Г.Ганчев със забрана да пътува в USA!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

blue_lagoon

Re: Г.Ганчев със забрана да пътува в USA!

Мнениеот blue_lagoon » 23 мар 2011 09:05

Доколкото знам форума е спортен! Пак доколкото знам,от посочените лица само Ганчев е свързан с БГ футбола. Пак ви казвам: Отворете тема за Батков и си плюйте колкото искате по него. Не мога да пиша за времето в Аляска,ако темата е за Учин дол! И не е зле отворковците да попрочетат поне БГ вестник,ако от бъркане в носа не им е останало време да научат английски,за да го прочетат в оригинал! А ако вземе за еднодневки като Осъм да ми дреме....втасахме я! ;)

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 мар 2011 09:11

ААА не бе!Ше му правят евала на тоя престъпник!Очаквам скоро цялата мафия наречена БФС да влезе в този списък!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 23 мар 2011 09:15

blue_lagoon написа:От преписаната прилежно статия става ясно,че Батков не е обвинен в нищо! И аз не го харесвам,но засега нищо не е доказано срещу него лично ! Напразен труд на преписалия! Освен ,ако да си член на борд или адвокат на престъпник не е станало престъпление. А то не е!

сямта се че е приложил натиск върху държавни органи да отложат приемането на 3-ти мобилен оператор, но в нищо не е обвинен!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 23 мар 2011 09:19

blue_lagoon написа:
JimBeam написа:
blue_lagoon написа:От преписаната прилежно статия става ясно,че Батков не е обвинен в нищо! И аз не го харесвам,но засега нищо не е доказано срещу него лично ! Напразен труд на преписалия! Освен ,ако да си член на борд или адвокат на престъпник не е станало престъпление. А то не е!

Виждам че темата ти е провокация само към Литекс и точно затова се правиш на ударен.
Явно пропускаш това за Батков и натиска към държавата и че Чорни прехвърля всичко на него съответно го прави негов заместник на нечистите му сделки.Ако се опитваш да изкараш Батков невинно агънце се лъжеш много драги ми приятелю.Всички са в кюпа включително и Гигов за износ на оръжия и още много други знайни и незнайни босове.

За Литекс ми дреме,колкото за мухата еднодневка на сенника на колата ми! решението не е мое ,а на правителството на САЩ! Доклада също! Не е моя и статията във в. 24 часа! А ти тълкувай нещата,както си искаш. Пак не ми дреме! И за Батков ме ми дреме! Просто няма нищо срещу него ! Може да пътува до САЩ засега! А за провокаций точно фен на Кърпачев да ми говори....

А, на мен, пък да знаеш, колко ми дреме , за правителството, на Сащ, по малко, и от твоята муха!!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 23 мар 2011 09:20

Щатите са закъсняли.Отдавна са приютили наши престъпници откраднали милиарди долари от нас в началото на демокрацията,кои със зелени карти,кои без.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 23 мар 2011 09:23

blue_lagoon написа:Доколкото знам форума е спортен! Пак доколкото знам,от посочените лица само Ганчев е свързан с БГ футбола. Пак ви казвам: Отворете тема за Батков и си плюйте колкото искате по него. Не мога да пиша за времето в Аляска,ако темата е за Учин дол! И не е зле отворковците да попрочетат поне БГ вестник,ако от бъркане в носа не им е останало време да научат английски,за да го прочетат в оригинал! А ако вземе за еднодневки като Осъм да ми дреме....втасахме я! ;)

Лично мен въобще не ме интересува джуджето от Микре,него ще го отстранят като Емил Кюлев примерно,интересува ме как Батков съсипва любимия ми клуб и защо когато бъде отворена тема за това, тя се заключва още след третото мнение.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 23 мар 2011 09:29

Батков не е в списъка поради простата причина, че не е кандидатствал за виза.

И той явно си знае, че ще му откажат, затова и не проявява мераци да ходи.
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 мар 2011 09:40

Всичките тия Ганчевци, Гиговци, Батковци са за затвора...но ние сме България и това никога няма да се случи.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 23 мар 2011 09:52

Сега.. не виждам защо спорите.... моето лично мнение, което е и недоказуемо затова казвам, че е лично :
бай Ганьо, гришата, В.Б., варненската група, чичо Венци, любовчията в пловдив и още много други са долна измет престъпници.. и не виждам предмета на спора след като може да се спори само кой е направил повече на брой престъпления в крупни размери ... още повече докалда е от 2005-а от тогава до сега са се появили още 2 3 -ма и са извършени още 100-тина крупни рпестъпления!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 23 мар 2011 09:55

727150 написа:
blue_lagoon написа:Доколкото знам форума е спортен! Пак доколкото знам,от посочените лица само Ганчев е свързан с БГ футбола. Пак ви казвам: Отворете тема за Батков и си плюйте колкото искате по него. Не мога да пиша за времето в Аляска,ако темата е за Учин дол! И не е зле отворковците да попрочетат поне БГ вестник,ако от бъркане в носа не им е останало време да научат английски,за да го прочетат в оригинал! А ако вземе за еднодневки като Осъм да ми дреме....втасахме я! ;)

Лично мен въобще не ме интересува джуджето от Микре,него ще го отстранят като Емил Кюлев примерно,интересува ме как Батков съсипва любимия ми клуб и защо когато бъде отворена тема за това, тя се заключва още след третото мнение.

Заключва св защото има 100 теми за Батков! Заключва се и защото най-вероятно не е съдържала инфо,или достоверен източник!А nikita: Естествено че няма за какво да ти дреме! И без това скоро в списъка на отбори с форум в Гонг ще отсъствува един портокало-подобен...

Върни се в “Футбол - България”