Ако БФС направи А група 12 отбора...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Re: Ако БФС направи А група 12 отбора...

Мнениеот Yanev » 18 яну 2010 20:44

Важното е да са по-малко са да се съсредоточи финансирането в А Група .. В такъв случай подкрепям варианта на ЕМИЛ за 10 отбора,но пък за мен ще е безинтересно да гледам 9 противника на моя любим отбор по 4 пъти на сезон ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 18 яну 2010 20:47

Най-добре да са 8 отбора и да играя по 4 пъти ;)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 18 яну 2010 20:49

Аз съм ЗА 12 отбора, макар че 10 ще е по-добре, но пък тогава трябва добре да се помисли кога ще се играят всички мачове, защото ще станат повечко...на първо време мисля,че 12 е супер

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 18 яну 2010 20:52

Е как да няма значение от къде са отборите? Значи вие в София си гледайте футбол, пък ние в градове като Перник, Благоевград, Стара Загора и много други ще гледаме А група през крив макарон или от време на време. Стига с това повишаване на качеството, че ставате банални. Пак казвам, футбола е преди всичко за хората, да създава настроение, удоволствие на феновете. И например в тия няколко града, след като няма отбор в А група на местните ще им е през оная работа за шампионата. За това казвам, че май само на софианци ще им е интересно първенството с 10 отбора.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 яну 2010 20:53

originalni.be написа:Най-добре да са 8 отбора и да играя по 4 пъти ;)

това пък вече е прекалено малко.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 яну 2010 20:55

Добре де, ако отборите са 12 първенството от 44 кръга ли ще стане? Ако е от толкова кога подяволите ще се изиграят всичките срещи? Ако се играят 33 кръга къде отива феърплеят? Намаляването на АПФГ няма ли да ни превърне в толкова "интересното" шотландско първенство, в което вероятно повечето от нас, а вероятно и родителите ни не помнят кой е последният разлиочен шампион от Селтик и Рейнджърс? Какво му е безинтересното на първенството тази година? Нищо. Всеки може да победи всеки и от това някои хора май доста се претисниха. Кой ще спечели от това да гледаме по четири пътиЦСКА и ПФК Левски срещу Локо Сф, Черноморец и Славия пред 2000 човека и подобни двубои
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2010 20:55

Тепърва ще се увеличават парите за ТВ правата на А група ;) така че 12 или 10 отбора е добре,защото ще имат повече средства да инвестират иначе ако са 16 ще получават по-малко пари и няма да са конкурентноспособни на другите отбори в ЕКТ.

Пример след време ще е така
Шампион прибира 7 милиона евро
2 прибира 6,5 милиона евро
3 прибира 6 милиона евро
4 прибира 5,5

И така надолу ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 яну 2010 20:57

petrof написа:Е как да няма значение от къде са отборите? Значи вие в София си гледайте футбол, пък ние в градове като Перник, Благоевград, Стара Загора и много други ще гледаме А група през крив макарон или от време на време. Стига с това повишаване на качеството, че ставате банални. Пак казвам, футбола е преди всичко за хората, да създава настроение, удоволствие на феновете. И например в тия няколко града, след като няма отбор в А група на местните ще им е през оная работа за шампионата. За това казвам, че май само на софианци ще им е интересно първенството с 10 отбора.

ОК.Съгласен съм.Ама хайде кажи ми с какво повишават класата на първенството отбори като Монтана и Локо Мз?А да не говорим ,че Ботев е срамота в момента?Дори и Вие от Миньор.Ми Вие живеете за момента когато ще ви гостуваме за да ни натрошите каските и нищо повече..............Сега има инвестиции при вас ,а когато Ковачки го вкарат в затвора какво правите?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 яну 2010 20:57

На Шотландия няма какво да и коментирам, вече го казаха в предния пост.

Сезон пролет-лято докато свикнем с него ще е адски трудно, а и за мен се губи ефекта ЕУФОРИЯ - ставаш шампион декември 2009 и играеш в ЕКТ август 2010. Еуфорията от шампионската титла отминала, отбора играе вече 20 кръга, натрупал е малко или много умора, контузии и подобни, а при сегашното положение свършваш месец май и август на бойна линия в Европа носен от еуфорията.

Разберете, че без пари няма да стане никой по-силен ако ще групата да е от 4 отбора.
Изображение

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 18 яну 2010 20:58

ако някой иска да реши проблема със продадените мачове , може и без намаляване на групата, не е чак толкова трудно. Аз не съм мислил подробно но нека да са 16 първите 4 места са за европейски трурнири, в Холандия се разиграва едното място в ШЛ, не виждам причина 4,5,6 да разиграят едно място за УЕФА, по схема даваща предимстов на 4 ия, както и изпадащите да са 2 твърди и примерно още 3 -4 да играят баражи, така ще остане "златна среда" тип Славия от много малко отбори

Върни се в “Футбол - България”