До къде докара Батков ФК"Левски 1914"?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Мимо Домиров
Контакти:

Re: До къде докара Батков ФК"Левски 1914"?

Мнениеот Мимо Домиров » 03 дек 2009 15:43

bono написа:Never_Mind,

Ти като гледам се хващаш на митовете и легендите, които разказва гусин Бай ти Ганя пред медиите, какви 6 милиона, какви пет лева, като отбора е на самоиздъжка от самото начало под ръководството на същата персона?

И аз мога да си разправям, че къщата ми струва ненам си колко милиона, ама си живея в апартамент средна ръка, нали така?

Иначе пред клуба имаше огромни предпоставки да реализира огромни за БГ приходи от участието си в ШЛ още 2 пъти, само че "далновидната" политика на Бай ти Ганя, който си развява дисагите из Европа и си мисли, че така може да я покори, ни докараха до тук.
Митака, чета между редовете и разбирам, че си служител на Бай Ганя, ама за пореден път ще кажа, недейте така алтаво да го защитавате, всички негови адвокати в медийти и форумите!

КАТО Е НА САМОИЗДРЪЖКА, ТИ КОЛКО ПАРИ СИ ВНЕСЪЛ В КАСАТА НА КЛУБА ПОД ФОРМАТА НА ПЛАТЕНИ БИЛЕТИ, КАРТИ ИЛИ ФУТБОЛНИ АРТИКУЛИ. пЛАТИЛ СИ ДРЕНКИ И АГНЕШКИ БУРУБОНКИ .... КАК ДА ИЗДЪРЖА БАТКОВ КЛУБА С ФЕНОВЕ ДЕТО ПРЕДПОЧИТАТ ДА СИ ДАДАТ ПАРИТЕ ЗА ЦИТГАРИ И БИРА ВМЕСТО ЗА ПО-СКЪП БИЛЕТ ... ХАЙДЕ НЕ МИ РАЗПРАВЯ ВИЦОВЕ ЩОТО ВИ ЗНАЯ. СИГУРНО СМЕТКАТА ТИ ЗА ДЖИ ЕС ЕМА ТИ Е 50 КИНТА И СИ Я ПЛАЩАШ РЕДОВНО, АМА ЗА БИЛЕТИ НЯМА ДА ДАДЕШ 50 КИНТА НИКОГА .... :evil:
Д.М. - даже червеите в екарисажа биха се погнусили от него !!!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 03 дек 2009 15:47

Домиров,
колко си искам съм внесъл, ясно ли ти е?

Ти си последната дупка на кавала за да ми държиш сметка, за разлика от теб най-вероятно, посещавам всеки мач и си купувам каквото си искам за артикул, ходи се шибай пубер **********.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 03 дек 2009 15:54

Мимо Домиров написа:КАТО Е НА САМОИЗДРЪЖКА, ТИ КОЛКО ПАРИ СИ ВНЕСЪЛ В КАСАТА НА КЛУБА ПОД ФОРМАТА НА ПЛАТЕНИ БИЛЕТИ, КАРТИ ИЛИ ФУТБОЛНИ АРТИКУЛИ. пЛАТИЛ СИ ДРЕНКИ И АГНЕШКИ БУРУБОНКИ .... КАК ДА ИЗДЪРЖА БАТКОВ КЛУБА С ФЕНОВЕ ДЕТО ПРЕДПОЧИТАТ ДА СИ ДАДАТ ПАРИТЕ ЗА ЦИТГАРИ И БИРА ВМЕСТО ЗА ПО-СКЪП БИЛЕТ ... ХАЙДЕ НЕ МИ РАЗПРАВЯ ВИЦОВЕ ЩОТО ВИ ЗНАЯ. СИГУРНО СМЕТКАТА ТИ ЗА ДЖИ ЕС ЕМА ТИ Е 50 КИНТА И СИ Я ПЛАЩАШ РЕДОВНО, АМА ЗА БИЛЕТИ НЯМА ДА ДАДЕШ 50 КИНТА НИКОГА .... :evil:

Мамка му, не се майтапиш :o
Да еба как прецени, че не се копуват карти и билети? Фен артикулите в магазините УлтраБлу са под всякаква критика. В клуба изобщо не се мисли за феновете и за това почти на всичко стой една лопата. Погледни само шаловете - УЖАС. На Илиянци едно време се продаваха много по- добри. Добре, че се намират хора да правят шалове, суитчери, стикери и др. подобни неща.
Ти да не си Ушев, че да знаеш кой за какво и как си харчи парите?

