БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ivanivanov
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Мнениеот ivanivanov » 21 дек 2008 01:05

Blue_Lion написа:Да и аз това се чудя ! Аз не съм навън тази вечер по ред причини,и ще седя до късно тук,ама не искам сам да си говоря !!! Искам всеки,без да се поддава на емоций,да ми каже според него има ли изход за милата ни родина ?

П.П. Аз съм готов да изляза на улицата,с плакати и да си кажа мнението !!! Но,ще бъда с маска,защото искам да бъда не личност,а част от народа !!! Аз си знам характера и хората който ме познават знаят също :twisted:

ami za6to ne se sreshtnem i da pomislime za ne6to po seriozno?otdawna opitwam ne6to da organiziram po drugi forumi, no si ostawa samo pisaneto.....

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 21 дек 2008 01:07

Blue_Lion написа:Да и аз това се чудя ! Аз не съм навън тази вечер по ред причини,и ще седя до късно тук,ама не искам сам да си говоря !!! Искам всеки,без да се поддава на емоций,да ми каже според него има ли изход за милата ни родина ?

П.П. Аз съм готов да изляза на улицата,с плакати и да си кажа мнението !!! Но,ще бъда с маска,защото искам да бъда не личност,а част от народа !!! Аз си знам характера и хората който ме познават знаят също :twisted:

Брато не само ти, много хора сме готови да излзенем. Въпросът е, че стане както преди десетина години. Трябват радикални мерки, но ако напиша какво имам превид, може да изтрият темата :x

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 21 дек 2008 01:08

Blue_Lion написа:
ivanivanov написа:
Gil-galad написа:Защо умря темата! Свършиха ли се мненията? Никой друг ли няма позиция по въпроса! Верно че е малко късно ама...Все пак говорим за България!

mneniq mnogo ,ama polza nema!sled malko 6te legnem,6te si kajem toq be6e prav,onq kaza ne6to umno.i taka utre pak 6te si pi6em sy6toto,wdrugi den pak,sled sedmica pak........i samo pi6em a deistwiq nikakwi.

...и ще продължим да се псуваме и да се делим на Левски - ЦСКА !!!

Апостола е казал : "Дела трябват,а не думи !"

Ако искате,може на следващия митинг на 14.01.2009 да се организираме и да отидем,да си направим плакати и да си кажем мнението !!! Кво мислите ? Може да тръгнем от някъде всички заедно,но за да е по-ефектно,ще си сложим шаловете на любимите ни отбори и ще ходим заедно рамо до рамо и ще веем Български знамена,за да се види,че за нас България е над Всичко !!!
ne sum optimist kato tebe 4e moje u nas da stane sin i 4erwen 6al edin do drug. mnogo 6te doidat samo da se biqt i protesta 6te se prowali totalno

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 01:08

Аз имам и приятели от ВМРО - Младежка организация,може да стиковаме действия заедно ! На 14.01.2009 е плануван митинг като вчерашния ! Защо да не се организираме и да отидем !! В предния ми пост предложих вариант - кажете кво мислите ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 01:09

angelov написа:

Брато не само ти, много хора сме готови да излзенем. Въпросът е, че стане както преди десетина години. Трябват радикални мерки, но ако напиша какво имам превид, може да изтрият темата :x

Брат,пиши ми на Лична ;)

Иванов,не говорех за всички ;) Говорех НИЕ,тук от форума да се организираме и да отидем ;)
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 дек 2008 01:09

Blue_Lion написа:Аз имам и приятели от ВМРО - Младежка организация,може да стиковаме действия заедно ! На 14.01.2009 е плануван митинг като вчерашния ! Защо да не се организираме и да отидем !! В предния ми пост предложих вариант - кажете кво мислите ;)

Защо не? :idea:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 21 дек 2008 01:11

