7 кръг в "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: 7 кръг в "А" група

Мнениеот The Sailor Man » 13 сеп 2010 22:06

***cska*** написа:И аз ще се смея! :lol: :lol: :lol:

То това ви остава на вас,да се смеете...на дългове към играчи,треньори,клубове,мениджъри,НОИ,НАП,МО....смейте се там,за вас аз ще се смея,но ще се смея като ви закрият,тогава ще се смея от сърце и с кеф.И междудругото нека отборчета под Черно Море в класирането да не се обаждат,боричкайте се там за 9-10 място,оставете Левски на нас,ние знаем как,ние знаем много много добре как да им причиним болка в понеделник.Така и не се научиха от личен опит,че на Тича изживяват най-тежките си мигове в А група,0:2,0:3...наистина ли тези заблудени момченца си мислят,че ще е толкова лесно?Наистина ли вярват момченцата от Подуене,че ще играем както Миньор и Видима Р?Наистина ли си мислят това?Не се научиха,че в този мач и на този стадион нашите се хвърлят като пред оръдейни амбразури,особено срещу тях.Нищо,нали знаете какво прави касапинът и какво прави добичето преди да го заколят?То горкото си подтичва из двора,волно и щастливо,заблудено,че света е негов....докато в тъмната стаичка касапинът кротко и старателно точи своят нож :twisted: .
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2010 22:17

The Sailor Man написа:
***cska*** написа:И аз ще се смея! :lol: :lol: :lol:

То това ви остава на вас,да се смеете...на дългове към играчи,треньори,клубове,мениджъри,НОИ,НАП,МО....смейте се там,за вас аз ще се смея,но ще се смея като ви закрият,тогава ще се смея от сърце и с кеф.И междудругото нека отборчета под Черно Море в класирането да не се обаждат,боричкайте се там за 9-10 място,оставете Левски на нас,ние знаем как,ние знаем много много добре как да им причиним болка в понеделник.Така и не се научиха от личен опит,че на Тича изживяват най-тежките си мигове в А група,0:2,0:3...наистина ли тези заблудени момченца си мислят,че ще е толкова лесно?Наистина ли вярват момченцата от Подуене,че ще играем както Миньор и Видима Р?Наистина ли си мислят това?Не се научиха,че в този мач и на този стадион нашите се хвърлят като пред оръдейни амбразури,особено срещу тях.Нищо,нали знаете какво прави касапинът и какво прави добичето преди да го заколят?То горкото си подтичва из двора,волно и щастливо,заблудено,че света е негов....докато в тъмната стаичка касапинът кротко и старателно точи своят нож :twisted: .

Никой нищо не мисли,нито се навива...Аз обичам мачовете във Варна,става битка,но сега съм решил да гледам мача с преспиване,та ако пратиш две-три идеи за читави хотелчета,не би било зле... ;) А на терена-каквото стане-такова,ако сте по-добри,ще биете-ако ли не-няма...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 13 сеп 2010 22:24

Хотелчета много.Гледай да е някой в градската част,по-евтини са.От крайварненските аз съм фен на Св.Константин и Елена,там също цените не са високи,а плажът и морето там са супер чисти и поддържани,водата е 23 градуса,екстра за плаж,така,че за мен това е офертата 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 13 сеп 2010 22:29

The sailor man ти и миналата година се надъхва. Ще гледаш отблизо как Левски съкрушава отбора ти с 0:2 :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 13 сеп 2010 22:36

Levskar_90 написа:The sailor man ти и миналата година се надъхва. Ще гледаш отблизо как Левски съкрушава отбора ти с 0:2 :lol:

Надъхвах се и доколкото помня в единия случай бихме 4:1,а в другия едва-едва додрапахте с луд късмет до 1:1 накрая :P

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2010 22:46

The Sailor Man написа:Хотелчета много.Гледай да е някой в градската част,по-евтини са.От крайварненските аз съм фен на Св.Константин и Елена,там също цените не са високи,а плажът и морето там са супер чисти и поддържани,водата е 23 градуса,екстра за плаж,така,че за мен това е офертата 8-)

Всъщност това е бившата "Дружба",нали?За там не бях се сетил,мерси за идеята :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 13 сеп 2010 22:50

Да,точно.Те един до друг са Св.Константин и Елена и Слънчев ден.Курорта е по-чист,по-поддържан и по-хубав от Златни пясъци,а на фона на това и по-евтин.Ходя на плувам там от време на време и гарантирам за чистотата на плажа и морето,пък и туристите намаляха,може и някоя промоция да хванеш,иначе предимно руснаци има,поляци,унгарци по-рядко и някой и друг влах :mrgreen:

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 13 сеп 2010 23:35

The Sailor Man написа:Знам самло едно....ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ РАЗМАЖЕ ПРЕХВАЛЕНИЯ ЕВРО....УЧАСТНИК 8-) .

А на какъв спорт? И въобще земен такъв ли е? :lol: :lol: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 сеп 2010 01:27

plamen_ol написа:
The Sailor Man написа:Знам самло едно....ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ РАЗМАЖЕ ПРЕХВАЛЕНИЯ ЕВРО....УЧАСТНИК 8-) .

А на какъв спорт? И въобще земен такъв ли е? :lol: :lol: :lol:

Стига пък и вие :mrgreen: Каквото стане, не сте кой знае колко силни, дори да не ви размажем както казва стрелеца, можем да ви победим! Зависи от мотивировката на играчите, атмосферата на стадиона, късмета, времето и ред други фактори! Както се казва, топка е- всичко става...

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 14 сеп 2010 01:57

boys85 написа:Миньор(Перник) - Берое(Стара Загора) X
Литекс (Ловеч) - Черноморец Бургас (Бургас) 1
Черно море (Варна) - Левски (София) 1

Залагай смело. :lol:

+1
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”