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 03 дек 2009 15:54

Мимо Домиров написа:
bono написа:Never_Mind,

Ти като гледам се хващаш на митовете и легендите, които разказва гусин Бай ти Ганя пред медиите, какви 6 милиона, какви пет лева, като отбора е на самоиздъжка от самото начало под ръководството на същата персона?

И аз мога да си разправям, че къщата ми струва ненам си колко милиона, ама си живея в апартамент средна ръка, нали така?

Иначе пред клуба имаше огромни предпоставки да реализира огромни за БГ приходи от участието си в ШЛ още 2 пъти, само че "далновидната" политика на Бай ти Ганя, който си развява дисагите из Европа и си мисли, че така може да я покори, ни докараха до тук.
Митака, чета между редовете и разбирам, че си служител на Бай Ганя, ама за пореден път ще кажа, недейте така алтаво да го защитавате, всички негови адвокати в медийти и форумите!

КАТО Е НА САМОИЗДРЪЖКА, ТИ КОЛКО ПАРИ СИ ВНЕСЪЛ В КАСАТА НА КЛУБА ПОД ФОРМАТА НА ПЛАТЕНИ БИЛЕТИ, КАРТИ ИЛИ ФУТБОЛНИ АРТИКУЛИ. пЛАТИЛ СИ ДРЕНКИ И АГНЕШКИ БУРУБОНКИ .... КАК ДА ИЗДЪРЖА БАТКОВ КЛУБА С ФЕНОВЕ ДЕТО ПРЕДПОЧИТАТ ДА СИ ДАДАТ ПАРИТЕ ЗА ЦИТГАРИ И БИРА ВМЕСТО ЗА ПО-СКЪП БИЛЕТ ... ХАЙДЕ НЕ МИ РАЗПРАВЯ ВИЦОВЕ ЩОТО ВИ ЗНАЯ. СИГУРНО СМЕТКАТА ТИ ЗА ДЖИ ЕС ЕМА ТИ Е 50 КИНТА И СИ Я ПЛАЩАШ РЕДОВНО, АМА ЗА БИЛЕТИ НЯМА ДА ДАДЕШ 50 КИНТА НИКОГА .... :evil:

аз съм ЗА футболистите да си плащат даже,че играят! и фланелките да си плащат, щото ги разменят за по-готини като играят с Лацио или Вияреал. както вече написах бгфутболът не е за феновете и не ме интересува, по-добре никой фен да не им дава и стотинка. Митко събев е луд да налива милиони

Потребителски аватар
Мимо Домиров
Контакти:

Мнениеот Мимо Домиров » 03 дек 2009 15:55

бЛАГОДАРЯ, че ми отговори на въпроса и то изчерпателно. Напълно подкрепи тезата ми и вече няма място за спорове ! А колкото до пубера, гледал съм мачовете ни със Щутгарт на живо. Предполагам по това време майкати си е мечтаела да срещне баща ти !!!! Жив и здрав да си ми, фенче :) !!!
Д.М. - даже червеите в екарисажа биха се погнусили от него !!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 03 дек 2009 16:03

Мимо Домиров написа:бЛАГОДАРЯ, че ми отговори на въпроса и то изчерпателно. Напълно подкрепи тезата ми и вече няма място за спорове ! А колкото до пубера, гледал съм мачовете ни със Щутгарт на живо. Предполагам по това време майкати си е мечтаела да срещне баща ти !!!! Жив и здрав да си ми, фенче :) !!!

и какво се сещаш за мачовете..... с Щугарт....миналия век? случайни голове и равен. аз гледам откакто се помня всяка година Щутгарт и само миналата година Черно Море се сещаш.... Щутгарт били ли са европейски шампион или печелила ли са УЕФА?

