Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Speranza написа:MORSKI написа:Спартак,Славия,Беласица,Локо София и ВихренОбщо феновете им и на 5 те отбора не превишават 1000,1500
Оооо.. бъркаш много тука! Спартак (Вн) си има доста фенове, Локото също. На Славия не са много, на Бела не са много , на Вихрен не знам.
А отностно фена на Славия, който каза,че феновете на Славия били "млади мислещи и прогресиращи хора" мога само да му кажа,че греши и че по ирония на сътбата живея близко до "Овча Купел" и познавам хора като Кълкъта, Марио, Ханса, Лазар итн итн, все фенове на Славия, които изобщо не могат да се охарактеризират с горепосочените качества
Ticha написа:Най малко публика имат Славия, Локо Сф, Литекс и Черноморец. Беласица не ги слагам в сметките, защото там публика винаги е имало, а сега не ходи на мачовете по разбираеми причини.
Ticha написа:Искам да кажа че изключвам Беласица, защото на този етап отбора там се разпада, няма президент, няма заплати и т.н. Иначе преди години стадиона на Бела се пълнеше и дори се сещам, че феновете там се наричаха "комити". В Петрич никога не съм бил, но евала на момчетата, че играят за едната чест, а не за пари.
Ticha написа:Не мисля, че някой фен трябва да ме е провокирал, за да харесвам или не харесвам даден отбор. Аз си изказвам мнението за отбора, а не за феновете из форумите.
Конкретно по тази тема, мисля че не съм открил топлата вода като съм написал, че Славия е един от отборите с най-малко публика, а и с тези постоянно уредени мачове няма как да получите симпатиите на феновете на останалите отбори.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта