БФС: Не на професионалния футбол и ДЮШ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Re: БФС: Не на професионалния футбол и ДЮШ!

Мнениеот Нико » 04 юни 2010 00:34

Jeff Ament написа:
Нико написа:Кои футболисти са били картотекирани в Сдружение ФК Ботев?В кое точно първенство са играли и кога?

Ало,комплексарчето в черно и бяло!Нямаш си на идея какви глупости пишеш!Коко те чака с отворени обятия.Успех с "истинските" мачове. :lol:

Ало, олигофренчето в жълто ,кое е глупавото във въпросите ми?Какво общо има Коко тук, бе сладурано?Истината май боли, а?

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 04 юни 2010 00:40

Нико написа:
Jeff Ament написа:
Нико написа:Кои футболисти са били картотекирани в Сдружение ФК Ботев?В кое точно първенство са играли и кога?

Ало,комплексарчето в черно и бяло!Нямаш си на идея какви глупости пишеш!Коко те чака с отворени обятия.Успех с "истинските" мачове. :lol:

Ало, олигофренчето в жълто ,кое е глупавото във въпросите ми?Какво общо има Коко тук, бе сладурано?Истината май боли, а?

Това,че имаш обратни наклонности не е мой проблем. :lol:
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 04 юни 2010 00:40

megan fox написа: С публика като вашата Ботев ще върви само НАПРЕД И НАГОРЕ! :)

Ето на това се казва виц... :lol: :lol: :lol: Толкова нагоре , че чак до люти дербита в Б окръжна! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 04 юни 2010 00:43

Нико написа:
megan fox написа: С публика като вашата Ботев ще върви само НАПРЕД И НАГОРЕ! :)

Ето на това се казва виц... :lol: :lol: :lol: Толкова нагоре , че чак до люти дербита в Б окръжна! :lol: :lol: :lol:

Може ли да си толкова задръстен?Ако се погледнеш на какво приличаш ще се уплашиш!Поглеждаш ли се в огледало?
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 юни 2010 00:46

Добре бе хора от един град сме, откъде толкова ярост и омраза. Нико на теб като локомотивец, не ти ли е кофти,че няма да ходиш на дербита с Ботев. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 04 юни 2010 00:51

Jeff Ament написа:Ало, олигофренчето в жълто ,кое е глупавото във въпросите ми?Какво общо има Коко тук, бе сладурано?Истината май боли, а?

Това,че имаш обратни наклонности не е мой проблем. :lol:[/quote]

Обаче си е изцяло твой проблем малоумието ти след като не схващаш иронията ми към теб.За твое сведение "констатацията" ти е също толкова вярна ,колкото и твърденията на помака Мери за това къде щял да играе жълтият цирк. :lol:

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 04 юни 2010 00:53

Нико написа:
Обаче си е изцяло твой проблем малоумието ти след като не схващаш иронията ми към теб.За твое сведение "констатацията" ти е също толкова вярна ,колкото и твърденията на помака Мери за това къде щял да играе жълтият цирк. :lol:

Каква ирония ?!Ако знаеш,колко си повърхностен и жалък с това което пишеш...Мога да напиша всякакви обиди за които можеш да си представиш,но не съм толкова задръстен като теб.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 04 юни 2010 01:01

Madridist написа:Добре бе хора от един град сме, откъде толкова ярост и омраза. Нико на теб като локомотивец, не ти ли е кофти,че няма да ходиш на дербита с Ботев. :roll:

Да имахме нещо истинско в градът ни и го убиха същите тези кретени с турското знаме.Виж аз не мразя Ботев и нормалните хора, които го поддържат , но презирам сганта, която реве "цигани",вее туското знаме и играе хора от радост за това , че има убит човек.Разбра ли ме?

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 04 юни 2010 01:06

Jeff Ament написа:
Нико написа:

Каква ирония ?!Ако знаеш,колко си повърхностен и жалък с това което пишеш...Мога да напиша всякакви обиди за които можеш да си представиш,но не съм толкова задръстен като теб.

Ти верно си много тъп!!!!А за обидите не се съмнявам!Вие жълтурите само можете да обиждате и да правите идиотщини, като да убиете любимият си клуб например!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 04 юни 2010 01:12

Нико написа:
Ти верно си много тъп!!!!А за обидите не се съмнявам!Вие жълтурите само можете да обиждате и да правите идиотщини, като да убиете любимият си клуб например!

Отивай се лекувай някъде.Имаш сериозни проблеми с главата.Разваляш темата с простотиите си.
12 март 1912 г.

Изображение

Върни се в “Футбол - България”