Къде си български журналисте,къде си БФС????

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Къде си български журналисте,къде си БФС????

Мнениеот Бижутера » 18 фев 2010 18:00

не ми изнасяй лекции, аз го казах това с такава ирония, че няма накъде :lol: :)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

joro65
Контакти:

Re: Къде си български журналисте,къде си БФС????

Мнениеот joro65 » 18 фев 2010 21:17

pomiqrat написа:
joro65 написа:На много места в интернет бе показано маймуснкото поведение на Вили Вуцов на една контрола в Турция,но така и никъде и от нито един журналист не бе коментирано то!А това е една от причините футбола ни да е на това равнище!Та той си го позволява в мач без никакво значение и в друга държава,представете си какви ще са му реакциите в мач от първенството.Та нали само преди няколко дни дебелогъзестия му началник се жалваше колко много е направил за футбола и колко много деца тренират и възпитават при тях.Ако ги възпитават на този род държане-мерси........а после се чудят и защо държавата не помага!!!!А къде е родната футболна централа????Все някой някога попрочита някой сайт или вестник и е видял просташкото държане на този олигофрен.На секундата би трябвало дисциплинарната комисия да се самосезира и този човек да бъде изхвърлен от футбола за няколко години.Така се прави в белите държави,където футбола е бизнес и средство за възпитание на младите хора.Тук е нито едното,нито другото май :(

Коментираха го и дори го показаха по спортните новини. Можеш сега да се извиниш.

Не съм гледал коментарите,нонякой по-горе спомена ,че са го определили,като шоу и дори са се смяли!!!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”