Гриша Ганчев реши проблема с гледането на БГ футбола

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kalo
Контакти:

Re: Гриша Ганчев реши проблема с гледането на БГ футбола

Мнениеот kalo » 09 дек 2009 19:55

Angoff написа:Еврика...това ще е то,за да се гледа БГ футбола да спрем качествения футбол по тв-то :lol: ...

15 : 30 Ливърпул - Арсенал

15 : 30 Монтана - Локо (Мз)

Лилипута съвсем се е побъркал...щото тогава хората масово ще си гледат чуждите телевизии а нашите хем ще им падне рейтинга на първенството хем ще нахъсат кабеларките да пускат масово разни турски и румънски спортни канали,щото те дават ВСИЧКО !!!

Цензурата преди 89-та сега сме 2009 и на такива,като Гриша Ганчев мога да им кажа съвсем спокойно .... Абе я си е*и майката и джуджето гнусно и злобно...той ще ми казва на мен,какво,как и кога да го гледам !!!

Н е е виновно джуджето-баба Нора Ананиева му е наредила!!! :lol:
А за е*и си майката съм съгласен! :)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 дек 2009 19:57

Гриша, Гриша, грешката не е в нашия телевизор... Когато си заслужиш да те гледат ще те гледат. Ако не - Мюзик айдъл и Диема. Като падаш с четворка от БАТЕ и с тройка от Берое да не би да очакваш да си в центъра на футболното зрелище. Радвайте се че все още ви дават пари за ТВ права, защото скоро ще плащате на медиите да излъчват български мачове. Това не се отнася само за Литекс, разбира се.
И още нещо - знам че в Ловеч има интернет, Помоли операторите и него да изключват, че доста мачове ги дават онлайн ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 09 дек 2009 20:04

Най-добре да се премахнат всички кабелни оператори, които излъчват европейски мачове; да се премахнат и всички интернет доставчици, за да нямаме достъп до мрежата. А сега да ви вида какво ще правите... Ще ходите на мачове от бг първенството, къде ще ходите. Ей, това джудже пак счупи тъпомера, за кой ли път...
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

KellyB

Мнениеот KellyB » 09 дек 2009 20:08

Споко, хора! Не се връзвайте на дребния - за него още е 1988 година и всичко става с удар по масата: "Аз казах!". А за Ловеч сте прави, дори нищо за гледане да няма по телевизията и входа за мача да е безплатен пак няма да има мераклии за стадиона. Просто такъв е манталитета на хората там.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 09 дек 2009 20:19

Абе те по цял свят си предават мачовете по родните телевизий,но несъм видял празен стадион.Така че ганчев замисли се първо преди да дрънкаш глупости

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 дек 2009 20:26

За да са пълни стадионите, особено в Ловеч трябва да намалим капацитета им до около 500 човека. Може и до рекламните пана да останат празни места :lol: . Истината е, че футболът се изроди, ама съвсем. Нито качество, нито положителна емоция, нито екшън... просто губене на време и една глупава необяснима тръпка. Друго нищо... Затова Гриша, напълни залите по борба - за футбол само давай пари - акъл от теб не е нужен :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 дек 2009 20:27

:mrgreen:

Гледам и не вярвам на очите си :!: :evil:
Хора с интелект на говедари, които преди години нямаше да им дадат да водят друго освен някое селско стадо ... днес ръководят държава, медии, футбол ...
За такива като Гриша Ганчев навремето имаше две професии - пастир или пъдар ... !
По избор ! ... ;)
Днес тези хора са ръководители и бизнесмени ! :shock:
Защо се чудите тогава, че България е на дъното ?!?!?
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 дек 2009 20:29

petrof написа:Когато си имаш роден отбор на сърцето не би трябвало да ти дреме за чуждите първенства.

+ 1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 дек 2009 20:33

niki87 написа:
petrof написа:Когато си имаш роден отбор на сърцето не би трябвало да ти дреме за чуждите първенства.

Абсолютно си прав!Аз,когато Левски и Байерн играят по едно и също време,винаги гледам сините-без значение от противника!

+ 1)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 дек 2009 20:41

Преди 4-5 години бяха спрели да дават мачове по ББТ от английската Висша лига, докато дават мач от А група......

Върни се в “Футбол - България”