Билетите за мача ЦСКА - Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: цска левски

Мнениеот kiko75 » 21 юли 2010 10:37

ЦСКА-83 написа:Пич,нали се сещаш,че българи ходят на работа в Гърция,а не гърци в България.Това ме навежда на мисълта,че имат по-висок стандарт.
За плащането на дълговете си прав че трябва да се избият,но дали се плащат само това ме притеснява.Просто живота ме е научил да не вярвам сляпо,особено когато са намесени и пари ;) .Дай боже наистина да си вършат работата,а не само да им гледаме цирка и ние просто да сме от участниците в него.
а ти кво си мислиш че в гърция взимат страшните пари ли :?: за твое свединие в софия заплатите са на ниво гърция при цени двапъти по ниски в момета в гърция масово се работи на заплата от 600 до 900 евро
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 21 юли 2010 10:42

От 1 страна оправдавам Титаните че искат такива пари за билетите , от друга не .
1 за - Ако не бяха титаните сега ЦСКА щеше да го има , ама в Б група . Вчера четах че са с еди си колко милиона на загуба от ЦСКА. Е хората искат да си връщат парите , не да са на загуба.
2- Да има вдигане на билетите , ама да не е изведнъж. Неможе да ходиш на мачове и да даваш 2 левчета , а след 3 месеца да даваш 10.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 21 юли 2010 10:46

Вие какво си мислите че Батков няма да вдигне цените на билетите ли :? Той кат видя титаните искат ( и ще вземат . все пак ние не сме фенове за 10 лв ) и той ще вдигне цените на билетите. Може би не този сезон , но ще ги вдигне !
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 юли 2010 11:01

kiko75 написа:
ЦСКА-83 написа:Пич,нали се сещаш,че българи ходят на работа в Гърция,а не гърци в България.Това ме навежда на мисълта,че имат по-висок стандарт.
За плащането на дълговете си прав че трябва да се избият,но дали се плащат само това ме притеснява.Просто живота ме е научил да не вярвам сляпо,особено когато са намесени и пари ;) .Дай боже наистина да си вършат работата,а не само да им гледаме цирка и ние просто да сме от участниците в него.
а ти кво си мислиш че в гърция взимат страшните пари ли :?: за твое свединие в софия заплатите са на ниво гърция при цени двапъти по ниски в момета в гърция масово се работи на заплата от 600 до 900 евро

:lol: Добре Кико75.Кажи кой в София взема,заплата от 1200 лв до 1800 лева? :lol: Има ли тук,във форума,някой такъв? :roll:
Или Титаните се надяват,единствено на ''свежи'' пари от феновете,защото нямат други средства?И финансови и организационни? :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 юли 2010 11:09

И 20лв да са пак ще сме на мача и пак ще сме повече от вас :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 21 юли 2010 12:19

garfild8 написа:
kiko75 написа:

:lol: Добре Кико75.Кажи кой в София взема,заплата от 1200 лв до 1800 лева? :lol: Има ли тук,във форума,някой такъв? :roll:
Или Титаните се надяват,единствено на ''свежи'' пари от феновете,защото нямат други средства?И финансови и организационни? :roll:
много хора взимат по 1200 лв софия ;) но за разлика от гърция цените в софия са 7 пъти по ефтини само наемите в софия са по високи от гърция
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 21 юли 2010 12:24

Тия много хора дето ги взимат тея пари ,много малко от тях ходят на мач.Не съм съгласен че цените в София са много по ниски от Гърция.
Както и да е важното е да отидем на мача с подуенци и да подкрепим отбора ,както винаги.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2010 13:00

kiko75 написа: много хора взимат по 1200 лв софия ;) но за разлика от гърция цените в софия са 7 пъти по ефтини само наемите в софия са по високи от гърция

Кое е по-евтино в София от Гърция бе?

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 21 юли 2010 13:27

tprodanov написа:
kiko75 написа: много хора взимат по 1200 лв софия ;) но за разлика от гърция цените в софия са 7 пъти по ефтини само наемите в софия са по високи от гърция

абсулутно всичко кафе в софия 0,35 цента в гърция 1,5до 3 евро бензин в софия 1,10 евро в гърция 2,25 до 2,5 евро сирене в софия 2,5 до 3,5 евро най скъпото в гърция от 5 до 10 евро и много други неща 8-)

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 21 юли 2010 13:41

kiko75 написа:
tprodanov написа:

абсулутно всичко кафе в софия 0,35 цента в гърция 1,5до 3 евро бензин в софия 1,10 евро в гърция 2,25 до 2,5 евро сирене в софия 2,5 до 3,5 евро най скъпото в гърция от 5 до 10 евро и много други неща 8-)

ти не си в ред честно!!!дрехите тук ли са по евтини храната ли кое ? Ако незнае6 да ти кажа че в гърция взимат по 14 заплати на година.Ти си грам незнае6 за какви пари работят в гърция никой грък не би работил за 600 евро,а в софия нз колко хора има дето работят за повече от 850лв.

Върни се в “Футбол - България”