Истината за Студентски град!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Re: Истината за Студентски град!!!

Мнениеот de.bil » 20 дек 2008 11:16

Армеец,в София моге да видиш ОТ-ДО,ти с този исказ си подминал и Долното ДО. Лумпен е това когато имаш няколко алтернативи пред себе си , да избереш тази дето ще те закопае,щото така е казал някой(мисълта върви по пътя на наи-малкото съпротивление).А това дали корените ти са от село или от град от сески тип(няма друг вариант) е без значение-човек е това, което е.

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 20 дек 2008 11:16

Темата е съвсем безсмислено създадена.Първо какво разбирате под провинция.Незнаех че такива хубави градове като Пловдив,Варна,Бургас и още много др са провинция.А що се отнася до говора и на мен не ми е мн гот като ми говорят с някав шопски диалект ама нищо не казвам защото така си говорят.Разберете накрая че няма значение от каде си а как си възпитан.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 дек 2008 11:18

ZYKLON написа:Имаше нужда от такава тема.Вече не се издържа.нямаше да има напрежение,ако си бяхте държали миризливите задници по родните си места.идвате тук,а после ревете,че градчетата ви западали.Еми стойте си там и направете нещо по въпроса.Тук не ви искаме.

По полека пич....че току виж, някой от морски град ти забранил, да стъпваш на Черно море !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 20 дек 2008 11:21

забелязвате ли , че на никой от провинцията не му изнася тая тема и мисли , че е безмислена.като бях малък и ходех по лагери на морето, там ни правеха на гъз.идваха до лагера,целха ни с камъне и дръве,даже и с газов пистолет са ни стреляли.според теб нормално ли е това?да стреляш 13-14 годишни деца с газов пистолет.кажи ми как да не мраза селяните.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 20 дек 2008 11:26

"Пък и не селяните са решили какво да представлява Студентски град." ак отрябваше те да решават сега там още щяха да са поляни или най-много да са направили поредният ЖК.тоя квартал е създаден за студентите и те трябва да приемат това като реверанс, а не да осират всичко през което минат ;)[/quote]
Чакай,за суденти ли говорим или за хора незнаещи и името на университета си? А това не е реверанс, а държавно решение и задължение власта-ако има нужда от образовани хора(в момента не съм много сигурен за това)

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 20 дек 2008 11:28

lubeste написа:забелязвате ли , че на никой от провинцията не му изнася тая тема и мисли , че е безмислена.като бях малък и ходех по лагери на морето, там ни правеха на гъз.идваха до лагера,целха ни с камъне и дръве,даже и с газов пистолет са ни стреляли.според теб нормално ли е това?да стреляш 13-14 годишни деца с газов пистолет.кажи ми как да не мраза селяните.

На мене ми изнася темата.
Много е глупаво да си направиш извод за 7 млн хора от поведението на няколко лумпена . По същата логика можем да направим извод и за софиянци , не мислиш ли?
А това , че софия се превърна в това което е, са виновни правителство , кмет ... А не обикновенните хора

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 20 дек 2008 11:29

грешиш!държавата е задължена да урежда общежития единствено на Софийският уневеситет.тия общежития са направени за хора с по малки доходи.плащаш 30-40 лева на месец!това е реверанс.

Erland мислиш ли , че само това са селянитте които съм видял.след няколко коментара ще си проличат селяните споко :)

Потребителски аватар
piggy bank

Мнениеот piggy bank » 20 дек 2008 11:33

АБЕ С ТИЯ СТРОЕЖИ ,ФИРМИ ЗА PVC И АЛ.ДОГРАМА И ИЗОЛАЦИИ ДОКАРАХА ВСИЧКИ МАНГАЛЯ,ТУРЧОЛЯ И СЕЛЯНИ У ГОЛЕМИЬО ГРАД. :D ПОД МЕНЕ В ЕДИН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЖИВЕЯТ 9 "СОФИЯНЕЦА". НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 20 дек 2008 11:33

THE G.A.M.E написа:По тъпа тема от това, нямаше как да има ! Защо разделяте проблемите на обществото, на: Столични и провинциални ? Няма такъв филм....манталитетът и възпитанието са си твои, собствени, индивидуални, независимо от това, къде си роден !
И понеже форумът все пак е спортен....може ли да попитам, кои за първи път чупиха стадион ? Столичани или така наречените "селяни" ? ? Отговорете, и тогава ако искате пак ще си говорим за селенията, и къде има почва тя.

Напълно съм съгласен. Това е доста тъпо и ограничено. И в тон със "THE G.A.M.E" бих попитал: След като не искате провинциални студенти в София, защо през лятото на морето и планинските курорти е пълно със софиянци.Разберете,че хората не са животни, които си маркират територия и никои не може да навлиза в нея. Разберете, че живеем в 21 век, и всеки сам избира къде да живее, къде да работи, къде да учи и къде да се забавлява.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 20 дек 2008 11:35

Ха така-а.angoff бил провинциалистче.Явно според него СОФИЯ преди да стане столица не е била населено място,и хората,които са живеели тук не са се наричали софиянци.Типично провинциално чуство на малоценност.

Върни се в “Футбол - България”