Какво мисли Бербатов за критиците си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Какво мисли Бербатов за критиците си

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 мар 2010 22:35

kartago написа:Разбира се, всеки има право на мнение, нали и аз това правя! Аз пък му пожелавам още дълги години да облича екипа на националния отбор и да ни радва! И все така да не обрЪща внимание на дребните душици!!!..............

Абе Петьо, с какво точно ни радва? С надменното си отношение, скатаването си в 90% от мачовете, мрънкането пред камерите, обвиняването на съотборници за провалите на тоя жалък отбор...с какво?!? :roll: не те разбирам, честно ти казвам! :roll: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 08 мар 2010 22:41

Тва или не го е писал той или някой друг му го е измислил...Да хвърля лентата и да се маха.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 мар 2010 22:42

На всички хубостници, дето се изказват колко са обидени от това изявление на Бербатов ще кажа само едно - много даже закъсня с него. Ако бях аз досега да ви бях теглил майните на всичките. Защото сте едни хейтъри, нищо повече. Хейтъри бяхте и на Ицо докато беше футболист, хейтъри се на Бербатов, хейтъри ще сте и на всеки друг преуспял само защото вие не сте на негово място. Разхождал бил националната фланелка, ами идете вие я разхождайте и вкарайте 48 гола, а! Или пък можете да сложите любимия ви Гонзо, той пък може и до 78 да добута бройката. Колко ли други българи са играли в Барса и Ман. Юнайтед, а може би съм пропуснал? Трима са футболистите, които нямате право да коментирате, защото нямат аналог в българския футбол - Ицо Стоичков, защото е единствения българин спечелил КЕШ, Емо Костадинов, защото е единствения българин вкарал гол на финал на ЕКТ и Митко Бербатов, защото е рекордьор по голове в националния отбор. И не на последно място тези футболисти играха или играят за Барса, Байерн и Ман. Юнайтед. Няма какво повече да ви кажа!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 08 мар 2010 22:42

kartago написа:Разбира се, всеки има право на мнение, нали и аз това правя! Аз пък му пожелавам още дълги години да облича екипа на националния отбор и да ни радва! И все така да не обрЪща внимание на дребните душици!!!..............

Абе Петьо, с какво точно ни радва? С надменното си отношение, скатаването си в 90% от мачовете, мрънкането пред камерите, обвиняването на съотборници за провалите на тоя жалък отбор...с какво?!? :roll: не те разбирам, честно ти казвам! :roll: ;)

Ами хайде да ти задам обратния въпрос, хайде покажи ми кой от националния толкова те зарадва, имам чувството,че само Бербатов е виновен за всичко!
Последна промяна от Обичам Батков на 08 мар 2010 22:44, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 мар 2010 22:42

Само заради нещата които прави извън футбола в България, никога няма да тръгна да го осмивам и да злобея по негов адрес.
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 мар 2010 22:46

Обичам Батков написа:

Ами хайде да ти задам обратния въпрос, хайде покажи ми кой от националния толкова те зарадва, имам чувството,че само Бербатов е виновен за всичко!

Мен ме радва Мартин Петров например,защо поне веднЪж Бербатов не показа неговото желание за игра в националния отбор,поне веднЪж!?!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 мар 2010 22:47

Обичам Батков написа:kartago написа:Разбира се, всеки има право на мнение, нали и аз това правя! Аз пък му пожелавам още дълги години да облича екипа на националния отбор и да ни радва! И все така да не обрЪща внимание на дребните душици!!!..............

Иванков! Стилиан Петров! Марто Петров само да ти припомня че си даде здравето за България, игра с тежка контузия срещу Грузия! Има хора с топки все пак в тоя отбор! :idea: не са много, но ги има! Благо също показва израстване, последния мач не беше на ниво, но има напредък и при него! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 08 мар 2010 22:49

mistreated написа:На всички хубостници, дето се изказват колко са обидени от това изявление на Бербатов ще кажа само едно - много даже закъсня с него. Ако бях аз досега да ви бях теглил майните на всичките. Защото сте едни хейтъри, нищо повече. Хейтъри бяхте и на Ицо докато беше футболист, хейтъри се на Бербатов, хейтъри ще сте и на всеки друг преуспял само защото вие не сте на негово място. Разхождал бил националната фланелка, ами идете вие я разхождайте и вкарайте 48 гола, а! Или пък можете да сложите любимия ви Гонзо, той пък може и до 78 да добута бройката. Колко ли други българи са играли в Барса и Ман. Юнайтед, а може би съм пропуснал? Трима са футболистите, които нямате право да коментирате, защото нямат аналог в българския футбол - Ицо Стоичков, защото е единствения българин спечелил КЕШ, Емо Костадинов, защото е единствения българин вкарал гол на финал на ЕКТ и Митко Бербатов, защото е рекордьор по голове в националния отбор. И не на последно място тези футболисти играха или играят за Барса, Байерн и Ман. Юнайтед. Няма какво повече да ви кажа!

Именно.
Още едно нещо ми прави впечатление във всяка една подобна тема за Бербатов. Всички, които го плюят, коментират главно някакви емоции като ученички с разбити сърца - как играл без сърце, как бил надменен и прочие.
А хората, които го ценят, говорят с ФАКТИ и статистика.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 08 мар 2010 22:49

Гадно племе сме!Едно свестно нещо имаме и ние го плюем!Омразата е голямо нещо!!!!От такива като вас дет го плюят ме е срам да се нареча Българин...МИШОЦИ ЗАВИСТЛИВИ
п.п. Ако бях на негово място,мноооого одавна да се бех махнал от националния(все пак имаме толкова много добри нападатели) и да си цъкам в Англия,без да ми пука за нищо!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 мар 2010 22:50

niki87 написа:

Можеш ли да ми кажеш с какво ни е зарадвал последните 4 квалификации,защото ако теб те радват голове срещу Малта,Беларус и Андора,мен това не ме грее.

Ама много сте ми интересни, честна дума! А, ако той не беше вкарал и тези голове, тогава какво правим, а?....... Не разбрахте, че няма "маловажни голове", щом са за България, всичките са ама МНОГО ВАЖНИ!!!.................. Марти, повярвай ми, нямаме такъв играч, щом и цяла Англия ( родината на футбола ) постоянно пише за него, а не за Кривя, Правия, знайни и не знайни "звезди"......, мисля, че разбирам от футбол и го казвам с ръка на сърцето, нямаме такъв като него. А Никито, ако не го мЪрзи, да поразгледа повече, например, кога и срещу кого вкарва първия си гол, където пак глътвахме вода и се играеше само на нашата врата, и на кого вкарва този гол!... А Милен е много прав, какво прави и извън футбола, и се замислете, дори и да сте имали възможност, дали сте направили и 0,001 % от това..........щото може и да не го прави, нали?! Както много други........

Върни се в “Футбол - България”