Никакво отлагане на мачовете на Левски и ЦСКА!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Никакво отлагане на мачовете на Левски и ЦСКА!!!

Мнениеот Levskar_90 » 24 ное 2010 14:51

veseo написа:
Levskar_90 написа:Вие ще лежите 100 дена, а простите Левски и ЦСКА, които защитават честта на България в Европа, да се трепят през 3 дена. Доста глупаво изказване !

Ква чест на България, защитавате си финансовите интереси.

Общо в групите Левски и Цска донесоха на България 7 точки - Засега. Твойто отборче Ботев , ако след години стигне Европа, ще се ползва с извоювания коефицент от така умразните ти Левски и ЦСКА !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
leche_leche
Контакти:

Мнениеот leche_leche » 24 ное 2010 14:54

peh написа:А в началото на сезона дали не бе отложен мача между Сливен и Берое от първия кръг, за да може Берое да се подготви и да си почине за срещите с Рапид? :idea:

много си прав ,ама те тва май го забравиха
2000

Потребителски аватар
united
Контакти:

Мнениеот united » 24 ное 2010 14:55

Levskar_90 написа:
veseo написа:
Levskar_90 написа:Вие ще лежите 100 дена, а простите Левски и ЦСКА, които защитават честта на България в Европа, да се трепят през 3 дена. Доста глупаво изказване !

Ква чест на България, защитавате си финансовите интереси.

Общо в групите Левски и Цска донесоха на България 7 точки - Засега. Твойто отборче Ботев , ако след години стигне Европа, ще се ползва с извоювания коефицент от така умразните ти Левски и ЦСКА !

Когато вие се класирате за ЛЕ само с българи можеш да ми се обадиш.
Последна промяна от united на 24 ное 2010 14:56, променено общо 1 път.
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 ное 2010 14:56

Що за глупости. Напълно нормално е да насрочат мачовете за по късна дата. Въпроса според мен е защо са по едно и също време? Не беше ли нормално единия отбор да играе примерно на 8-ми, а другия на 7-ми или 9-ти за да могат и двата мача да се предават.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 24 ное 2010 14:56

united написа:А нашия мач се отложи защото и от сливен бяха съгласни и се отложи за друг почивен ден, а не като сега.

ХАХАХА.....абсолютно същото е,само че знаете да плюете по грандовете а не се погледнете вас.Аман от такива фенове !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
united
Контакти:

Мнениеот united » 24 ное 2010 14:58

Според мен ако трябва да се отлагат е най-добре да се отложат за следващата събота. Кво е тва в сряда??
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 ное 2010 14:58

Мачовете на ЦСКА и Левски за купата беше отдавна ясно, че ще бъдат отложени поради участието в ЛЕ и близките дати.

Този плач в момента е крайно несериозен та чак дори смешен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
united
Контакти:

Мнениеот united » 24 ное 2010 14:59

Santiago Munezz написа:
united написа:А нашия мач се отложи защото и от сливен бяха съгласни и се отложи за друг почивен ден, а не като сега.

ХАХАХА.....абсолютно същото е,само че знаете да плюете по грандовете а не се погледнете вас.Аман от такива фенове !!!

Нищо общо няма ръководството на ПФК Берое не е съгласно с отлагането.
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 ное 2010 14:59

united написа:Според мен ако трябва да се отлагат е най-добре да се отложат за следващата събота. Кво е тва в сряда??

Да вземат клубовете да пуснат декларация. За следващите им мачове срещу Берое да питат теб кога да са. Ако сте готови да биете Левски ще ги биете и на 8-ми.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 ное 2010 15:01

stannn написа:Що за глупости. Напълно нормално е да насрочат мачовете за по късна дата. Въпроса според мен е защо са по едно и също време? Не беше ли нормално единия отбор да играе примерно на 8-ми, а другия на 7-ми или 9-ти за да могат и двата мача да се предават.

Левски - Берое буди някакъв интерес във масовият зрител, но Малеш - ЦСКА не и дори да е в събота пак няма го предават, защото като добавим и техните финансови орязвания и липси в телевизията, картинката става пълна.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Футбол - България”