Време ли е Бербатов да си го върне на надменната Англия?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Време ли е Бербатов да си го върне на надменната Англия?
Какво толкоз е дал , че да си го връща.
-
nqkoisitam
- Контакти:
До следящите и разбиращите от футбол имам няколко въпроса, отговора не е напълно задължителен 
1. От кога националния ни отбор по футбол се превърна в национален отбор на Бербатов, за да му се държат всичките тези сметки ? Един ли играе само ?
2. Кажете ми поне няколко играча без 2-мата Петрови и Манолев, на които освен капацитетите и потенциометрите да виждат изобщо някакво бъдеще ?
3. Лично за Вас има ли някакво значение колко гола ще вкара Бербатов, ако не се класираме за ЕП 2012 ?
А, ако се класираме ?
На мен също не ми допада Мъри, проблема е там, че той няма как да нареди състав,поради липса на достатъчно добри играчи.Но, дайте му шанс за работа. Дайте му кредит на доверие.
1. От кога националния ни отбор по футбол се превърна в национален отбор на Бербатов, за да му се държат всичките тези сметки ? Един ли играе само ?
2. Кажете ми поне няколко играча без 2-мата Петрови и Манолев, на които освен капацитетите и потенциометрите да виждат изобщо някакво бъдеще ?
3. Лично за Вас има ли някакво значение колко гола ще вкара Бербатов, ако не се класираме за ЕП 2012 ?
А, ако се класираме ?
На мен също не ми допада Мъри, проблема е там, че той няма как да нареди състав,поради липса на достатъчно добри играчи.Но, дайте му шанс за работа. Дайте му кредит на доверие.
Както искате кредит на доверие за Мъри,дайте същото и на Бербо!Стига с тази омраза,стига с тези статистики!
Masaba написа:Бербо и 3 гола да вкара,няма да ни стигне,Англия ще ни вкара 5
Бъди оптимист ще ги биеме...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

само ще кажа на всички ''връщачи ''по спокойно и по умерно.
да не се върнем с кошницата аз разчитам само на това да ни подценят албионците.
да не се върнем с кошницата аз разчитам само на това да ни подценят албионците.
LEVSKI_FOREVER
Продължавам ти мисълта--- Барби НИЩО не игра през последната квалификация. СЛЕДОВАТЕЛНО отбора си играе и сега без него СЛЕДОВАТЕЛНО Бербо няма отношение към резултатите на отбора СЛЕДОВАТЕЛНО АКО ИМА ПРОБЛЕМИ те не се отнасят към Бербатов ---АМА НАЛИ И АЗ ТОВА КАЗВАМ
veseo написа:Аз пък се радвам, че сме в такава група, че няма да има бербатови мачове (т.е. мачове срещу Малта и подобните им, в които да се развихри). Аз прогнозирам до 2 гола на Барби в целите квалификации като 5/10 са за 0 гола, 4/10 за 1 гола и 1/10 за цели 2 гола.
Искам да заложа при теб!!!!!!!! Съвсем сериозно, ако си държиш на думите, можем да спретнем един облог тук (само 4е напи6и и шансовете за повече голове)
[center]
[/center]
[/center]Re: Време ли е Бербатов да си го върне на надменната Англия?
а бе хора, след като изчетох цялата тема - нямам думи. ебаси злобата... и кво? всички величаят марто... ама аз си спомням и когато се късахте да обяснявате, че не вкарвал важни голове и когато медиите го пишеха като "българина" (даже и червените), спомянм си и обясненията какъв набеден халф бил стенли (който все още не говори на медиите) и за ники михайлов (които аз дълбоко не харесвам) се изговори много, ама момчето се оправя някак, пък и бижутера (който също спря да говори на медиите), цял сезон го плюеха (ама все пак си е голмайстор на левски). с примери мога да продължавам още много, смао не мога да разбера защо толкова се кефите на неуспеха на някой??? вчера видях в фб група " да помогнем на вселин маринов да спре да пее" а бе що цял живот помагате на някой да спре да прави нещо??? и защо след като всички са такива некадърници, създавате такива предварителни очаквания, все едно задължително трябва да се класираме на каквото и да било и в един момент ако някой не вкара хеттрик (а това не става всеки ден) го е срам да се покаже пред хората. даже марто казваше: ми кво аз? къде играя? колко мача имам? какво да каже бербо освен: толкова си можем. просто, ако те не са наааай-великите и вече не ги броим за хора, щото не отговарят на амбициите ни!!! е да, ама проблема е в амбициите ни и в тва че очакваме всички да са машини (даже и на волейболистите редовно са наглеждаме, още не е почнала олимпиядата и ние вече правим сметки кой може да ни спре за титлата, еми може....)
аз съм левскар и много харесвам бербо (заради него гледам и манчестър макар че винаги съм бил фен на арсенал) но ако съм на негово място след тема като тази просто бих с и ритал за кеф в тотнъм, където поне хората му се радваха... (и между другото тези от вас който не живеят в бг много добре знаят, че след като кажеш от къде, освен неудобството, което усещаш у хората заради името, което сме си създали, първото нещо, което чуваш е бербатов)
аз съм левскар и много харесвам бербо (заради него гледам и манчестър макар че винаги съм бил фен на арсенал) но ако съм на негово място след тема като тази просто бих с и ритал за кеф в тотнъм, където поне хората му се радваха... (и между другото тези от вас който не живеят в бг много добре знаят, че след като кажеш от къде, освен неудобството, което усещаш у хората заради името, което сме си създали, първото нещо, което чуваш е бербатов)
[center]
[/center]
[/center]- Бижутера
- Контакти:
Точки в тия квалификации можем да вземем само от Уелс и Черна Гора и то у дома...нямаме абсолютно никакъв шанс дори за второто място...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:Точки в тия квалификации можем да вземем само от Уелс и Черна Гора и то у дома...нямаме абсолютно никакъв шанс дори за второто място...
стига бе хора, вие сериозно ли ги говорите тия неща??????? кво 6 загуби???? бахти всеки си пише ей така с надеждата да каже най-интересното нещо.......
[center]
[/center]
[/center]Върни се в “Футбол - България”