КОЙ ОТБОР ОТ А ГРУПА ИМА НАЙ МАЛКО ПРИВЪРЖЕНИЦИ СПОРЕД ВАС?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cherney2
Контакти:

Re: КОЙ ОТБОР ОТ А ГРУПА ИМА НАЙ МАЛКО ПРИВЪРЖЕНИЦИ СПОРЕД ВАС?

Мнениеот cherney2 » 02 дек 2008 01:04

ТУРСКИТЕ ФЕНЧЕТА НА ЦЕЦА ЗАПОЧВАТ И СВЪРШВАТ С НАСЕЛЕНИЕТО НА СЕЛО ПАНЧАРЕВО, ТАКА ЧЕ ИМ ОТРЕЖДАМ ПРЕДПОСЛЕДНО МЯСТО. ПОСЛЕДНИ СА ЕВРЕИТЕ СЪС КОНТИНГЕНТ ОТ ЕДНА МАРШРУТКА 75-85 ГОДИШНИ ДЯДОВЦИ С БАСТУНЧЕТА... :D :D :D
Шо стана, беееее?!?! Засада немаше ли??!?!!?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2008 01:09

Speranza написа:
MORSKI написа:Спартак,Славия,Беласица,Локо София и Вихрен ;) Общо феновете им и на 5 те отбора не превишават 1000,1500 :D

Оооо.. бъркаш много тука! Спартак (Вн) си има доста фенове, Локото също. На Славия не са много, на Бела не са много , на Вихрен не знам.

А отностно фена на Славия, който каза,че феновете на Славия били "млади мислещи и прогресиращи хора" мога само да му кажа,че греши и че по ирония на сътбата живея близко до "Овча Купел" и познавам хора като Кълкъта, Марио, Ханса, Лазар итн итн, все фенове на Славия, които изобщо не могат да се охарактеризират с горепосочените качества ;)

Генерално си в грешка - само да ти кажа! Не се прави на по-знаещ, от колкото си.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 дек 2008 01:14

Най малко публика имат Славия, Локо Сф, Литекс и Черноморец. Беласица не ги слагам в сметките, защото там публика винаги е имало, а сега не ходи на мачовете по разбираеми причини.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 02 дек 2008 01:20

Няма какво да се лъжем истински фенове имат само Ботев пд, локо пд, левски и цска, а иначе публика има във Варна, Сливен за сега, Стара Загора, а забравих и перник. Всичко друго е само някакво живуркане.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2008 01:22

Ticha написа:Най малко публика имат Славия, Локо Сф, Литекс и Черноморец. Беласица не ги слагам в сметките, защото там публика винаги е имало, а сега не ходи на мачовете по разбираеми причини.

А от другите отбори, по колко привържаници не ходят на мач, но са привърженици? Можеш ли ти, фене от Тича, да ни дадеш за сведение данни, които да допълнят казаното от теб? Най-малко, а да ни ограмотиш, с малко статистически данни. И ги сравни с Беласица, където явно също знаеш, какво се случва и освен всичко, което е видно, видно е и че много знаеш. Хайде сега с данните.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 дек 2008 01:28

Искам да кажа че изключвам Беласица, защото на този етап отбора там се разпада, няма президент, няма заплати и т.н. Иначе преди години стадиона на Бела се пълнеше и дори се сещам, че феновете там се наричаха "комити". В Петрич никога не съм бил, но евала на момчетата, че играят за едната чест, а не за пари.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2008 01:37

Ticha написа:Искам да кажа че изключвам Беласица, защото на този етап отбора там се разпада, няма президент, няма заплати и т.н. Иначе преди години стадиона на Бела се пълнеше и дори се сещам, че феновете там се наричаха "комити". В Петрич никога не съм бил, но евала на момчетата, че играят за едната чест, а не за пари.

Много често ми се струва, че говориш на изуст, с известна предубеденост, най-малко към Славия, а не си спомням, да съм те провокирал с нещо и това не ти го казвам за пръв път!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 дек 2008 01:47

Не мисля, че някой фен трябва да ме е провокирал, за да харесвам или не харесвам даден отбор. Аз си изказвам мнението за отбора, а не за феновете из форумите.
Конкретно по тази тема, мисля че не съм открил топлата вода като съм написал, че Славия е един от отборите с най-малко публика, а и с тези постоянно уредени мачове няма как да получите симпатиите на феновете на останалите отбори.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2008 01:50

Ticha написа:Не мисля, че някой фен трябва да ме е провокирал, за да харесвам или не харесвам даден отбор. Аз си изказвам мнението за отбора, а не за феновете из форумите.
Конкретно по тази тема, мисля че не съм открил топлата вода като съм написал, че Славия е един от отборите с най-малко публика, а и с тези постоянно уредени мачове няма как да получите симпатиите на феновете на останалите отбори.

Явно Черно Море играе в друго първенство, извън калта, като ТИМ, няма по никакъв начин, да влияят на първенството, в полза на зелено-белите.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 дек 2008 01:58

Първо ти си нямаш и най-малка представа от ТИМ, а си говориш ей така врели некипели. И второ ние ако щяхме да влияем и купуваме и т.н нямаше да падаме от Беласица най-малкото. Повечето отбори в А група все повече започват да играят fairplay, докато при вас нещата не се променят. Дразнят ме тези неща. Иначе нямам нищо против Славия.

Върни се в “Футбол - България”