Зверски бой в юношески мач

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Зверски бой в юношески мач

Мнениеот W84me » 26 ное 2010 23:25

shakazulu написа:Не е точно така както е описал играча на Доростол.Бях на мача и видях всичко.Момчето от ромско потекло влезе остро в краката на защитника на Доростол,след което защитника се изправи и го напсува,а след това удари.И оттам започна цялото меле.Момчето от ромско потекло,както е наречен по-горе, се изправи върна му удара,а след това се втуранаха останлите играчи на Доростол,а след това и тези на Калиакра.И тогава почна въргала.Имаше доста изпълнения в стил Том срещу Минев,което е най-лошото.Това показва как влия българският "футбол" на футболистите от школи.С този коментар не искам да кажа,че играчите на Калиакра нямат вина.Напротив това,което стана е селска проява,която никога не трябва да се повтори.Към края влизанията на играчите на Калиакра станаха по-остри,явно изнервини от резултата и след едно от тях ви обясних какво стана.Не е точно така,че защитникът на Доростол е напълно невинен ;).Той първи удари футболист на Калиакра...

Какво е това животно "ромско потекло" ?!!!!!!!!!!!!?!!?! ЧИСТ МАНГАЛ! Това трябва да е отношението към тези...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 26 ное 2010 23:43

Кашчей написа:
Gonzo0009 написа:по - добре футболисти биткаджий от футболисти *******и :!:

БиткаджиЙ какво означава?

Биткаджии да, но побойници категорично не ни трябват!

не ме поправяй моляте знаеш ли през къде ми е как пиша във форум :?: от простак автомонтьор толкова... не съм в училище даскалке :twisted:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 ное 2010 00:04

Gonzo0009 написа:
Кашчей написа:

не ме поправяй моляте знаеш ли през къде ми е как пиша във форум :?: от простак автомонтьор толкова... не съм в училище даскалке :twisted:

Не е нужно да си в училище, за да знаеш елементарни неща как се пишат, нали ;) И вместо да му отговаряш, защо не опиташ да разбереш грешката си? И да не пишеш в бъдеще съдиЙ, биткаджиЙ и т.н....

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 ное 2010 05:07

Добре, де. Не мога да разбера как се появиха "поощрителни" коментари в тая тема - вие виждали ли сте инвалид?!?!?! Можете ли да си представите какво означава това?!??!!

По-лошото можете лид аси представите какви са българските деца......... :evil: Тая година живея в благоевград, почти всяка вечер има по един зверски побой в града на млади хора..... кви са тия изроди, дето живеят тука?!??!?!

Ясно, че в бг отговорна журналистика почти няма, ясно и че медиите гледат да не клатят стола на висшестоящите,а само да отчитат сеира, но защо сега спортните сайтове не подемат една сериозна кампания за изхвърляне на Калиакра от футбола за определен период от време и за полицейско разследване на побойниците (не че ще ни оправят футбола, защото това е положението на всеки махленски мач, но не е нормално да има липса на реакция след такива случаи по медиите)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 ное 2010 05:09

Gonzo0009 написа:
Кашчей написа:

ама, тва, че си автомонтьор го използваш като универсално извинение в живота или има някава връзка с горе-написаното.... :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 ное 2010 12:55

Хич не отива на добре тая работа. Родителите ги мачкат на бачкане, нямат пари и от притеснение си го изкарват на децата. Децата затормозени си го изкарват на съучениците. Като зверчета са някакви вече. Страшно е. Пък тея с "ромските" коментари... Кога ще разберете, че вече почти няма разлика между ромчета и българчета?! Слушат боклуци, говорят мръсотии, нямат никакъв морал и никакви задръжки, интелектуално са много зле. Нямат никакви идеали и цели. Да, засега това не е в общият случай, но е нужно време само...за да стане норма.
А ромите навсякъде са такива, каквито са и местното население. Испанските цигани са едни, руските други, румънските -различни, както и гръцките и сръбските. Те са същите, каквито са и местното население.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 27 ное 2010 14:14

bingo написа:Лошото е, че често децата се водят по хулиганското поведение на родителите си, които псуват съдиите и играчите на противника. Наскоро един циганин поощряваше сина си , " А така, а така " че е влязъл отзад на един от другия отбор,който го бил задържал. Като че ли се играе за световно първенство, а то в тези години най- важно е децата да се научат да играят правилно.
Ама то в тази изпростяла държава какво друго да очакваш ??!!

аз пък съм виждал журналист от Нова ТВ да кара сина си да обижда противника и да скандира цинизми и простоии към гостите по време на мач на ЦСКА...сам разбираш, че аз бях от гостите....и това е човек, който работи в елитна медия и вие имате добро мнение за него...едно нещо разбрах - хората от Западна България са прости, неколтурни и агресивни...не искам да са моята държава

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 27 ное 2010 14:17

наремето като са основавали българската държава след турско робство някои по-заможни и образовани хора като ив.ев. гешов са били "за" ограничаване на правата докато населението не се цивилизова...не са го приели...за съжаление

Върни се в “Футбол - България”