Има ли ЦСКА присвоени песни от други агитки?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Има ли ЦСКА присвоени песни от други агитки?

Мнениеот maximalniq » 05 авг 2010 01:14

mironi88 написа:
maximalniq написа:"Бий чорбата по главата" трябва да му сложим патент защото всички отбори от А група го изпозлват... :)

Един адекватен отговор. Мерси. Това си е вашо. За щастие не е използвано често освен на дербитата. И то рядко.

Не е използвано често, защото попринцип феновете на Левски пеят ЗА отбора си, а феновете на ЦСКА пеят ПРОТИВ Левски, не само на дербитата(без да се засягаш ;) ). Иначе много бих искал да чуя как някои фенове пеят химна на отбора си , както в Англия.
Изображение

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 05 авг 2010 01:16

mironi88 написа:Не. Какво е небето се пее от както се помня. Но "Какво е небето" и отговор от другия сектор? Това никога нямаше да бъде направено ако не беше първо Северната трибуна. Всъщност зададох един простичък въпрос възможно най-цивилизовано. Получих десетина, в които никой не отговори в прав текст, бе ми открит син комплекс (представяш ли си ?!) и ми се обяснява откъде са взети песните. Благодарение на тези отговори аз намерих отговора за себе си. За да докажа, че не съм открил темата за да се превърне в арена за заяждание между сини и червени и в един момент от въпрос за песните на агитките, стигнем до култовия указ на БКП за създаването на ЦСКА предлагам да бъде закрита.

и не се пее от никаква северна ли нз си каква трибуна, а това тръгна от Ботев........преди много години по-старите фенове на Ботев сигурно ще потвърдят
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 05 авг 2010 01:17

Аааа, кой ми променя заглавието на темата. :) Така се обвинява директно Северната трибуна в плагиатство. Сложете нещо по нормално. Аз като направих темата да не би да написах "Краде ли извънредно редовно Сектор Б песни от Г?" . Ебаси аз да искам да направя един съвсем нормален спор и вие пак осрахте нещата.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 05 авг 2010 01:17

Леле щом като си бил още невръстен в местният интернет клуб(!!!!????? )...и сега не си много "връстен"...за което моята завист и тн. да живеят младите и прочее...ама аз като бях невръстен имаше само черно бели телевизори, а песните на агитките пак си приличаха от време на време.....така че това си го има от както свят светува..нема се караме са за некакви авторски права.....
Както се казва...в историята нищо ново...само добре забравено старо!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 05 авг 2010 01:19

mironi88 написа:Аааа, кой ми променя заглавието на темата. :) Така се обвинява директно Северната трибуна в плагиатство. Сложете нещо по нормално. Аз като направих темата да не би да написах "Краде ли извънредно редовно Сектор Б песни от Г?" . Ебаси аз да искам да направя един съвсем нормален спор и вие пак осрахте нещата.

Всичко в тази държава се краде приятелю, виж сега как ти гепаха заглавието. Мани,мани... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 05 авг 2010 01:20

Е де да съм млад. Тогава бях на 13-14 и като всеки на тези години от моето поколение не бях толкова на ти с интернет. Сегашните 13-14 сигурно в сравнение с мен са хакери. Но това е друга тема де. На 21 съм инак.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 05 авг 2010 01:21

Малко отклонение: А по този въпрос за обичта няма смисъл въобще да се спори и най-смешното беше с трансперанта където го извадиха е нямаше такъв цирк "нашата любов по-силна от вашата омраза" хахахаа е честно точно вие ли ще го кажете смях се на глас на стадиона и както не веднъж казвам за вас си остава само едно: Ей за това най-голямата ви футболна радост ще са провалите на Левски, но винаги ще имате горчив вкус от успехите му в устата...
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 05 авг 2010 01:21

mironi88 написа:Е де да съм млад. Тогава бях на 13-14 и като всеки на тези години от моето поколение не бях толкова на ти с интернет. Сегашните 13-14 сигурно в сравнение с мен са хакери. Но това е друга тема де. На 21 съм инак.

да си жив и здрав... :)

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 05 авг 2010 01:23

Avenger написа:Малко отклонение: А по този въпрос за обичта няма смисъл въобще да се спори и най-смешното беше с трансперанта където го извадиха е нямаше такъв цирк "нашата любов по-силна от вашата омраза" хахахаа е честно точно вие ли ще го кажете смях се на глас на стадиона и както не веднъж казвам за вас си остава само едно: Ей за това най-голямата ви футболна радост ще са провалите на Левски, но винаги ще имате горчив вкус от успехите му в устата...

Сериозно ли са изкарали такъв трансперант на дербито... Хахаха :lol: :lol: :lol: :lol: Леле, аз защо не сам го видял... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 05 авг 2010 01:31

mironi88 написа:Е де да съм млад. Тогава бях на 13-14 и като всеки на тези години от моето поколение не бях толкова на ти с интернет. Сегашните 13-14 сигурно в сравнение с мен са хакери. Но това е друга тема де. На 21 съм инак.

Само да ти напомня , че имаше един голям , червен трансперант едно към едно с подписа ти и ... и тогава си тръгнахте в 70минута! :lol: Това откраднахте ли го от някъде или е нововъведение , защото него не сме го правили пък и нямаме намерение! :lol:

Върни се в “Футбол - България”