Какви би трябвало да са заплатите в "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Какви би трябвало да са заплатите в "А" група

Мнениеот ЕМИЛ » 19 дек 2009 16:53

Yanev написа:Повечето са прекарали половината си живот по футболните школи,така,че не може да ми говорите,че трябва да им дават по 240 лева,след като имат таланта да играят.Някои футболисти играят без стимул,други мотивация на макс,но това си е професия,като всяка друга ..

Но въпроса е какви пари заслужават да получават.И това което взимат сега реално ли е за стандартите и резултатите?

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 19 дек 2009 17:04

ЕМИЛ написа:
Yanev написа:Повечето са прекарали половината си живот по футболните школи,така,че не може да ми говорите,че трябва да им дават по 240 лева,след като имат таланта да играят.Някои футболисти играят без стимул,други мотивация на макс,но това си е професия,като всяка друга ..

Но въпроса е какви пари заслужават да получават.И това което взимат сега реално ли е за стандартите и резултатите?

Ако говорим за стандартите,замисли се какви пари се взимат в Латвия,Литва,Естония ? Техните отбори не постигат нищо,но без да съм информиран,съм сигурен,че получават заплатите на наште футболисти,но в различна валута ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 дек 2009 17:13

Yanev написа:

Ако говорим за стандартите,замисли се какви пари се взимат в Латвия,Литва,Естония ? Техните отбори не постигат нищо,но без да съм информиран,съм сигурен,че получават заплатите на наште футболисти,но в различна валута ..

Хмм.Знаеш ли ,не се бях замислял върху това.Прав си.тези 3 държави са богати и могат да си позволят да плащат високи заплати.[offtopic]Но според мен те нямат някакви сериозни амбиции във футбола.....Иначе ако имаха биха имали някакви успехи.Вентспилс е изключение.[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 19 дек 2009 17:23

Никакви заплати не трябва да взимат :) те трябва да ни дават на нас че им търпим бездушната игра :geek:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 дек 2009 20:54

В духа на темата:как ви се струва отказът преди време на Ил.Стоянов да преподпише с Левски с обяснението,че "със 100 000лв годишно ще умре от глад."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 дек 2009 22:26

deepblue1963 написа:В духа на темата:как ви се струва отказът преди време на Ил.Стоянов да преподпише с Левски с обяснението,че "със 100 000лв годишно ще умре от глад."

това за пръв път го чувам...ако е верно ще падна от смях - хората работят цял живот за два пъти по-малко, тоа се прай на интересен :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 19 дек 2009 23:08

При победа 1 бидон кисело зеле, 2 кокошки и 1 кана вино. Загуба - само 2 яйца
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 дек 2009 09:52

Бижутера написа:
deepblue1963 написа:В духа на темата:как ви се струва отказът преди време на Ил.Стоянов да преподпише с Левски с обяснението,че "със 100 000лв годишно ще умре от глад."

това за пръв път го чувам...ако е верно ще падна от смях - хората работят цял живот за два пъти по-малко, тоа се прай на интересен :twisted:

След като "сагата" се проточи прекалено дълго и започна "видеосесията",започнаха едни дебати,едни чудесии и тогава Н.Сираков,най-после,го каза публично.Стоянов не го опроверга.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 дек 2009 10:42

е тва е нечовешка наглост, тоя изобщо не знае къде се намира..
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 20 дек 2009 11:15

Истината е,че с по-високи заплати и повече финансиране в школите,ще има по-добър футбол ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Върни се в “Футбол - България”