Бербатов е футболист на България за 2009 година

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: футболист на България за 2009

Мнениеот acmilan » 14 яну 2010 13:06

Моята класация е:1.Стенли;2.Бербатов;3.Станислав Манолев;вратар от първенството-Божидар Митрев(заради пролетния полусезон),ако може чужденец-Райс Мболи;защитник-Иво Иванов(леко съм пристрастен :) );халф-Иван Стоянов;нападател-Мартин Камбуров;най-прогресиращ футболист-Станислав Манолев;треньор-Илиан Илиев
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 яну 2010 13:08

Относно най-красивия гол в Лига Европа, мн ме е яд, че не номинираха този на Платини срещу Фулъм. Иначе от номинираните 3 ми е трудно да избера, но най-красив сякаш е този на Тошко Янчев.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 14 яну 2010 13:11

milen.hristov написа:Давайте и мнения и за останалите награди.
вратар,защитник,полузащитник,нападател в шампионата
Гошо Петков,Живко Миланов,Иван Стоянов,Мартин Камбуров

Ако е само за нащо първенство да ,само Живко Миланов не пасва за най добър защитник
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 яну 2010 13:12

acmilan написа:Моята класация е:1.Стенли;2.Бербатов;3.Станислав Манолев;вратар от първенството-Божидар Митрев(заради пролетния полусезон),ако може чужденец-Райс Мболи;защитник-Иво Иванов(леко съм пристрастен :) );халф-Иван Стоянов;нападател-Мартин Камбуров;най-прогресиращ футболист-Станислав Манолев;треньор-Илиан Илиев

Може и чужденец ако не се лъжа,и аз се сетих за Иво Иванов но все пак това е един полусезон.За последните две съм абсолютно съгласен

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 яну 2010 13:12

Момчета, темата е за "Футболист на годината", недейте да спамите, а от друга страна, като гледам колко "много" голове имаме в Европа, ще се затрудним с избора! Ще се иска доста време да се изгледат всичките, та да се прецени!............. ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 яну 2010 13:13

plamen etov написа:
milen.hristov написа:Давайте и мнения и за останалите награди.
вратар,защитник,полузащитник,нападател в шампионата
Гошо Петков,Живко Миланов,Иван Стоянов,Мартин Камбуров

Ако е само за нащо първенство да ,само Живко Миланов не пасва за най добър защитник

При вариант Иван Иванов мисля,че и той става :mrgreen:
Последна промяна от milen.hristov на 14 яну 2010 13:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 14 яну 2010 13:13

Сега четох, че Бербатов няма да идва за награждаването. Дано това да е знак че не печели той, а Стенли. Иначе това ще е пълна пародия. Бях чул също че 1/3 от медиите, които имат право да гласуват не са изпратили своя глас. Явно вече тази измислена класация вълнува все по-малко хора. ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 яну 2010 13:17

milen.hristov написа:
acmilan написа:Моята класация е:1.Стенли;2.Бербатов;3.Станислав Манолев;вратар от първенството-Божидар Митрев(заради пролетния полусезон),ако може чужденец-Райс Мболи;защитник-Иво Иванов(леко съм пристрастен :) );халф-Иван Стоянов;нападател-Мартин Камбуров;най-прогресиращ футболист-Станислав Манолев;треньор-Илиан Илиев

Може и чужденец ако не се лъжа,и аз се сетих за Иво Иванов но все пак това е един полусезон.За последните две съм абсолютно съгласен

Ами за защитник наистина е трудно да се каже кой е номер едно за годината,защото това е най-слабото звено в националния отбор,а и в клубните.Бих сложил Манолев,но той играе доста напред в ПСВ и не е типичен защитник,а Литекс не направи добра пролет.Живко Миланов имаше горе-долу добра година,но аз слагам Иво,защото е трудно момче от Берое да стигне до националния отбор в днешно време.Георги Петков е много добър вратар,но тази година допусна доста грешки,Митрев пазеше по-добре от него,според мен.Иначе този Мболи направи невероятни мачове.
Последна промяна от acmilan на 14 яну 2010 13:20, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 14 яну 2010 13:18

1. Стилиян Петров
2. Тодор Янчев
3. Благой Георгиев-направи много силен сезон в Терек.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 14 яну 2010 13:22

Стилиян Петров :!:

Върни се в “Футбол - България”