София,бяха най-дейни ! Не искам да изпъквам нашите фенове,защото и сред червените имаше доста дейни и не това ми е целта на този коментар ! Идеята ми е,че ако търсим организирана маса хора която да подкрепи такава идея и да са достатъчно луди да стигнат до край - това са именно фракцийте на футболните отбори ! Примери за преврати,започнати от футболни фенове колкото щеш ;) Най-яркия е когато става масов бой в Загреб между отборите и агитките на Цървена Звезда и Динамо Загреб и полицията...после след този пръв явен симптом на ненавист и желание за свобода,престава да съществува Югославия ! В Полша,комунизма пада,след като е дадено началото от агитката на отбора от Гданск (поправете ме ако бъркам) !!! Ние не искаме да пада правителсвтото,а искаме да имаме Държава и онези хора,който са в Парламента (винаги ще си крадат) да помислят и за Народа,но не само преди избори ;) Ясно е,че алтернатива на този етап няма,но все пак искаме да покажем,че Българския народ е крайно време да се събуди и да разбере какво е демокрация и,че има право на протести,и то законно ;) Пише го в глава I чл. 1 ал. 2 от Конституцията на Р. България :)

АБЕ ГОВЕДОТО СИ Е ГОВЕДО.
КВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА ГОВЕЖДИЯ БФС КОЙТО АКТИВНО Е ПОДДЪРЖАН ОТЗАД ОТ ДПС.
ТВА ГОВЕДАТА СТЕ Е ГАТИ ДВУЛИЧНИТЕ МАЛОУМНИЦИ.
А КОЙ ДАДЕ НА БАЙ ГАНЯ ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА А???

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 22 дек 2008 00:39

cesekar4o,za teb nqma mqsto tuk! MAHAI SE!!!!!!!!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 22 дек 2008 00:42

Никога заедно с чорбарите!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 дек 2008 00:43

cesekar4o_the best написа:
Blue_Lion написа:
urbano написа:Изображение

Не набърквайте футбола с политиката!!!Аз също съм против това правителство и против комунягите, обаче няма да тръгна да афиширам "бултрас против Станишев". Когато протестирам политически отивам като свободен гражданин на Републиката, а не като футболен запалянко!!! Да се използва паравана на агитката е супер подло и помиярско според мен.

Ще си позволя да не се съглася с теб,въпреки,че уважавам мнението ти ! 97ма година в София,също фракцийте бяха най-активни,и Левскарите като най-многобройни в София,бяха най-дейни ! Не искам да изпъквам нашите фенове,защото и сред червените имаше доста дейни и не това ми е целта на този коментар ! Идеята ми е,че ако търсим организирана маса хора която да подкрепи такава идея и да са достатъчно луди да стигнат до край - това са именно фракцийте на футболните отбори ! Примери за преврати,започнати от футболни фенове колкото щеш ;) Най-яркия е когато става масов бой в Загреб между отборите и агитките на Цървена Звезда и Динамо Загреб и полицията...после след този пръв явен симптом на ненавист и желание за свобода,престава да съществува Югославия ! В Полша,комунизма пада,след като е дадено началото от агитката на отбора от Гданск (поправете ме ако бъркам) !!! Ние не искаме да пада правителсвтото,а искаме да имаме Държава и онези хора,който са в Парламента (винаги ще си крадат) да помислят и за Народа,но не само преди избори ;) Ясно е,че алтернатива на този етап няма,но все пак искаме да покажем,че Българския народ е крайно време да се събуди и да разбере какво е демокрация и,че има право на протести,и то законно ;) Пише го в глава I чл. 1 ал. 2 от Конституцията на Р. България :)

АБЕ ГОВЕДОТО СИ Е ГОВЕДО.
КВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА ГОВЕЖДИЯ БФС КОЙТО АКТИВНО Е ПОДДЪРЖАН ОТЗАД ОТ ДПС.
ТВА ГОВЕДАТА СТЕ Е ГАТИ ДВУЛИЧНИТЕ МАЛОУМНИЦИ.
А КОЙ ДАДЕ НА БАЙ ГАНЯ ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА А???

А глупака си е глупак ! Виж ние за кво говорим,а той малоумния селянин дето му пуснали нета за 5 мин. реши пак да избива комплекси и да се дели на Левски и ЦСКА ! Глупако,ще ти го напиша с главни букви,за да разбереш :

"БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО"

Т.е. няма Левски,няма ЦСКА,няма Ботев Пд,няма Локо Пд и т.н. - тук говорим за национално обединение,но както и преди съм казвал ей такива субекти,дето са по-малки и не знаят за кво става въпрос,пречат много ! Доган няма място в България и затова искаме да се обединим всички за да го няма във властта доколкото е възможно !!! Всеки един от нас,Левскар,ЦСКАр,Ботевист,Локомотивец или от който и друг Български отбор да е,е преди всичко човек и гражданин на Родината ни,и на 14.01. ще отидем не като фенове,а като Българи,всички заедно !!!
Изображение

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 22 дек 2008 00:44

sirius123 написа:Никога заедно с чорбарите!

Ideqta mi za protesta e nikoi da ne znae drugiq ot koi otbor e,za da sme edinni za ob6toto blago. DA JIVEE BULGARIA!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 дек 2008 00:44

sirius123 написа:Никога заедно с чорбарите!

Ти не си по-различен от тоя смешник,цскарчо ако не си способен да надмогнеш клубните пристрастия за една найстина важна кауза - БЪЛГАРИЯ !
Изображение

Върни се в “Футбол - България”