Цялата съдийска комисия е освободена!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Цялата съдийска комисия е освободена!
бригадата на мача цска-литекс е наказана заради ниска оценка.
LEVSKI_FOREVER
Ticha написа:PFC Litex написа:За мен дузпа срещу Попов НЯМА
И аз докато гледах мача така си мислих, но след като гледах повторенията си промених решението на 360 градуса.
Иначе имаше и други грешки...главно на страничните съдии при засадите.
Съдиите НЯМАТ повторения

- Ticha
- Контакти:
PFC Litex написа:Съдиите НЯМАТ повторения
Нямат повторения, но това им е работата. Освен това си имат слушалки и тази ситуация стана точно пред станичния, който беше длъжен да сигнализира. Освен това преди малко видях по РИНГ една фрапантна засада вдигната за ЦСКА, когато играч излизаше сам срещу вашия вратар.
На мача ЦСКА - Литекс според мен съдията се опита да свири както вижда. Не се получи но поне се пробва, а и това е правилният път. Имаше грешки, но не бяха предумишлени. Аз лично предпочитам да се свири както на този мач или както на мача Левски - Литекс, т.е. с грешки но без подпиране на отборите. С две думи: СМЕЛО И БЕЗ СТРАХ.
- bigbonusprize
- Контакти:
Dobri написа:На мача ЦСКА - Литекс според мен съдията се опита да свири както вижда. Не се получи но поне се пробва, а и това е правилният път. Имаше грешки, но не бяха предумишлени. Аз лично предпочитам да се свири както на този мач или както на мача Левски - Литекс, т.е. с грешки но без подпиране на отборите. С две думи: СМЕЛО И БЕЗ СТРАХ.
Много неадекватно мнение... В последните мачове покрай съдийските скандали, съдиите се постараха от дербите да направят грозни, нервни, посредствени двубои. Аз не искам да се свири така. Не искам да изпускат мача още в 20-тата минута... Предпочиташ да се свири с грешки? По-голяма глупост не бях чувал...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Така , ето Левски ревнаха и хоп - цялата съдийска комисия аут ... Ето защо няма да имаме футбол и ще ни бие всеки , отвратен съм от всичко
не може заради един отменен гол и други спорни ситуации в 1-2 мача да стават революции , при условие че в 99 % от случаите Левски е подпиран безогледно
А цесекарите да не се обаждат , защото те не са по-малко подпирани от Левски . Познайте как ще свирят съдиите през пролетта и дали някой ще посмее да отсъди нещо във вреда на "грандовете"
Но нищо , в четвъртък отново резултатът между София - Рим ще е пак към 0:6 , ако не и повече , тогава със сигурност отново съдиите ще са виновни 

- deepblue1963
Ще сменят комисията и кво?Както каза Гонзо,идва един съдия,"реже главата" на отбора и после,ама цял живот нямало повече да свири.Това какво ни топли?Левски беше "обезглавен" за КБ и сега ще ми сменят комисии,съдии и т.н.Е,и?Щом ги сменят значи не стават.Възниква въпросът-сега ли го разбраха?В края на полусезона,когато Левски беше ограбен в мача с Литекс от скъсяване на разликата и в турнира за КБ,където Левски беше "изхвърлен".Смешният Михайлов:"ми те в началото бяха добри,обаче накрая вече не бяха добри".Егати обяснението!!!!

Последна промяна от deepblue1963 на 14 дек 2009 16:35, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Въпрос към всички левскари: Не бяхте ли Вие тези, които искахте Славков да се махне и искахте Михайлов президент. Сега си го имате и го плюете. Не разбирате ли, че всеки нов е по лош от предишния. Това е просто закономерност и не само в сппорта. Когато някойв предверията на властта се добере до нея, той започва дазлоупотребява и да се мисли за Бог.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Така , ето Левски ревнаха и хоп - цялата съдийска комисия аут ... Ето защо няма да имаме футбол и ще ни бие всеки , отвратен съм от всичконе може заради един отменен гол и други спорни ситуации в 1-2 мача да стават революции , при условие че в 99 % от случаите Левски е подпиран безогледно
А цесекарите да не се обаждат , защото те не са по-малко подпирани от Левски . Познайте как ще свирят съдиите през пролетта и дали някой ще посмее да отсъди нещо във вреда на "грандовете"
Но нищо , в четвъртък отново резултатът между София - Рим ще е пак към 0:6 , ако не и повече , тогава със сигурност отново съдиите ще са виновни
+1
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Защо се държите сякаш българското съдийство е търпяло 20 годишен разцвет и видиш ли Момиров го е съсипал за 1 година? Съдийството ни винаги е било такова (слабо), а в последно време имаше явен прогрес (сини и червени се толерират по-малко).
Както каза колегата по-горе - това е чист лов на вещици. Успокояват ситуацията, дават привидно възмездие за вечно ощетените....и хепи енд преди празниците.
Кой ще понесе вината за назначаването на Момиров, след като е толкова виновен?
Кой ще бъде новият шеф на съдиите, който ще се справя по-добре? Сираков ли?
Каква е тази половинчата ситуация - махаме сега тези, пък догодина ще мислим кой да сложим?
Кой всъщност решава да смени комисията? Лечков? Сираков? Гигов? Гришата? Та те всички бяха облагодетелствани от нея в някакви моменти.
Тъпо решение, което с нищо няма да помогне за развитието на бг футбола. Сега левски ще си живеят с мисълта, че наистина са прави и съдията ги е прецакал...и догодина пак ще се излагат из Европа. Нужно е малко мъжество!
Както каза колегата по-горе - това е чист лов на вещици. Успокояват ситуацията, дават привидно възмездие за вечно ощетените....и хепи енд преди празниците.
Кой ще понесе вината за назначаването на Момиров, след като е толкова виновен?
Кой ще бъде новият шеф на съдиите, който ще се справя по-добре? Сираков ли?
Каква е тази половинчата ситуация - махаме сега тези, пък догодина ще мислим кой да сложим?
Кой всъщност решава да смени комисията? Лечков? Сираков? Гигов? Гришата? Та те всички бяха облагодетелствани от нея в някакви моменти.
Тъпо решение, което с нищо няма да помогне за развитието на бг футбола. Сега левски ще си живеят с мисълта, че наистина са прави и съдията ги е прецакал...и догодина пак ще се излагат из Европа. Нужно е малко мъжество!
Върни се в “Футбол - България”