Видима, Академик и Калиакра - май не са нещо повече от Локо Мз и Спортист
Аз пък стискам палци отбори като Локо Пд. на Коко Динев, на Черноморец, на Черно Море, Славия ...да вдигнат с една-две идеи нивото, така щото следващото първенство да е далеч по-оспорвано - така се ражда истинския футбол
Академик Сф в А група след 28 години
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Академик Сф в А група след 28 години
Parmalat написа:tihomir_rs написа:Новия член на А група е Академик Сф.И то кво стана шопска лига - с 5 софийски отбора.
Цирка ще е пълен.Да ни е честито.
Ами така е влезе пореден отбор с една шепа фенове.А славните отбори с многобройни фенове от градовете като Добрич,Русе,Плевен,Шумен,Велико Търново затъват в небитието.Да им е честито на Академик промоциято,но съм сигурен че ако играха срещу Дунав щяха да паднат!
еми да са играли тези отбори Дунав през целия сезон беше на върха и 4-5 слаби мача и загубиха да са играли щяха те да са там който е играл постоянно целия сезон те се класират...!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
palante написа:Parmalat написа:tihomir_rs написа:Новия член на А група е Академик Сф.И то кво стана шопска лига - с 5 софийски отбора.
Цирка ще е пълен.Да ни е честито.
Ами така е влезе пореден отбор с една шепа фенове.А славните отбори с многобройни фенове от градовете като Добрич,Русе,Плевен,Шумен,Велико Търново затъват в небитието.Да им е честито на Академик промоциято,но съм сигурен че ако играха срещу Дунав щяха да паднат!
еми да са играли тези отбори Дунав през целия сезон беше на върха и 4-5 слаби мача и загубиха да са играли щяха те да са там който е играл постоянно целия сезон те се класират...!
Дунав умишлено не влязоха , нямаме пари и все едно и също гледаме всяка година ... Аз имам уникален малшанс - единият ми любим отбор нарочно не играе в Европа , другият пък умишлено не влиза в А група , но това е , Славия и Дунав до гроб

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 23 май 2010 19:39, променено общо 1 път.

Да Ви е честита новата шопска лига! Има ли още софийски отборчета за вкарване в елита.Цирка с уредени мачове между шопската петица ще е пълен.Жалко за българския футбол 

Браво, Академик играе цял сезон фейърплей - заслужено влизат в А група а колко ще останат там - не му мислете много, освен ако не сте от ръководството...
За Несебър какво да се каже - Василев губи вече втори бараж, малко учудващо за мен, защото знам че е много опитен в турнирните мачове...
Преди мача точно това си мислех - според мен софийските отбори + тези от западна България със сигурност ще искат Академик да влезе в А група, защото така чисто финансово погледнато си спестяват едно ходене на много километли в обратната посока на България....
За Миньор, Монтана и Пирин примерно е много по добре да гостуват в София, отколкото в Несебър.....Предполагам че Академик ще заявят някой от софийските стадиони които ще имат лиценз за новия сезон....
Разбира се, обратното важи за морските отбори, които вероятно стискаха палци за Несебър, за да не бият път и 5-ти път до София....
Но това са само едни сметки а на терена по-добрия заслужено победи и взе последното място в А група за догодина
Още веднъж честито, дано направят отбор, който да остане по-дълго в елита....

За Несебър какво да се каже - Василев губи вече втори бараж, малко учудващо за мен, защото знам че е много опитен в турнирните мачове...

Преди мача точно това си мислех - според мен софийските отбори + тези от западна България със сигурност ще искат Академик да влезе в А група, защото така чисто финансово погледнато си спестяват едно ходене на много километли в обратната посока на България....
За Миньор, Монтана и Пирин примерно е много по добре да гостуват в София, отколкото в Несебър.....Предполагам че Академик ще заявят някой от софийските стадиони които ще имат лиценз за новия сезон....
Разбира се, обратното важи за морските отбори, които вероятно стискаха палци за Несебър, за да не бият път и 5-ти път до София....
Но това са само едни сметки а на терена по-добрия заслужено победи и взе последното място в А група за догодина

Още веднъж честито, дано направят отбор, който да остане по-дълго в елита....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Sole написа:Да Ви е честита новата шопска лига! Има ли още софийски отборчета за вкарване в елита.Цирка с уредени мачове между шопската петица ще е пълен.Жалко за българския футбол
Кое е уреденото, че днес съдията не изгони футболист на Несебър ли?
С влизането на Академик цирка относно кой къде да играе ще стане още по-голям в София.
Академик казват националния
ЦСКА - националния
Локо Сф - националния
Кашата ще е тотална
Последна промяна от Dust на 23 май 2010 19:46, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Да им е честито влизането в А група. Пълен кръводарител за софийските отбори , но не само за тях. Ще си спечелят някой лев от тото мачове и догодина там от където дойдоха. Всичко друго е мечти, а те са безплатни .
FCH написа:И дано вратарят се възстанови, че много лошо прозвучаха фактите около фрактурата!
Видя ли каква му беше снимката на крака, която е показаха по ринга още по време на мача? Нещо подобно на снимката на Рамзи

ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
Sole написа:Да Ви е честита новата шопска лига! Има ли още софийски отборчета за вкарване в елита.Цирка с уредени мачове между шопската петица ще е пълен.Жалко за българския футбол
Имаше още два софийски отбора единия е Септември,а на другия не мога да се сетя мето.И двата играят в аматьорските дивизии.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Академик са много смешен отбор и ако не направят добра селекция,могат още от сега да се върнат в Б група.
Върни се в “Футбол - България”