Йордан Лечков-време е за Затвора

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dandancho
Контакти:

Re: Йордан Лечков-време е за Затвора

Мнениеот dandancho » 04 апр 2011 21:14

Ти много знаеш кой обича Бойко и кой не,съдебната система явно е отворена книга за теб,радвам се.Че съм умирал от кеф едно време на головете и играта му е ясно,(кой българин не е?)тогава се зарибих и обикнах футбола,та така и до днес.Едно е да си добър футболист,друго е да си такъв като човек и управник,и какво ли още не.Не го познавам лично,изглежда интелигентен(по-скоро хитър)човек,но и малко лицемерен и нагъл,не мислиш ли?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 апр 2011 21:24

Ако не си нагъл и лицемерен в днешния свят е равносилно да си стоиш гладен, жаден и бос. Светът не обича добрите и ги изпапква. Доброто върви в някой Тибетски манастир, но не и в реалния живот. Повярвай ми знам го от личен опит. Както казва Агент Матев известен като Converse: "Направи добро и изяж лайно" :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
dandancho
Контакти:

Мнениеот dandancho » 04 апр 2011 21:36

Ми наистина човек трябва да си гледа интереса,ама когато с това е свързано да пре...ш сума народ,то не може да го очакваш от всеки.Нали не искаш да ми кажеш,че всички трябва да си играем на прееби другарче,и който надделее...Е за това ни е такова нивото и дереджето,докато е пълно с всякакви нагляри,които не зачитат нищо,освен парата и себе си,ще потъваме.Почти се давим даже вече.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 апр 2011 21:45

Това не е само у нас, а в целия свят

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
dandancho
Контакти:

Мнениеот dandancho » 04 апр 2011 22:00

Само че,в нашият "Европейски Съюз Свят" обикновеният тракторист или кофражист,примерно,може и да няма образование,ама успява да си плаща сметките и новата кола и къща,а тука хора с образование бачкат за да се прехранват едва.То да живеем,само за да ядем и серем,и да си пишем с теб тука.Просто няма живот за обикновените кротки хора.И всеки се принуждава да влиза в дребни(или по-едри) схеми.А за другите дървото,ама яко.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 апр 2011 22:57

Повярвай ми и тука един тракторист и кофражист парите не му падат под 800 лева

Върни се в “Футбол - България”