Ще даде ли БФС лиценз на някой от 4-те отбора за купата?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ще даде ли БФС лиценз на някой от 4-те отбора за купата?

Мнениеот POPCORN » 14 апр 2010 10:27

acmilan написа:
4oKuTo написа:Мисля, че инфпормацията е провокация и поне лицензът за Берое е сигурен. Отборът изчисти почти всички дългове в последните месеци. ЦСКА дължи много повече.

Явно на някои много ми се иска четвъртото място да дава място в Лига Европа,че ако вземе Славия да стане трети,няма да имаме "гранд" в Европа :mrgreen:

гледай сега не обръщай в темата кой на какво му се иска.Говорим за Берое.След малко ще се включат 4-5 човека и ще почнете пак да се храните!Славия няма как да е на трето просто имат много тежки мачове.Да не говорим ,че днеска ще загубят сигурно!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
stoyan_17
Контакти:

Мнениеот stoyan_17 » 14 апр 2010 10:28

aide_morqci написа:
modor написа:По добре на никoй да не дадът лиценз.Така май ще е най-добре за всички :lol:

Аз честно да то кажа съм за нулева година и да се направи една чистка на целия ни БГ футол.На есен инае ни чака ужасен срам в европа с така наречените ни грандове.

Едва ли щеше да разсъждаваш така ако имахте някакви шансове за Лига Европа. :mrgreen:
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 апр 2010 10:41

Popcorn,като казвам някой,имам предвид медиите,които са написали тази "новина" и знаем към кои отбори са приближени.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 14 апр 2010 10:43

Само като видите,че в 7-28 часа сутринта е написана новината и може да си направите сметка колко е вярна.Значи поне час им тряабва да я напишат и качат на сайта и излиза че са я научили околко 6, 6-30 часа-смешна работа.Просто искат да създадат напржение преди мача,защото виждат накъде отиват нещата.Левски и Цска като искат да играят в Европа да си го заслужат на терена,а не все с такива задкулисни игри,то затова вече никой не ходи по стадионите.Да залагат на собствени кадри на които им пука за отбора и емблемата,а не да ми взимат недоказани лигльовци които само се разхождат по терена и ги мързи да играят.Левски и Цска сами са си виновни за това положение,а Берое доказа че заслужава повече от тях да вземат купата и да играят в Европа и го направиха почти без пари,без да си вадят джобовете и да мрънкат като им се забави 1 заплата,без чуждестранни футболисти и без президент мутра.Просто нека всичко да е честно и като искаш в Европа извоювай си го на терена,покажи желание и труд ,а не чакай наготово.

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 14 апр 2010 11:04

Гръцкият премиер предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с антикризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България: Нима каза той вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите вие искате да получавате пенсии от по 50 -100 евро вместо сегашните 600 -700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате да живеете като в лунно бунище защото точно на това прилича България с нейните дупки и боклуци, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Аз знам, че ние винаги сме били по-цивилизована нация от нашите северни съседи и винаги сме успявали да се обединим в трудни моменти. Затова и сега съм убеден, че в този труден момент ще застанем един до друг, ще прежалим трийсетте процента от допълнителните възнаграждения, които получаваме и след няколко години, ще можем отново да се наредим сред страните с най-добър жизнен стандарт, докато българите ще си останат на положението в което са и сега. Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Но намират ли там там спасение? Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 14 апр 2010 11:19

garfild8 написа:Кой ще даде лиценз на някой от полуфиналистите?Никой.Сега се е паднал идеалния момент,да се пробута 4-я в А група,като мечтата на БФС е,това да е Левски.

И защо все Левски ти е виновен ?
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 14 апр 2010 11:28

аве те не знаят дали ще им,ат пари да започнат другото първество вие говорите за европа ми нито един от тия отбори неможе да докаже някакви приходи нито един няма спонсор или нещо елеметарно ето затова няма да им дадът лиценз
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 14 апр 2010 11:30

На мен пък ми е чудно, с какво чорбата заслужава повече лиценз от Берое? С милионите дългове, с порутеният си стадион и с футболисти пияници и арестанти!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 14 апр 2010 11:34

asenkolev написа:На мен пък ми е чудно, с какво чорбата заслужава повече лиценз от Берое? С милионите дългове, с порутеният си стадион и с футболисти пияници и арестанти!

а ти откаде знаеш кои колко дългове има ? и на такива филосови като тебе и на всички всезнаиковци сметнете едно за тая година само от продажба на билети ЦСКА има приход от над един милион лева толкова колкото е бюджета на берое и чавдар етро поле 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 14 апр 2010 11:58

А ти знаеш ли,че Берое има два пъти повече приходи от публика,в сравнение с ЦСКА,и че заплатите на беройи са с 15 пъти по малки от вашите,че Берое не плаща за стадиона и базата нито един лев,че не плаща транспорт,защото всичко това се поема от общината.Берое не плаща на мениджъри и не го съдят за неизплащане на комисионни за милиони левове.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Футбол - България”