Коефициентите за предстоящия кръг в "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Коефициентите за предстоящия кръг в "А" група

Мнениеот NIKSANA » 30 мар 2011 10:54

flo написа:Само да попитам ,мога ли да играя примерно Берое-Локо сф, Миниор-Каварна-1 и Черно Море-Черноморец-under на един фиш или трябва специално да пускам друг фиш за последният мач.

1) ако играеш в еврофутбол проверявай цифричката пред мача.. ако е звездичка можеш да играеш мача и сам.. ако е 3 5 трябва да имаш поне толкова мача в фиша си
2) ако играеш в онлайн къща.. може да играеш колкот си искаш мачове без ограничение
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 30 мар 2011 11:04

Тото Пловдив ги разследват от Уефа за уговорени мачове, а Венци Стефанов го знаем всички що за човек е ... според мен в този мач може да си врътнат някаква уговорка. Може да се пробва 2/1 на първо/краен или някаква такава измишльотина :lol:
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 30 мар 2011 11:13

Един град-един отбор написа:Тото Пловдив ги разследват от Уефа за уговорени мачове, а Венци Стефанов го знаем всички що за човек е ... според мен в този мач може да си врътнат някаква уговорка. Може да се пробва 2/1 на първо/краен или някаква такава измишльотина :lol:

+1
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 30 мар 2011 11:21

Един град-един отбор написа:Тото Пловдив ги разследват от Уефа за уговорени мачове, а Венци Стефанов го знаем всички що за човек е ... според мен в този мач може да си врътнат някаква уговорка. Може да се пробва 2/1 на първо/краен или някаква такава измишльотина :lol:

Иска ти се а ? Смешник..
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 30 мар 2011 11:31

irriducibile1936 написа:

Иска ти се а ? Смешник..

[offtopic]Яд ли те е, че е така? Мога да подкрепя думите си с точни статии, в които пише че Уефа се занимават от вас от край време ... Имате една титла, и то купена. Не те ли е срам да говориш, когато не знаеш как стоят нещата?[/offtopic]
БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 30 мар 2011 11:35

Аз лично бих играл следните мачове със следните коефиценти:
1.1
3.2
4.1
8.1
Става въпрос за мачовете от таблицата която си дал.Специално за третият мач ще се радвам да съм сгешил.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 30 мар 2011 11:45

Пирин-1 и Миньор е железен хикс!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 30 мар 2011 12:56

Един град-един отбор написа:
irriducibile1936 написа:

Иска ти се а ? Смешник..

[offtopic]Яд ли те е, че е така? Мога да подкрепя думите си с точни статии, в които пише че Уефа се занимават от вас от край време ... Имате една титла, и то купена. Не те ли е срам да говориш, когато не знаеш как стоят нещата?[/offtopic]

Не знам за него, но аз с удовоствие бих видял тези точни статии... Покажи ги.

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 30 мар 2011 13:07

http://lokoplovdiv.sportal.bg/news.php? ... =9&champ=1
http://www.winner.bg/bulgarian-football/read40723.html

Достатъчно ли е, ЧЕРНО-бели ми приятелю?
БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 30 мар 2011 13:14

Един град-един отбор написа:http://lokoplovdiv.sportal.bg/news.php?news=295576&team=9&champ=1
http://www.winner.bg/bulgarian-football/read40723.html

Достатъчно ли е, ЧЕРНО-бели ми приятелю?

Че то в самите статии пише, че са догадки, дали е Локомотив или не??? Ами ако е Ботев-Загорец??? А да, става дума за мач на пловдивски отбор, не на сопотски. А може би Спартак? С тази здрава загуба от последния Брестник. Айде да не говоря. Значи това са "точните" ти статии? Какви ли са неточните тогава? Тези в бултрас, май? Нещастник.

Върни се в “Футбол - България”