Футболно съдийство!?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Re: Престъпен рефер изпълни поръчката на ЦСКА
Кой каква поръчка е изпълнил, малеее колко сте болни всички подуенци, вие сте пълна трагедия не се ли гледате отстрани, за гола съм съгласен където ви го отмениха беше си чист гол, но от там нататък гледахте ли мача можеха поне още 1-2 гола най-малко да ви вкарат, защитата ви е пълна ТРАГЕДИЯ, после някой друг ви е виновен, ЦСКА ли е виновен за суматите ви загуби в първенството от берое, сливен, черноморец, черно море и др., за загубите от тампере, жилина и мн. други също съдята сигурно ни е изпълнил поръчките 

ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
Абе, интересна работа, тоя път нищо не казаха за калпавия терен ......

Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
delqnski47 написа: егати глуповия сайт
[/quote]
Човек ако прочете коментарите тук от двата мача едва ли ще разбере за какво става въпрос.
За вчерашния мача никъде не се споменава как псевдо съдийчето ряза ЦСКА, но днес се пише само как съдията опорочил мача .
егати глупавия сайт...
turbogena написа:След 10 години историята се повтаря!![]()
дамм ,повтаря се историята от миналата година - литекс - левски /1:2/
Ооооо, ама това било статия в Данбалон.
Няма смисъл да ги коментираме ония мизерници, сега видях, че и шизофреника Ефрем е написал коментар.

Няма смисъл да ги коментираме ония мизерници, сега видях, че и шизофреника Ефрем е написал коментар.

Re: Футболно съдийство!?
На вас левскарите все някой ви е виновен. Съгласен съм, че гола, който ви отмениха беше чист, но какво щеше да промени това? Вместо с 4 - 1 щяхте да паднете с 4 - 2. Е и?
Защо не си гледата играта и това, че бяхте тотално размазани?
Сега остава някой да каже, че червения картон на Рабех не е бил заслужен. Според мен му бе малко. Това неговото не е футбол.
Защо не си гледата играта и това, че бяхте тотално размазани?
Сега остава някой да каже, че червения картон на Рабех не е бил заслужен. Според мен му бе малко. Това неговото не е футбол.
- Blacksea13
- Контакти:
БАТЭ написа:Абе, интересна работа, тоя път нищо не казаха за калпавия терен ......![]()
![]()
Теренът по-добре от това нямаше как да е.А ако беше само сняг-и други каратисти щяха да се включат...
От новия полусезон всички мачове да се играят без съдии. Като няма кой да свири края, ще питат Гонзо. Ако отсъства, ще се рита докато Левски заслужено спечели. Така устройва ли ви?
Чавдар Етрополе - фаворит зс купата на българия.
sirius123 написа:Чавдар Етрополе - фаворит зс купата на българия.
Чш, алооу, нещо подценяваме Поморие, а?
Върни се в “Футбол - България”