Вярвате ли на това?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Вярвате ли на това?
Лично аз не вярвам на това. Иначе е факт, че Сираков и компания са вредни за националния.
YA GUNNERS YA
Когато Сираков беше в Левски, отбора мачкаше в Европа. А за мен е важно това. Що се отнася до националния, то той сега е зле, но и без Наско пак беше така. Там нещата са по различни.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
crap написа:Лично аз не вярвам на това. Иначе е факт, че Сираков и компания са вредни за националния.
Може би има голяма доза истина.Но и аз съм убеден,че Сираков и компания са много вредни за националния.
Само Черно море.
СВОБОДЕН написа:Когато Сираков беше в Левски, отбора мачкаше в Европа. А за мен е важно това. Що се отнася до националния, то той сега е зле, но и без Наско пак беше така. Там нещата са по различни.

БАТТЯНА написа:red_guy написа:Хич не ми дреме дали Бербатов ще играе или не в националния и защо се е отказал от него.
ей от такива като тебе сме на това положение-в държавата и в спорта
Явно не ти харесва мнение различно от твоето. Ти какво си дал в частност на спорта ?
Ха ха ха ха ха
Абе хора, то Ман Ю цяло лято обикаля Индия, Малайзия и разните му там оствови в демонстративни мачове и футболистите не вземат и цент за това, защото Съра го води като ПОДГОТОВКА за сезона. Ай стига се е оплаквал Звездолинчо , че космите му пречели.
Лечков да не би да го критикува неоснователно. Звездолинчо не вкарва голове в националния, играе слабо .... Лечков има пълното основение да го критикува, защото е национален герой във футбола. Пича си вкара гол на Германия и ни класира на полуфинал на световното 94 год. Звездолинчо къде ни е класирал ? Само на финала на турнира "Майната Ви!"
Сираков , Костадинов, Б.Михайлов също могат да критикуват Звездолинчо колкото си искат, защото хората класираха отбора на европийски и свитовни финали и там бяхме стралищите. Тия същите национални герои играха финали на световното 1986 год. в Мексико / 1:1 с Италия/ , Световното в САЩ 94, Евро 98 .... Тия същите пичове от БФС имат вкарани голове на Аржентина, Италия, Германия, Франция и то не в приятелски мачове а на финали и квалификации. Кукла Барби какво има .... голове срещу Андора, Малта, Лихтенщайн ....
Абе хора, то Ман Ю цяло лято обикаля Индия, Малайзия и разните му там оствови в демонстративни мачове и футболистите не вземат и цент за това, защото Съра го води като ПОДГОТОВКА за сезона. Ай стига се е оплаквал Звездолинчо , че космите му пречели.
Лечков да не би да го критикува неоснователно. Звездолинчо не вкарва голове в националния, играе слабо .... Лечков има пълното основение да го критикува, защото е национален герой във футбола. Пича си вкара гол на Германия и ни класира на полуфинал на световното 94 год. Звездолинчо къде ни е класирал ? Само на финала на турнира "Майната Ви!"

Сираков , Костадинов, Б.Михайлов също могат да критикуват Звездолинчо колкото си искат, защото хората класираха отбора на европийски и свитовни финали и там бяхме стралищите. Тия същите национални герои играха финали на световното 1986 год. в Мексико / 1:1 с Италия/ , Световното в САЩ 94, Евро 98 .... Тия същите пичове от БФС имат вкарани голове на Аржентина, Италия, Германия, Франция и то не в приятелски мачове а на финали и квалификации. Кукла Барби какво има .... голове срещу Андора, Малта, Лихтенщайн ....
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
Върни се в “Футбол - България”