Слаби, Жалки...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Слаби, Жалки...

Мнениеот hlucho » 15 окт 2008 20:44

kanariheto написа:
hlucho написа:Трагедията е пълна! Разнасят фланелката все едно са на ревю! Първо голово положение в 43 мин. Жалки сме за съжаление! Даже и да победим, ще се удължи агонията ни! Трябват радикални промени! Пламенчо да си ходи в Севлиево и да се снрие там!
И като си отиде в Севлиево кои ще доиде.Гледам има опашка отмераклии да водят Бг. :?:

Крал Ото, как се съгласи да бъде треньор на малаките, Купер, как стана селекционер на мустакатите кавказци, а преди това и Топмьолер - с пари! А със сигурност турскосиньото БФС има пари! Ма тогава ще секнат далаверите на Таневци и ко.!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 15 окт 2008 20:46

Според мен Томов ( Сашо Апашо) е платил на Пламен Марков за това Иван Иванов да играе в днескашния мач, за да може през зимата да го продаде! При положение, че има много по-опитен играч като Станислав Ангелов тои го остава резерва за сметка на Иван Иванов :o Така е нашата страна е пълна мафия!!!
Последна промяна от СинТерор на 15 окт 2008 20:48, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 15 окт 2008 20:47

добре че е ГОШКО вратарчето
Батков вън!

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 15 окт 2008 20:47

hlucho написа:
kanariheto написа:
hlucho написа:Трагедията е пълна! Разнасят фланелката все едно са на ревю! Първо голово положение в 43 мин. Жалки сме за съжаление! Даже и да победим, ще се удължи агонията ни! Трябват радикални промени! Пламенчо да си ходи в Севлиево и да се снрие там!
И като си отиде в Севлиево кои ще доиде.Гледам има опашка отмераклии да водят Бг. :?:

Крал Ото, как се съгласи да бъде треньор на малаките, Купер, как стана селекционер на мустакатите кавказци, а преди това и Топмьолер - с пари! А със сигурност турскосиньото БФС има пари! Ма тогава ще секнат далаверите на Таневци и ко.!

Ей боклук, мишките Пламен Марков по прякор Големия Мишок и Любо Пенев по Прякор Супата на кой клуб са протежета бе да ти еба червената кюрдска майка?
От утре съм локомотивец!

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 15 окт 2008 20:50

los7 написа:
Ей боклук, мишките Пламен Марков по прякор Големия Мишок и Любо Пенев по Прякор Супата на кой клуб са протежета бе да ти еба червената кюрдска майка?
[/quote]

Нали не играят ЦСКА и Левски или нещо съм изпуснал. ПРосто само вижте какви ги пишете -
Да играят зле, но да си ги мерите едва ли е най-точното време
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 окт 2008 20:51

Абе я верно се успокойте ! И аз се дразня,че играем трагично,но играе БЪЛГАРИЯ,не Левски и цска !!! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СМЕ ЗАЕДНО ! Дано поне чудото стане и вкараме гол !
Изображение

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 15 окт 2008 20:53

los7 написа:Кво ми реве за "турскосиньо" бфс като националния се ръководи от безхаберни свински курви!

Човек спри да се излагаш, защото цялата ни държава е умряла! Какво останало за футбола ни...

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 15 окт 2008 20:54

Единствените които се излагат са в Тбилиси и са се маскирали като националния ми отбор.
От утре съм локомотивец!

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 15 окт 2008 20:54

Никога няма да се оправят нещата докато има тия дивотии. Тия в Грузия не ги чувам да си скандират отборите или да ОСВИРКВАТ ХИМНА. Ние не се уважаваме, как другите да го правят
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

tomovata_ko4ina
Контакти:

Мнениеот tomovata_ko4ina » 15 окт 2008 20:56

ще ги излъжем ,но защо ни е ,като сме трагични.

Върни се в “Футбол - България”