СЪДИИТЕ- къде работят след края на кариерата им ?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: СЪДИИТЕ- къде работят след края на кариерата им ?!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 сеп 2010 14:13

rbs написа:
1. Стефан Орманджиев - след приклюване на кариерата като съдия - става директор в цска
2. "Каубоя" - също директор в цска , защо ли ?
3. Баялцалиев - няколко пъти преминава ту на работа в цска, ту като действащ страничен съдия ....
4.Атанас Узунов - ръководител в единия от пловдивските "грандчета"
5..................

и вс тези режеха главата на ЦСКА докато бяха съдий и помагаха на подуене в мачовете.....ебати и еничарите[/quote]

Ха-ха-ха-а! :lol: Га лапахте кифтетата на аванта, ни ривахти, сига ривети! :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Re: СЪДИИТЕ- къде работят след края на кариерата им ?!

Мнениеот killer » 12 сеп 2010 14:31

пелинат написа:Пишеш това което ти оттърва.Защо не кажеш защо Йордан Жежов беше дълги години директор на Герена.Защо треньора на вратарите на Левски е брат на Б.Михайлов?Колко треньори се смениха в Левски,а него не го барат.Защо ли?А за Д.Димитров не знам дали се сещаш преди години след един мач на ЦСКА в провинцията заяви:..Видях че има дузпа за ЦСКА,ама какво ми стана не я свирих...Най-нормално е фамилиите Орманджиев и Пенев да са в ЦСКА,те са генетично свързани с отбора.А за това как свиреше Ст.Орманджиев на мачове на ЦСКА явно сте малки и не сте гледали,но нямаше кой знае какви аванти,даже напротив.

И Момчил Врайков беше председател на фен-клуба на ЦСКА в Белене. И Атанас Узунов Е кум на Стоичков. И има една бензиностанцийка около Пловдив и познай как свиреше на мачовете на Левски с Нефтохимик по времето на Порточанов.
Каубоя като ви е ощети с онази дузпа в Самоков що си го взехте? Щото беше в мач без значение, 13 поредни мача есента без загуба,, голяма работа от един равен.

Върни се в “Футбол - България”