niki87 написа:kartago написа:Разбира се, всеки има право на мнение, нали и аз това правя! Аз пък му пожелавам още дълги години да облича екипа на националния отбор и да ни радва! И все така да не обрЪща внимание на дребните душици!!!..............
Можеш ли да ми кажеш с какво ни е зарадвал последните 4 квалификации,защото ако теб те радват голове срещу Малта,Беларус и Андора,мен това не ме грее.
Ама много сте ми интересни, честна дума! А, ако той не беше вкарал и тези голове, тогава какво правим, а?....... Не разбрахте, че няма "маловажни голове", щом са за България, всичките са ама МНОГО ВАЖНИ!!!.................. Марти, повярвай ми, нямаме такъв играч, щом и цяла Англия ( родината на футбола ) постоянно пише за него, а не за Кривя, Правия, знайни и не знайни "звезди"......, мисля, че разбирам от футбол и го казвам с ръка на сърцето, нямаме такъв като него. А Никито, ако не го мЪрзи, да поразгледа повече, например, кога и срещу кого вкарва първия си гол, където пак глътвахме вода и се играеше само на нашата врата, и на кого вкарва този гол!... А Милен е много прав, какво прави и извън футбола, и се замислете, дори и да сте имали възможност, дали сте направили и 0,001 % от това..........щото може и да не го прави, нали?! Както много други........