Университатя (Крайова) купи Валентин Илиев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Университатя (Крайова) купи Валентин Илиев

Мнениеот PFC Litex » 11 фев 2010 21:53

THE G.A.M.E написа:Толкова ли са по добре......и по силни румънците от нас ?

Не само, а имат и повече пари.
Иначе Крайова са на 14-то място от 18 отбора.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 фев 2010 22:11

Еми като иска там-да ходи сега-няма да ревем за него я!!!!
Изображение

venom

Мнениеот venom » 11 фев 2010 22:25

Вместо да си го вземем за партньор на Митрески, ние държим пияницата Иванов и непостоянния в изявите си отдавна изчерпал се Котев. В България този състав може да ни свърши работа, обаче не виждам как ще атакуваме ШЛ. :|

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 11 фев 2010 22:36

Kolec написа:Много разочарован останах като разбрах, мислех го за един от нас, а се оказа продажно псе, да отива при мамалигарите, и повече да не поглежда нищо червено.. бахти бастуна.. развали ми вечерта..

Ами и аз го исках , защото е добър..... Ама виж избра тези 40 000 ....иска мангизи човека ,това е :( Виж как е хванал шалчето и си представя как ще се угруха с парички в сметката си ,докато отборът му се бори за спасяване ;)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

venom

Мнениеот venom » 11 фев 2010 22:40

Бижутера написа:
venom написа:Вместо да си го вземем за партньор на Митрески, ние държим пияницата Иванов и непостоянния в изявите си отдавна изчерпал се Котев. В България този състав може да ни свърши работа, обаче не виждам как ще атакуваме ШЛ. :|

е нали иванов ше го продавате в украйна, котев също едва ли ще играе повече в цска...

Така пък излиза, че оставаме без защита. :lol: Този Бранеков за мен не е играч, Апостол Попов направи няколко добри мача, обаче ако някой се контузи ще трябва пак да преквалифицираме я Коста Стоянов, я Виданов.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 фев 2010 22:45

голяма работа.да си играе там и никой да не го забелязва.румънският футбол може да е с класа над нашия обаче такива отбори няма как да играят в Европа като на Илиев!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 фев 2010 22:50

Жалко! Но е, прав човека, исмаме те, не те искаме. Никакъв професионализъм, само защото сърцето му е червено и е възпитан, няма да го каже. Почват ядовете пак, карай ся, такъв е живота,иначе няма да е интересно! :)
П.С. Стига с тая омраза, все пак е една игра!
Последна промяна от dreben23 на 11 фев 2010 22:53, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 фев 2010 22:52

aloha^guy написа:
delqnski47 написа:Ако искате да не си имате проблеми с модераторите,то пишете всичко свързано с ТРАНСФЕР или ЕВЕНТУАЛЕН ТРАНСФЕР и този ТРАНСФЕР да е свързан пък с ЦСКА,пишете в тема ''ТРАНСФЕРИ'' :!: Аз нито измислям глупавите правила във този форум,нито нищо!И аз не обичам последния коментар от някоя моя тема да е:Нарушена точка 5,алинея 4,ред 13,изречение 2!Все едно сме в казармата!Голям праз като нарушим един път някое правило,то те модераторите са безгрешни и не нарушават правилата...
Но да не коментирам повече да не си навлека на някой нервите!

Е сега като са затваряли твои теми ,дай да затворим и тази. Аз не смятам ,че е необходимо да се затваря,тъй като Лакомията си избра мангизите и отиде в Румъния , а и ние имаме много защитници. А ако модераторите решат- ще си я затворят.Просто недей дава такива несмислени предложения с аленея,ред , точка.....
Няма смисъл ,тука си пишем всички - кому е необходимо да влиза и да се ровим в нашия форум.Виж ,че тази тема е излязла на първо място като напишеш форум.гонг.бг ....И всеки влиза и чете ,а иначе никой,НИКОЙ няма да знае за Вальо,ОСВЕН ако не влезе и не прочете 8-)

Аз просто казвам,нищо друго!
А и на мен не ми харесва всичко да е гъчкано в една тема!Просто ви предупреждавам какво би могло да стане с тази тема!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 11 фев 2010 22:53

Мамата им мамалигарска,откъде и тия извадиха пари за В.Илиев.Жалко,ставаше за ЦСКА но ще се оправяме и без него. :evil: :evil:
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 фев 2010 23:02

Палете свещи да не се контузва Митрески, че тогава става лошо.
Иначе треньор на Крайова е Еуген Трика и той много добре знае качествата на Вальо, а относно парите ако някой от вас все още вярват, че е искал подобна заплата е хубаво да спрат да четат жълтата преса в България.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”