Жилина-Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

runnersa
Контакти:

Re: Жилина-Литекс

Мнениеот runnersa » 04 авг 2010 15:23

federer_11 написа:
nascko написа:Вие май не превите разлика от "Право за разпространение" и "Право на излъчване" :!:
Аман от интернет олигофренчета!

+1

-2 :)
В крайна сметка кво ме бърка кой какви права има като в Интернет мога да си гледам почти всички интересни мачове, първенства и т.н. през годината! Боли ме фара ония кви права имат и кви не за ко да са набутвам и за тях и да треперя дали си излъчат някой друг мач или не? Не виждам смисъл! Нека съм си интернет олигофренче вие си се набутвайте да гледате тези тв професори като искате :lol:
А пък като дойдат по-серизоните фази на турнирите ще си гледам по Про БГ и БНТ и ще тегля по една майна на вашите любимци от ТВ+ :lol:

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 04 авг 2010 15:24

Аз си имам DSF, SkySports и интернет... другото ни ма бъка :lol:
Изображение

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 04 авг 2010 15:25

runnersa написа:
nascko написа:Вие май не превите разлика от "Право за разпространение" и "Право на излъчване" :!:

Е добре де те нали се биеха в гърдите, че имат всякви права и ще ИЗЛЪЧВАТ мачовете на отборите ни от 2 и 3 кв.кръг на евротурнирите и накрая излъчиха 2-3 мача интернет умнико! За ко да им давам на тия боклуци по 20 лв месечно?

Жалко че двете ти гънки не могат да проумеят за какво става дума.... :oops:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 авг 2010 15:27

nascko написа:
runnersa написа:

Е добре де те нали се биеха в гърдите, че имат всякви права и ще ИЗЛЪЧВАТ мачовете на отборите ни от 2 и 3 кв.кръг на евротурнирите и накрая излъчиха 2-3 мача интернет умнико! За ко да им давам на тия боклуци по 20 лв месечно?

Жалко че двете ти гънки не могат да проумеят за какво става дума.... :oops:

Говори си квото искаш като не го излъчват никъде разбирам ама вчера... защото ми се струва, че наистина не са го давали защото никой не ме опроверга! И без гънка да съм това не променя факта, че тези са си боклуци :lol: Точка! Гледайте си ги в крайна сметка сме в демокрация всеки да си гледа квото и където иска не е ли така? И всеки си има мнение айде чал! ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 авг 2010 15:33

мачът може би ще е по БНТ или ТВ+ , но е по- вероятно за БНТ, защото предишните мачове на литекс с исключение на мача с Рудар ги предаваха по БНТ : )
КЪСМЕТ НА ЛИТЕКС ДОВЕЧЕРА, ще им е нужен :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 04 авг 2010 15:37

Рънърс за да не се излагаш ..... казвам ти го за последен път . Вчера от 19:00 часа гледах Рапид Виена - Берое по ТВ+ ..... щом съм го гледал там значи са го предавали .

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 04 авг 2010 15:39

Рънърс, На теб на какъв език трябва да ти се говори. Момчето ясно ти каза, че го даваха мача на Берое вчера по ТВ+. Аз също го гледах

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 авг 2010 15:40

evgenimilenov написа:Рънърс за да не се излагаш ..... казвам ти го за последен път . Вчера от 19:00 часа гледах Рапид Виена - Берое по ТВ+ ..... щом съм го гледал там значи са го предавали .

Ок де няма значение то тях ако не предават в крайна сметка кой :) Иначе ако целите да ми пропагандирате забравете :) Ако беше по-късно щях да ви кажа лека ама засега само чал! ;)

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 04 авг 2010 15:41

runnersa написа:
evgenimilenov написа:Рънърс за да не се излагаш ..... казвам ти го за последен път . Вчера от 19:00 часа гледах Рапид Виена - Берое по ТВ+ ..... щом съм го гледал там значи са го предавали .

Ок де няма значение то те ако не предават в крайна сметка кой :) Иначе ако целите да ми пропагандирате забравете :) Ако беше по-късно щях да ви кажа лека ама засега само чал! ;)

Пише се "Чао"

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 04 авг 2010 15:42

По настоящем 15:40 в нито една от обичайно заподозрените телевизии не е дадено ,че ще дават Жилина - Литекс. До мача има около 4ч и 20мин. Така, че ще видим какво ще стане.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”