Д.Бербатов : Friends and Supporters

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Д.Бербатов : Friends and Supporters

Мнениеот cska_90 » 16 мар 2010 22:51

Абе самия факт че всеки ден има по 23182371289371093 теми за Бербатов е КРАСНОРЕЧИВ!! За слабите и посредствени футболисти/хора никой не се сеща и пише нали???
Изображение

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 16 мар 2010 22:53

bako написа:
veseo написа:Нечовешка наглост и надменност, тоя човек тотално се самозабрави кой е...

За себе си ли говориш...????

явно за себе си :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 16 мар 2010 23:22

Този човек много добре знае кой. Той е единственото заглавие в чуждите вестници, което не е за курви, мутри, убийства, корупция и т.н... Браво на него и какви очи има някой да го критикува някой, аз не знам.

Бербо е малкото имиджово ни злато, като за пред света!
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 16 мар 2010 23:28

Аз не мога да разбера тези нискодлънни мозъци, които смятат че един човек трябва да прави само едно - ако е футболист - да рита, ако е шофЬор - да псува, ако е батков- да има мустак. Нима забравяме че тези наши самоизлюпили се журналистчета, особено от спортните издания са били също спортисти некакви , само че некадърни, както и в писанията си. Така че опа, внимавайте , който може да играе брилянтен футбол, може и брилянтно да прави и други неща. А за некадарниците им остава само ...тяхното некадърие ...

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 17 мар 2010 04:55

За мен това е смешно и си показва комплексите.Това го няма никъде по света...футболист да се прави на философ и да дава обяснения тип романи в някакъв блог.Като не му харесват медийте , да не говори с тях, както Стилян направи.Като не му харесват тези,които му критикуват играта , да играе добре , ще ги намали драстично - ето аз например не съм казал дума от 6 мача за него , защото демонстира формата, която трябва да демонстрира...И да запомни, винеги ще има такива, които няма да го харесват - тях да ги подминава ,а не да пише за тях....и видях, че някой по-рано ми е сравнил неговите писания с биографий на футболисти - няма нищо обощо това....2те неща са тотално различни , не казвам, че не трябва да пише , прсото това, което пише е смешно.Не го сравнявайте и с писания от социални мрежи...Както и да е... аз лично се съмнявам и по-скоро се надявам, че не ги пише тези неща той , но ако не е той, то значи е някой нает от него , което също не е хич хубаво , поне според мен.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 мар 2010 09:52

Само с три мнения, публикувани в блога си Димитър Бербатов направи за българския футбол толкова, колкото една медия се опитваше цял месец... Кратко и ясно показа къде е един от основните проблеми и го нарече със собственото му име ХЕЙТЪРСТВО. Докато не разберем, че с омраза и плюене по това което се опитват някои хора да правят няма да има напредък няма да се оправим...
Докато не вдъхнем вяра и самочувствие в младите футболисти те ще си бъдат същите мижави момчета без мечти и бъдеще...
И накрая докато не осъзнаем че дори и да се занимаваш с футбол интелектът ти трябва да е на високо ниво ще виждаме същите жалки опити на много много футболисти и треньори да говорят и правят качествен продукт...
Та Бербо си го каза с други много по-интелигентни думи "Който ме уважава - уважава, който не - да ду... ;) НЕ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 17 мар 2010 10:04

[offtopic]кой ми е изтрил поста за левата китара? :twisted:[/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 мар 2010 10:44

Забелязвате ли,кои роптаят срещу Бербо?Тези които се припознават в критиците му,на които Бербо им казва точно,какво мисли.Правилна е поговорката,че истината боли.
Само Черно море.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 мар 2010 12:40

Що се пускат теми относно "блоговете" на Бербатов ?
Лесно можем да се досетим ( от първият му - уж от него опит )...какво става в тия теми !
Колкото до поредните "мисли" на Митко ....и аз както някой посочи по долу - не вярвам той да ги драска тия неща !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 мар 2010 05:37

Linky написа:За мен това е смешно и си показва комплексите.Това го няма никъде по света...футболист да се прави на философ и да дава обяснения тип романи в някакъв блог.Като не му харесват медийте , да не говори с тях, както Стилян направи.Като не му харесват тези,които му критикуват играта , да играе добре , ще ги намали драстично - ето аз например не съм казал дума от 6 мача за него , защото демонстира формата, която трябва да демонстрира...И да запомни, винеги ще има такива, които няма да го харесват - тях да ги подминава ,а не да пише за тях....и видях, че някой по-рано ми е сравнил неговите писания с биографий на футболисти - няма нищо обощо това....2те неща са тотално различни , не казвам, че не трябва да пише , прсото това, което пише е смешно.Не го сравнявайте и с писания от социални мрежи...Както и да е... аз лично се съмнявам и по-скоро се надявам, че не ги пише тези неща той , но ако не е той, то значи е някой нает от него , което също не е хич хубаво , поне според мен.

аз бях със сравнението с автобиографията. (но не съм ТИ сравнявал нищо на теб)
за първи път разбирам, че имало определен начин да отразяваш мнението си за живота ти (да разбирам ли, че и на Ботев стихотворенията не ни разказват за живота му... и те не са автобиография да го е.а)... айде сега кажи:"каре пък го сравни с Ботев" - нарича се аналогия (тва в някой учебник ли го пише как точно трябва да изразяваш мислите си??? в каква форма? и т.н.) Бербо има нужда да каже нещо и го прави, други имат нужда да го прочетат... жалко, че трети имат нужда да правят злобни коментари.
и аз пак казвам това е писано от бербатов, ако сте чули някое негово интервю. ще знаете, че много от нещата се препокриват.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”