Септември (София) се завърна във "В" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Септември (София) се завърна във "В" група

Мнениеот Parmalat » 08 юни 2010 21:35

rebelheartous написа:
Parmalat написа:Люлин не е ли богат квартал в София?Може и да греша,но знам че по едно време специално ФК Люлин искаха да го вкарват във В група :roll:

Люлин беше няколко сезона във В група макар и да креташе във втората половина на таблицата. Иначе кв. Люлин изобщо не е богаташки от сорта на Драгалевци или Бояна. По-скоро е една от двете спални на София (другата е Младост) - панелка до панелка. :lol:

Mерси за инфото ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 юни 2010 21:39

lisynger написа:
MORSKI написа:
Korsata написа:Майна, стига глупости си говорил...

Браво на Септември от Конйовица, напред към Б група...

Там е работата, че не говори глупости, а истини!

Какви истини е казал :?:

Че влизането на още един отбор от София е пагубно!!! Дай да ви вкараме всичките 10 отбора в елита и да е само софийска "А" групата! Отборои без фенове и т.н- най-добре така да напртавим, а???

Другите кучета ги яли...

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 08 юни 2010 21:43

Аз мисля, че който е заслужил той трябва да играе ако ше 5 фена да има в цялата си история.Убеди ме , че Несебър има повече привъженици от Академик
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 08 юни 2010 21:45

Ако могат да влизат и всичките в А група.По-добре всичките да са от София или от разни курорти(Несебър,Равда и т.н.)ама да са добри и стабилни отбори ,а не примерно да е пълно с отбори от различни райони и градове ( и то дето им викат някой "футболни градове")а да нямат стадиони и да се чудим с 16,с 15 или с колко отбора ще завърши сезона.Успех на Септември и другите 2 новака.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 08 юни 2010 21:47

YANTRA_FOREVER написа:Ако могат да влизат и всичките в А група.По-добре всичките да са от София или от разни курорти(Несебър,Равда и т.н.)ама да са добри и стабилни отбори ,а не примерно да е пълно с отбори от различни райони и градове ( и то дето им викат някой "футболни градове")а да нямат стадиони и да се чудим с 16,с 15 или с колко отбора ще завърши сезона.Успех на Септември и другите 2 новака.

ЕТо един нормален човек във форума :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 юни 2010 21:57

lisynger написа:Аз мисля, че който е заслужил той трябва да играе ако ше 5 фена да има в цялата си история.Убеди ме , че Несебър има повече привъженици от Академик

Еми има, да... Целия град ще вика за отбора, а и от околността- Равда, Влас....
Пък и няма такова положение който е заслужил..... Видяхме колко "залсужили" бяха Мездра, Своге и т.н... Академик и те ще са "заслужили" на ЦСКА и Левски....
Докато Добруджа, Спартак(Вн, Плевен), Ботев, Нафтата, Етър, Ботев(Враца) са в долните ешалони, а "А" група се пълни с отбори като Академик нищо чудно скоро и Септември нищо добро няма да ни чака...
Последна промяна от MORSKI на 08 юни 2010 21:59, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 юни 2010 21:58

lisynger написа:
YANTRA_FOREVER написа:Ако могат да влизат и всичките в А група.По-добре всичките да са от София или от разни курорти(Несебър,Равда и т.н.)ама да са добри и стабилни отбори ,а не примерно да е пълно с отбори от различни райони и градове ( и то дето им викат някой "футболни градове")а да нямат стадиони и да се чудим с 16,с 15 или с колко отбора ще завърши сезона.Успех на Септември и другите 2 новака.

ЕТо един нормален човек във форума :!:

Така ли.... А значи аз и другите дето не сме съгласни сме ненормални, така ли :mrgreen: Я по-полека.... Че и аз мога да кажа, че сте ненормални вие, дето мислите различно от мен!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 08 юни 2010 22:04

MORSKI написа:
lisynger написа:Аз мисля, че който е заслужил той трябва да играе ако ше 5 фена да има в цялата си история.Убеди ме , че Несебър има повече привъженици от Академик

Еми има, да... Целия град ще вика за отбора, а и от околността- Равда, Влас....
Пък и няма такова положение който е заслужил..... Видяхме колко "залсужили" бяха Мездра, Своге и т.н... Академик и те ще са "заслужили" на ЦСКА и Левски....
Докато Добруджа, Спартак(Вн, Плевен), Ботев, Нафтата, Етър, Ботев(Враца) са в долните ешалони, а "А" група се пълни с отбори като Академик нищо чудно скоро и Септември нищо добро няма да ни чака...

Добре кой им е виновен на на Спартак Варна, че нямат 2 лева да се умихнат? Mи дай да стане като преди тази област да има право на толкова отбора не ти разбирам логиката, тия отбори в момента имат само история нищо повече.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 юни 2010 22:08

Еми най-добре е така да стане- да! Всяка област да има право на някой отбор, а не всичко да се централизира!
Ти, ако мислиш, че Академик е пълен с пари :mrgreen: И понеже са пълни с пари всички софийски тимове- щше играят на 2 стадиона, ако Герена има лиценз- иначе на 1!
Стига глупости!
Не разбрахте ли, че точно заради тази централизация загива и футбола и страната ни...
Град за максимум 1 милион има над 2 милиона население....
Останалото да се спасява,,, На места вземат по 250 лева заплати и хората мизерстват!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 08 юни 2010 22:14

MORSKI написа:Еми най-добре е така да стане- да! Всяка област да има право на някой отбор, а не всичко да се централизира!
Ти, ако мислиш, че Академик е пълен с пари :mrgreen: И понеже са пълни с пари всички софийски тимове- щше играят на 2 стадиона, ако Герена има лиценз- иначе на 1!
Стига глупости!
Не разбрахте ли, че точно заради тази централизация загива и футбола и страната ни...
Град за максимум 1 милион има над 2 милиона население....
Останалото да се спасява,,, На места вземат по 250 лева заплати и хората мизерстват!

Нито един наш отбор няма пари това е ясно. чувал ли си някой в Англия да реве, че Лондон има 7 отбора в Премиершип :?:
Единствено си прав че икономиката страда, че всичко е при нас(може бе си учил икономика), но и много твои съграждани идват да живеят тук без никой да ги е карал насила или, че няма работа във Варна.

Върни се в “Футбол - България”