Очаква ни страхотно първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Очаква ни страхотно първенство

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 12:37

Angoff написа:
maximalniq написа:ЦСКА - Вчера доказаха, че никога не трябва да бъдат подцениявани.

Само този цитат доказва , какви сте комплексари всичките в синьо ... как така ще подценяваш вечния си съперник и 31 кратен шампион на страната ... сякаш говори за Пирин :lol:
Комплекса си е комплекс и , колкото и да се опитвате да си втълпявате,че сте по-добри и другите ви митове и приказки никой не ви вярва !

Комплекс може да имаме, ако ни биете и имате повече победи от нас- нещо което е точно обратното, така че комплекса го търси другаде 8-) Ти си живият пример за това, за което говориш...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 02 авг 2010 12:38

Angoff написа:
maximalniq написа:ЦСКА - Вчера доказаха, че никога не трябва да бъдат подцениявани.

Само този цитат доказва , какви сте комплексари всичките в синьо ... как така ще подценяваш вечния си съперник и 31 кратен шампион на страната ... сякаш говори за Пирин :lol:
Комплекса си е комплекс и , колкото и да се опитвате да си втълпявате,че сте по-добри и другите ви митове и приказки никой не ви вярва !

Гледах ЦСКА срещу Олимпиакос и от там си вадя изводи, аз лично ги подцених и както доста хора, си мислих, че ще ви надупчим кошницата, но вие показахте хубава игра и въпреки това пак ви бихме. Темата не е за ЦСКА и Левски, а за първенството. Моля придържайте се към нея... ;)
Изображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 02 авг 2010 12:44

И аз си мисля , че ни чака супер интересно и напрегнато първенство - като до последно няма да е ясен шампиона и изпадащите .
Дано май месец да видим в ръцете на Гошо Петков поредна синя титла !

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 02 авг 2010 12:46

Много е рано да си правим изводи дали първенството ще е по-интересно или не..Има още цели 29 мача така че не бързайте:)

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 02 авг 2010 12:50

Аз познавам изпадащите и влизащите редовно...миналия сезон преди началото дори един от Мездра ме псуваше, а аз познах не само, че ще изпаднат, но че ще се и разпаднат! Този сезон в челото ще е интересно, защото и Литекс и Левски са по-класни, а ЦСКА ако тези нови чужденци са с качества също ще изглежда много добре! В дъното нещата са ясни - Видима просто няма как да се спаси с тези футболисти и ще е изненада ако вземат дори 1-2 победи навън! Монтана няма как да изпадне с това ръководство на общината, а Сливен са на кантар, но за мен и те са сред фаворитите за Б група! Третият изпадащ за мен ще е Академик, просто защото другият претендент Пирин има по-добра организация! Мястото на Черноморец ще е изненада накрая, защото те или ще пробият сега или търпението към Балъков ще привърши!

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 02 авг 2010 13:59

Вдин кръг е минал само, има време ще видим дали ще е интересно. Отборите са слаби като цяло, вчера ми направи впечатление, че имаше период в който и ЦСКА и Левски нямаха верен пас.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 03 авг 2010 16:50

Аз очаквам първенството да бъде интерестно като интрига,но не и като майсторство. Още е много рано да се правят прогнози за каквото и да е. Само бих казал ,че очаквам доста катаклизми особено в отборите участващи в ЕКТ . Например утре Литекс играе срещу Жилина освен за победа и за 3,5 милиона евро(минимум)- при отпадане,нищо че ще играят репешаж за влизане в ЛЕ ,то приходите им ще бъдат не повече от 1 мил.евро. А при едно евентуално влизане в групите на ШЛ то това ще донесе в Ловеч около 10 мил. евро - нещо ,което ще предопредели и борбата за шампионската титла у нас,а едно евентуално отпадане от Жилина най-вероятно ще се отрази освен чисто психологически и доста директно на бюджета на Литекс и най-вероятно звездите ще бъдат продадени,което ще направи Литекс трудно конкурентноспособен за титлата,особено ако Левски и ЦСКА влезнат в групите на ЛЕ.
ЦСКА- зависят много от влизането в групите на ЛЕ,дори мисля че Шеридън ще бъде закупен само ако в последния квалификационен кръг се падне преодолим отбор,ако се падне непреодолим отбор според мен ирландеца няма да бъде закупен и едно евентуално не влизане на ЦСКА в групите на ЛЕ ще доведе до много сериозни катаклизми- финансови и управленски.
Левски- почти същото като ЦСКА,с тая разлика ,че първо трябва да елиминират Калмар-нещо ,което няма да е никак лесно.
Освен гореизброените 3 отбора очаквам за местата в ЛЕ да се борят и Локомотив(Сф),Черноморец, Черно море,а защо не Локомотив (Пд) и Берое.

Върни се в “Футбол - България”