Две А групи с 8 отбора и плейофи прави супер първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Re: Две А групи с 8 отбора и плейофи прави супер първенство

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 15 ное 2009 10:13

Идеалната А група е
1. Левски
2. ЦСКА
3. Ботев
4. Локо Пд
5. Берое
6. Черноморец/Нафтекс
7. Миньоро
8. Литекс(може би)
9. Черно море
10. -

Всичко друго е безмислено. Няма смисъл да се играят мачове пред 20човека на "надежда" или на Овча Купел...

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 15 ное 2009 10:14

за колегата от черно море; сега си за 10 отбора в а група понеже имате некои лев , но свършат ли парите ,което ще стане скоро пак ще изчезнете от картата на футболна българия като през последните 15 години , направи си справка къде е играл черно море през последните 15 години и на какви места се е класирал, за искаш група от 10 отбора . а и с този състав с които разполага в момента черно море едва ли би се класирал за а група с 10 или 12 отбора. та та че добре си помисли какво искаш, а група с 10 отбора или черното море при спартак в Б група
OFK PIRIN

kochi73

Мнениеот kochi73 » 15 ное 2009 10:19

а бе какво черно море те гони в 10 та те ако отърват кожата тази година ще е добре ( имам пред вид ако се спасят да не изпаднат )

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 15 ное 2009 10:25

БОТЕВИСТ; ХУБАВА А ГРУПА СИ СЪСТАВИЛ БИ БИЛО ДОБРЕ САМО С ЕДНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ 4 ОТ 10 ОТБОРА КОИТО СИ ИЗБРАЛ СА НА 99 ПРОЦЕНТА ДО ГОДИНА В Б ГРУПА И НА ПЪРВО МЯСТО В ТАЗИ КЛАСАЦИЯ Е 1.БОТЕВ 2, ЛОКО-П. 3. НЕФТОХИМИК 4. МИНЬОР
OFK PIRIN

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 15 ное 2009 10:29

Аз казах, че това е перфектната А група, която няма как да стане, защото никой от БФС няма да остави нито нас, нито локото в тая класация

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 15 ное 2009 10:57

Всички тук сте луди.Стига с тия 10 отбора.В Шотландия като от години са така и какъв е келепира.Нито национален отбор, нито клубен в последните години какъв е извода сами си правете сметка.А това с двете групи няма и да го коментирам.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 15 ное 2009 11:00

ЕМИЛ написа:
San-Jose написа:И до утре да ти го обяснявам :mrgreen: , няма да разбереш, сега ме мързи да начертая нагледна примерна схема, във футболното първенство на САЩ играят по този начин, както и в НХЛ и другите им първенства, а вече и в някой от първенствата в Европа се използва нещо подобно от такава схема, това с плейофите например в Холандия е взето от там, но там основно за Шампионска лига играят плейофи

Така кажи бе ,шефе...... ;) Сега ми е напълно ясно.Еми пак не ми харесва твоят вариант.Аз съм си за 10 отбора в "А" група. ;)

Аз пък съм зя а група само с един отбор - Левски. Обявяваме го за шампион през следващите десет години, играе в ШЛ, а разни такива като Ботев, Локо и пр. отиват в Д група.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 15 ное 2009 11:01

sslevski написа:Всички тук сте луди.Стига с тия 10 отбора.В Шотландия като от години са така и какъв е келепира.Нито национален отбор, нито клубен в последните години какъв е извода сами си правете сметка.А това с двете групи няма и да го коментирам.

+2
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 15 ное 2009 11:02

А група с 10 отбора е най-добрият вариант.Да играят 4-тири пъти помежду си-36 мача.Перфектно.Хем ще се играе всяка седмица със стойностен отбор,хем ще играем с конкурентите ни по 4 пъти.Пък и ще бъдат пред доста повече зрители ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 15 ное 2009 11:04

plovdivmraziselskiq написа:Идеалната А група е
1. Левски
2. ЦСКА
3. Ботев
4. Локо Пд
5. Берое
6. Черноморец/Нафтекс
7. Миньоро
8. Литекс(може би)
9. Черно море
10. -

Всичко друго е безмислено. Няма смисъл да се играят мачове пред 20човека на "надежда" или на Овча Купел...

20 ама поне имат пари за заплати, хотели, топла вода и така. :lol: :lol:
Тая порстотия отборите с фенове да играят я няма никъде. Има финансовата ситуация, а тя е лоша в 2/3 от отборите които си изброил. Даже и евентуално да почне някво първенство с такава формулировка, отборче като твойто много бързо ще се озове в Б група, а ние и железничарите ще сме в А група. И такъв е смисълт отборите с пари играят другите щом няма кой да ги издържа и да им подържа базата да духат супата.
И кво ще си правите дербито с Велбържд в Б група няма лошо :lol: :lol:
Ако се погледне наистина релано отбортие при 10 отбора А група ще са :
1.Левски
2.ЦСКА
3.Славия
4.Локо София
5.Литекс
6.Черноморец
7.Черно Море
и за останалите 3 места ще се борят всички други отбори.

Върни се в “Футбол - България”