Как може такова нещо ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Как може такова нещо ?
Според мен това може да е само от полза за момчетата от школата на Черно море, все пак да играеш редом до такова име не се случва всеки ден.
-
sladi4koto
noi написа:[
А дали е най-правилно Дембеле, Жардел, Нифлор, Маркиньос и др да се обиграват и възстановяват при юношите? Не мислиш ли?
Във втория отбор ли да играят?
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства
В крайна сметка, наистина няма нищо лошо за младите играчи да се отъркат в такъв мегафутболист. Само да го гледат сигурно ще има ефект.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
sladi4koto написа:noi написа:[
А дали е най-правилно Дембеле, Жардел, Нифлор, Маркиньос и др да се обиграват и възстановяват при юношите? Не мислиш ли?
Във втория отбор ли да играят?
Да, стига да бяха запазили дублиращите отбори. Иначе "Елитната юношеска група" трябва да се преименува след като ще пускат и играчи от първите отбори.
Хахаха, Боже, Боже чета и се чудя откъде се събраха такива разбирачи?Как можело, защо така,пенсионери, как се развива юношеския футбол, накъде върви България......Тука сте събрани от кол и въже май.Какво толкова като играл за юношите??Да не мислите, че е лесно 36 годишен мъж да бяга с 19 годишни момчета?Че и гол е вкарал.Голяма работа стана, голямо чудо.Освен това след като правилата позволяват до четирима играчи над съответната възраст, какъв е проблема.Питам какъв е проблема?Чешете си езиците - аа ок тогава.Продължавайте да лапате мухите.Оревахте орталъка.Че и отново нападки към Черно Море.Това е селяндурщината в Б-я.Прочетете си какво сте писали и ще се уверите в тесногръдието ви.И за всички негативно настроени специално уточнение:
написа: Макар че е звезда от такава величина, кариоката сам е изявил желание да играе в този двубой, за да може възможно по-бързо да влезе във форма.
Върни се в “Футбол - България”