Дунав ще се състезава във "В" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- evgenimilenov
- Контакти:
Re: Дунав ще се състезава във "В" група
Незнам за вас но от друга страна пък хора като мен , които играят във "В" група ще се радват да играят срещу отбори като Дунав Русе и Спартак Варна ( казвам само тия , защото аз играя в Североизточна В група и доколкото съм запознат с географията и тия 2 отбора би трябвало да са в тази група ,ако съответно играят във "В" група ) ...... слабо отборче сме но се хвърляме на всеки особенно у дома
и няма как да не ме познаете . Аз съм нещо като Лилчо Арсов , само че негов по млад вариант
Играя в Ботев Нови пазар
evgenimilenov написа:Незнам за вас но от друга страна пък хора като мен , които играят във "В" група ще се радват да играят срещу отбори като Дунав Русе и Спартак Варна ( казвам само тия , защото аз играя в Североизточна В група и доколкото съм запознат с географията и тия 2 отбора би трябвало да са в тази група ,ако съответно играят във "В" група ) ...... слабо отборче сме но се хвърляме на всеки особенно у домаи няма как да не ме познаете . Аз съм нещо като Лилчо Арсов , само че негов по млад вариант
Играя в Ботев Нови пазар
От по-друга страна това е Срам и Позор за Голям Град
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
В понеделник от 17:00 на стадион Дунав е първата тренировка (не се знае дали ще има тренировка, или само ще се събират да съобщят новината). Който иска нека заповяда.
Kerer написа:Ринга да се замисли да почва да дават В група.Там са Велики отбори Ботев ПД, Спартак ВН и Дунав Русе
Нас къде ни забрави ;(
Жалко за Дунав надявах се да направят хубави мачове с Доростол но уви
Kerer написа:evgenimilenov написа:Незнам за вас но от друга страна пък хора като мен , които играят във "В" група ще се радват да играят срещу отбори като Дунав Русе и Спартак Варна ( казвам само тия , защото аз играя в Североизточна В група и доколкото съм запознат с географията и тия 2 отбора би трябвало да са в тази група ,ако съответно играят във "В" група ) ...... слабо отборче сме но се хвърляме на всеки особенно у домаи няма как да не ме познаете . Аз съм нещо като Лилчо Арсов , само че негов по млад вариант
Играя в Ботев Нови пазар
Не си напълно прав, че е срам Дунав да играе срещу Ботев НП. Срам ще бъде, ако Ботев НП победи Дунав
noi написа:Kerer написа:evgenimilenov написа:Незнам за вас но от друга страна пък хора като мен , които играят във "В" група ще се радват да играят срещу отбори като Дунав Русе и Спартак Варна ( казвам само тия , защото аз играя в Североизточна В група и доколкото съм запознат с географията и тия 2 отбора би трябвало да са в тази група ,ако съответно играят във "В" група ) ...... слабо отборче сме но се хвърляме на всеки особенно у домаи няма как да не ме познаете . Аз съм нещо като Лилчо Арсов , само че негов по млад вариант
Играя в Ботев Нови пазар
Не си напълно прав, че е срам Дунав да играе срещу Ботев НП. Срам ще бъде, ако Ботев НП победи Дунав
То че можем да ги бием можем.Ама Това ще е още по-голям Позор да продават и там Мачове е тогава ша *********
Дунав ЗАВИНАГИ
- evgenimilenov
- Контакти:
noi написа:Kerer написа:evgenimilenov написа:Незнам за вас но от друга страна пък хора като мен , които играят във "В" група ще се радват да играят срещу отбори като Дунав Русе и Спартак Варна ( казвам само тия , защото аз играя в Североизточна В група и доколкото съм запознат с географията и тия 2 отбора би трябвало да са в тази група ,ако съответно играят във "В" група ) ...... слабо отборче сме но се хвърляме на всеки особенно у домаи няма как да не ме познаете . Аз съм нещо като Лилчо Арсов , само че негов по млад вариант
Играя в Ботев Нови пазар
Ха-ха , спокойно едва ли ще имаме сили да ви бием , вътре може и да успеем да направим нещо , но вънка играем много затворено и по принцип си падаме но с малко голове
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
evgenimilenov , успех във футболната кариера пич , ако играете със Славия за Купата , ще ни елиминирате 100 %
А за Дунав - наистина нямам думи , какво са 60 000 лева за голям град като нашия , язък за всичките молове , дискотеки и магазини , които се строят в Русе , щом не могат да се намерят пари за футболния ни тим ... Не може ли да се направи нещо подобно като в Стара Загора , да се съберат много фирми и да спонсорират заедно отбора , ще е срамота , ако отидем във В група
А за Дунав - наистина нямам думи , какво са 60 000 лева за голям град като нашия , язък за всичките молове , дискотеки и магазини , които се строят в Русе , щом не могат да се намерят пари за футболния ни тим ... Не може ли да се направи нещо подобно като в Стара Загора , да се съберат много фирми и да спонсорират заедно отбора , ще е срамота , ако отидем във В група

В Русе проблемът не са парите по принцип, или по-скоро не са само те. В момента сме закъсали финансово, обаче имаше един период от може би 2006 до 2008 година, когато финансово отборът беше стабилен и по нищо не отстъпваше в това отношение на някои отбори от А група. Обаче в организационно отношение отборът е хаос, а по материалната база не е пипано нищо от 20 години сигурно.
Върни се в “Футбол - България”