Всичко което написахте е вярно така е трябва да се направи но както някой по горе написа че нерода е страхлив така ние сме 20-30-50 човека от този форум има във фейсбук има някъде около 20 групи със хиляди хора в тях подкрепящи същите виждания и интереси...
Идеята ми е следната трябва да се направи по-масова кампания да се организират хората доста по добре в удобно време защото съгласете се никой няма да излезе от работа защото такава ни е реалността и никой не може да си позволи лукса да го уволнят...та нека да се направи нещо по-масово дори и само в интернет а защо не и гонг да помогне чрез Дарик радио...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 21 дек 2008 01:13

angelov написа:Че народа е станал подозрителен към всичко и всеки е ясно. Само че ако на всеки мач от първенството, независимо между кои отбори, агитките издигат транспаранти срещу властимащите, срещу дпс, срещу ислямизацията и т.н. нали се сещаш, че това ще има отклик в обществото. И ако хората видят, че примерно левскари и цска-ри, въпреки (изкуствено създадената) омраза, са с едни и същи виждания относно управлението на държавата ще се замислят.

еми аиде де като почне пролетния полусезон,зимаме по един чаршаф, един флакон и почваме да пишем.От София и Перник до Варна и Бургас .Нужно е и постоянство ,в секи кръг,всеки стадион.И ако наистина има фенове на Левски и ЦСКА които наистина искат нещо да се промени, то най вече на дербито и от Б и от Г трябва да се опънат подобни трансперанти и нека кратуните , които бачкаха вчера цели 30мин. и после си казаха " ебем го и в законопроектите , аиде по плажовете и по планините за нова година " е тия същите ще ги забележат.Малко ли е по време на дербито ( един от малкото мачове които влизат в централните емисии новини по БТВ и НТВ) да се опънат чаршафи, на които си пише какво мислим за сички които ни управляват.Ще го чуят и видят. Сигурно е
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 01:15

sic написа:Всичко което написахте е вярно така е трябва да се направи но както някой по горе написа че нерода е страхлив така ние сме 20-30-50 човека от този форум има във фейсбук има някъде около 20 групи със хиляди хора в тях подкрепящи същите виждания и интереси...
Идеята ми е следната трябва да се направи по-масова кампания да се организират хората доста по добре в удобно време защото съгласете се никой няма да излезе от работа защото такава ни е реалността и никой не може да си позволи лукса да го уволнят...та нека да се направи нещо по-масово дори и само в интернет а защо не и гонг да помогне чрез Дарик радио...

50 човека на митинг,едни с шалове на Левски,други с шалове на ЦСКА,СЛАВИЯ,ЛОКО ПД,ЛОКО СФ,БОТЕВ и т.н. ,но всички прегърнали се и развяващи знамена на България ще направи впечатление,и хората ще вземат пример от нас !!! Но аватара ти също помага на разделението,не те критикувам,просто отбелязвам брат ;) Левскарите имаме много красиви Аватари ;) Не го приемай като нападка :)
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 дек 2008 01:15

mormona написа:
angelov написа:Че народа е станал подозрителен към всичко и всеки е ясно. Само че ако на всеки мач от първенството, независимо между кои отбори, агитките издигат транспаранти срещу властимащите, срещу дпс, срещу ислямизацията и т.н. нали се сещаш, че това ще има отклик в обществото. И ако хората видят, че примерно левскари и цска-ри, въпреки (изкуствено създадената) омраза, са с едни и същи виждания относно управлението на държавата ще се замислят.

еми аиде де като почне пролетния полусезон,зимаме по един чаршаф, един флакон и почваме да пишем.От София и Перник до Варна и Бургас .Нужно е и постоянство ,в секи кръг,всеки стадион.И ако наистина има фенове на Левски и ЦСКА които наистина искат нещо да се промени, то най вече на дербито и от Б и от Г трябва да се опънат подобни трансперанти и нека кратуните , които бачкаха вчера цели 30мин. и после си казаха " ебем го и в законопроектите , аиде по плажовете и по планините за нова година " е тия същите ще ги забележат.Малко ли е по време на дербито ( един от малкото мачове които влизат в централните емисии новини по БТВ и НТВ) да се опънат чаршафи, на които си пише какво мислим за сички които ни управляват.Ще го чуят и видят. Сигурно е

СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЕ! ЩЕ ИЗМИСЛИМ И ОБЩИ ДЕЙСТВИЯ МЕЖДУ АГИТКИТЕ, В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”