Нередовният гол на Дембеле

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Re: Нередовният гол на Дембеле

Мнениеот Spursy » 02 авг 2010 00:44

Е точно такава тема не очаквах да видя!
Чак пък гола да е бил нередовен е абсурдно да се твърди. ЦСКА да търси проблемите си другаде, защото съдийството бе на задоволително ниво.
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 00:46

mertezaker написа:
UltraBlue на 02 Авг 2010 00:30
Гледайте Сашо Диков, сега ще направи дисекция на положението...

Аз друго да попиатм- абе каква ви беше хореографията днес??? Нищо май не ви се получи 8-) По зле не бях ви виждал много отдавна в това отношение... Не целя да се заяждам, просто казвам какво се видя откъм Б ;)

а лъвчето що го обърнахте наопаки а???

Бях под него, не знам даже какво е имало на тоя транспарант. Просто гледах вашата и нищо не и разбрах.... А и не само хореографията ви куцаше тоя мач 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 02 авг 2010 00:50

UltraBlue написа:
mertezaker написа:
UltraBlue на 02 Авг 2010 00:30
Гледайте Сашо Диков, сега ще направи дисекция на положението...

Аз друго да попиатм- абе каква ви беше хореографията днес??? Нищо май не ви се получи 8-) По зле не бях ви виждал много отдавна в това отношение... Не целя да се заяждам, просто казвам какво се видя откъм Б ;)

а лъвчето що го обърнахте наопаки а???

Бях под него, не знам даже какво е имало на тоя транспарант. Просто гледах вашата и нищо не и разбрах.... А и не само хореографията ви куцаше тоя мач 8-)

Доста футболисти им куцаха в буквалния смисъл преди, по време и след мача, а играта им куцаше в преносния смисъл.

Ние също допуснахме доста брак, очаквах повечко, но да го отдадем на умора и напрежение.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 02 авг 2010 00:50

modor , на нивото на Гонзо си приятел, а това не е хубаво :lol:

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 02 авг 2010 00:51

Ако миналата година имаше фал на Иван Стоянов с/у Генев , значи и днес е имало фал . Върнете лентата единтично положение , борба за топката вие какво искате да не се докосват ли?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 02 авг 2010 00:52

нямаше нарушение, просто дембеле го побутна мръснишката

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 00:52

DrAvalanche написа:
Доста футболисти им куцаха в буквалния смисъл преди, по време и след мача, а играта им куцаше в преносния смисъл.

Ние също допуснахме доста брак, очаквах повечко, но да го отдадем на умора и напрежение.

Ами ние имахем няколко добри полежения, но не ги вкарахме. Те имаха по едно всяко полувреме, но Гошо ги отчая пак! Иначе аз имах в предвид че им куцаше викането тоя мач. Почти не ги чух да се обадят, даже тея във В дето бяха, бяха доста по гласовити...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 02 авг 2010 01:04

UltraBlue написа:
DrAvalanche написа:

Ами ние имахем няколко добри полежения, но не ги вкарахме. Те имаха по едно всяко полувреме, но Гошо ги отчая пак! Иначе аз имах в предвид че им куцаше викането тоя мач. Почти не ги чух да се обадят, даже тея във В дето бяха, бяха доста по гласовити...

Та те викат само по форумите и около Коледа!!! :lol:

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 02 авг 2010 01:10

колеги никъде не намирам броя на зрителите по трибуните...моля някой да ми каже горе - долу приблизителния брой ако е видял някъде

иначе за мача 1-во страхотно полувреме и 2-ро полувреме по - скоро на тактическо надлъгване,страхотен Дембеле и позор за 2-те агитки особено за червената,синята е "загряла" преди мача и наште обърнаха транспаранта.Оттук натам не ми се мисли кво ще става в лагера на ЦСКА,а на Левскарите ще кажа САМО ЛЕВСКИ И В ЧЕТВЪРТЪК ДА ГАЗИМ ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Петков
Контакти:

Мнениеот Петков » 02 авг 2010 01:15

Бях сигурен, че ще вкара.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”