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 03 дек 2009 16:07

Като си гледал мача с Щутгарт, ИЗОБЩО НЕ ТИ Е ПОМОГНАЛО ДА НЕ СИ ТАКЪВ ПРОСТ УБИТАК. Айде ходи мисли как да отървеш боратков от "народната любов" СЛЕД КАТО ТОЛКОВА ДОБРЕ СЕ СПРАВЯ ДА УПРАВЛЯВА КЛУБА!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 03 дек 2009 17:01

Мимо Домиров написа:
КАТО Е НА САМОИЗДРЪЖКА, ТИ КОЛКО ПАРИ СИ ВНЕСЪЛ В КАСАТА НА КЛУБА ПОД ФОРМАТА НА ПЛАТЕНИ БИЛЕТИ, КАРТИ ИЛИ ФУТБОЛНИ АРТИКУЛИ. пЛАТИЛ СИ ДРЕНКИ И АГНЕШКИ БУРУБОНКИ .... КАК ДА ИЗДЪРЖА БАТКОВ КЛУБА С ФЕНОВЕ ДЕТО ПРЕДПОЧИТАТ ДА СИ ДАДАТ ПАРИТЕ ЗА ЦИТГАРИ И БИРА ВМЕСТО ЗА ПО-СКЪП БИЛЕТ ... ХАЙДЕ НЕ МИ РАЗПРАВЯ ВИЦОВЕ ЩОТО ВИ ЗНАЯ. СИГУРНО СМЕТКАТА ТИ ЗА ДЖИ ЕС ЕМА ТИ Е 50 КИНТА И СИ Я ПЛАЩАШ РЕДОВНО, АМА ЗА БИЛЕТИ НЯМА ДА ДАДЕШ 50 КИНТА НИКОГА ....

А бе Мимо ти явно си отворен на тема бюджет и финансии, но за дългосрочни инвестиции чувал ли си. Да не мислиш, че в Гърция и Турция преди 30 години стадионите се пукаха по шевовете като сега, но там хората видяха, че футболните фирми могат да печелят огромни приходи и направиха огромни дългосрочни инвестиции в класни чужденци, школи и бази и сега когато играят много добър футбол печелят милиони от тези направени дългосрочни инвестиции от участие в ШЛ, ТВ права, продажба на абонаментни карти и билети и фен артикули. Нашите футболни босове дългосрочните инвестиции са им непонятни те искат бърза печалба ако може на втория месец и като я няма почват да се оплакват, че наливат пари напразно, и продават най-добрите футболисти така не става. А феновете, обичат футбола ти като си гледал мачовете с Щутгарт сигурно знаеш, че тогава за билет за мач на ЦСКА и Левски хора от провинцията давахя цяло агне, ако сега отборите ни играят хубав футбол и 100 лв. за билет ще се дават, на собствениците на клубовете не им дреме за футбол и печалба от футбол камо ли за феновете.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 дек 2009 21:16

bono написа:митаца,
Има едни хартийки, подарени му от Чорни, за които тоя лайнар не е направил абсолютно нищо, отборът е на самоиздръжка откакто тоя има тия хартийки, по едно време реализира сериозна печалба, отбора чийто хартийки притежава това лайно само ЗАТЪВА а имаше уникалните възможности за нашата страна да влезе 3 пъти в ШЛ и да си спечели около 20 милиона евро, пари с които отбора щеше да е обезпечен 5 години напред, само че когато трябваше да се инвестират повече пари във футболисти, това лайно се прояви като типичен гаден комунист и оттогава нататък всичко се еба майката.
А сега същото това лайно иска за подарените му хартийки 20 милиона евро, на какво отгоре питам?

Е-е-е-х.Той тоз Чорни бил голям добряга бе!Той раздава "хартийки" ей така,за чорните очи на тоя и оня.Ти що не се нареди да си вземеш и ти от тях?
1.Коя година на Батков му "харизаха хартийките" и кога Левски почна да се "самоиздържа"?
2.Кои футболисти,според теб,трябваше да се вземат в Левски,за да бием Дебрецен и след това Ливърпул,Лион и Фиорентина да не ни спукат от бой.Подсказвам ти:Какаx3,Патоx3,Тери,Касияс и може би,при добро желание,Дрогба.Какво ще кажеш!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 дек 2009 21:46

българския футбол почва да ме отвръщава с всеки изминал ден....скоро и аз ще кажа чао на стадиона, ако в левски не почнат да мислят за бъдещето, а не да продават всичко читаво и да си късам нервите с топчу и мечу :twisted: :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”