Посещаемост на футболна среща в Русе

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bluepower12
Контакти:

Re: Посещаемост

Мнениеот bluepower12 » 23 мар 2010 01:10

_RoKi_ написа:
pumpo написа:!
Въобще не ми разправай вариант за група над 10 отбора,това е възможно най-лошия вариант...

Иначе отново поздравления,че подкрепихте отбора си...Това са истинските фенове :!:
Напротив !!! ... 16 отбора като има ХУБАВИ стадиони и ГАРАНЦИЯ ФИНАНСОВА !!!
иНАЧЕ ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА ниви ... и като някой направи точки за да свърже двата края ще ПРОДАВА МАЧове ... за този момент 10 отбора е Задължително :

Левски
ЦСКА
Славия
Локо Сф
Литекс
Берое
Черно Море
Черноморец
Минъор
Пирин ....

Един изпада ... и влиза 1 - ако отговаря за А ГРУПА !!! т.е. стадион лицензиран от УЕФА !!!

Опасен чар
Контакти:

Re: Посещаемост на футболна среща в Русе

Мнениеот Опасен чар » 23 мар 2010 01:12

Е тия къде ги изброи сигурно имат стадиони лицензирани от УЕФА? :lol:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 мар 2010 01:16

bluepower12 написа:
_RoKi_ написа:
pumpo написа:!
Въобще не ми разправай вариант за група над 10 отбора,това е възможно най-лошия вариант...

Иначе отново поздравления,че подкрепихте отбора си...Това са истинските фенове :!:
Напротив !!! ... 16 отбора като има ХУБАВИ стадиони и ГАРАНЦИЯ ФИНАНСОВА !!!
иНАЧЕ ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА ниви ... и като някой направи точки за да свърже двата края ще ПРОДАВА МАЧове ... за този момент 10 отбора е Задължително :

Левски
ЦСКА
Славия
Локо Сф
Литекс
Берое
Черно Море
Черноморец
Минъор
Пирин ....

Един изпада ... и влиза 1 - ако отговаря за А ГРУПА !!! т.е. стадион лицензиран от УЕФА !!!
И айде изброй ми още 6 отбора....И,ако включвам Миньор в тази бройка,аз спирам да споря,само ще ти кажа да видиш последния им домакински мач 8-)

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 23 мар 2010 01:18

А група с 10 отбора ще убие футбола в България!
Но мисля ,че темата е посещаемост ;)

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 23 мар 2010 01:28

Този, който каза, че Черноморец няма посещаемост доста греши. Сега с тези 2-3 домакинства в Сливен сериозно ще паднем, но есента бяхме в първите 6-7. Да не говорим, че с това осветление само се преебаваме и така повечето мачове ни бяха в петък и понеделник. Аз смятам, че 1000-2000-3000 посещаемост за нормален мач е горе-долу за българските стандарти е добре, колкото и жалко да звучи.

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 23 мар 2010 01:40

Като влезнете в А група ще се постараят да падне. В Зара 2/3 от домакинските мачове този сезон са в делничен ден, а досега отбора е на 2-ро място по посещаемост.

Русе, подобно на Стара Загора е способен да пълни трибуните и заради това ви пожелавам да дойдете в А група и никога повече в Б! Отбори които имат публика, имат бъдеще.
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 23 мар 2010 02:29

pumpo написа:
maximalniq написа:
Cherven_poboinik написа:Затова трябва отбори като Дунав , Спартак Вн , Нефтохимик , Добруджа ,Локо Горна да са в А група за сметка на отбори като Своге , Мездра , Сливен , Монтана ....

Да,но само с публика не става... От малък си мечтая за двубой между Добруджа - Левски,но милата ни кметица я боли трибуквието за футбола в Добрич.

Тя трибуквие ли има :) не е ли нейното с 5 букви :) :) :) :lol: :lol: :lol:

Имам предвид г*з ,не х*й :) .Ех тази цензура,само ни обърква... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 23 мар 2010 06:54

Хубави стадиони+качествени отбори в големите градове ще довде до пълни отбори.На сегашния фон изглеждат кощунствени стадиони над 15000 места.Но ако стадионите са с добри условия,ще има и по голяма посещаемост.За стадиона който /уж/ се строи във Варна-капацитет 30000 си мисля че ще го пълним.Говорил съм с много приятели които не стъпват на Тича.Те се кълнат че на новия стадион ще идват заради условията.Това са хора които си вадят хляба в чужбина и знаят какво е да си на хубав мач когато се играе на добър стадион.Така че не са грандомански тези мечти.Просто футбола ни е ударил дъното и затова не ходят хора.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Kerer_777
Контакти:

Мнениеот Kerer_777 » 23 мар 2010 06:57

20 години без А група за Дунав е много зле за Русе.но ако влязат стадиона ще е пълен градския

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 23 мар 2010 07:17

То един стадион. Комунистическа руина.
Седалки без облегалки. Иначе има лекоатлетическа писта с осем коридора. :|
И таблото много яко.

Върни се в “Футбол - България”